Пазаруване от Amazon - тема №93

• 69 234
  • 754
  •   1
Отговори
# 240
Габиели казали ли са някаква дата до кога приемат пратки в депото им в Германия?

# 241
  • гр. София
Габиели казали ли са някаква дата до кога приемат пратки в депото им в Германия?
За немските офиси проблем няма. Неприемането на пратки е за английските адреси на превозвачите.

# 242
Хора,от кой сайт поръчвате парфюми на Диор? Може и нашенски. Благодаря!

Искам да споделя един чудесен обучителен сет по химия. Изчерпан е по европейските Амазони,но изпращат от Щатите.
Ревюта в Ютюб има.
https://www.amazon.com/Magnetic-Molecular-Molecules-Activities-E … 751945&sr=8-3

# 243
Сайтовете са доста- има тема " изпитани сайтове за парфюми"  Потърси я,че от телефона не мога да дам линк. На първо четене международни notino,parfimo.Както и доста други.

# 244
  • София
Трапезица, ще добавя и Елинор и https://m.bg-mamma.com/?topic=1276457 ето я темата. На първа страница са линковете за сайтовете!

# 245
  • Бургас
Аз си взех днес коледните подаръци за мъжете (още вчера дори бяха тук, но късно видях мейла) и попитах до коя дата приемат пратки в Англия, а девойката ме погледна въпросително: "Ами ние изобщо не сме планирали да спираме да приемаме. Спокойно може да си поръчвате". Изненада ме, честно казано...

# 246
@bradata
 Това за коя фирма става на въпрос?

# 247
  • Бургас
@bradata
Габиели - uktobg

# 248
@bradata
Габиели - uktobg

Да, вчера и аз от офиса им като ходих да си взема две пратки, ми казаха абсолютно същото. Че никакви промени няма да има, дори и в цените. Което ми е много странно.
За офиса на Габиели в Бургас става на въпрос при мен.

# 249
  • Sofia
Промени в цената на транспортната услуга няма да има и транспортните фирми нямат причини да спират, но ако спешно УК и ЕС не се споразумеят нещо, от 1.1.21. би следвало доставките да не се третират като вътреобщностни и да се дължат мито и ддс.

# 250
  • Точно където трябва
То остана ли за кога да се споразумяват?

# 251
Абе Габиели в Лондон казаха,че докато не се изясни ситуацията камиони няма да тръгват изобщо.
А тия в София казаха,че нямат идея нито пък Борис знае какво ще.

# 252
Ще има споразумение, чака се тази вечер да го обявят. Хубавото е, все пак че Борко се е стреснал от случващото се в Дувър и май е отстъпил малко.

# 253
Ако поръчките са изпратени до английски адрес, то ддс и мито няма. Вече при износа на товара, който превозвача ще изнася, ей там ще има някаква допълнителна уловка, но скоро ще разберем.

# 254
Ами сега е из новините, че са го обявили, че има сделка

Договорът включва безпрецедентни клаузи за нулеви мита или квоти за всички стоки, а също така механизми за бъдещо уреждане на различни въпроси в множество сфери - от авиацията и транспорта до ядреното сътрудничество и енергетиката. "Връщаме си контрола върху нашите пари, граници, закони, търговията и нашите риболовни води", се отбелязва в съобщението на правителството.

Общи условия

Активация на акаунт