Пазаруване от Amazon - тема №93

• 68 455
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Seafolly също са готина марка бански, има ги в и в Асос.

# 406
  • София
Здравейте, някой да е ползвал този модел:
Търся си уред за млечна пяна ...

Аз си купих преди Коледа този уред за пяна за 15 евро:
https://www.amazon.de/-/en/HadinEEon-Electric-Stainless-Automati … mp;ts_id=13910451
Доволна съм, чудесна пяна прави, единствено количеството мляко е малко- 160 мл. за едно пускане. Ние вкъщи сме 6 човека и отнема време да направим за всички мляко с пяна. Препоръчвам го!

Благодаря! Аз видях, е в предишната тема е обсъждан, но сега цената му е височка...освен да чакам да падне.

# 407
Сигурна ли си за цената? Толкова ниска цена не е регистрирана в keepa и camelcamelcamel дори и от склада.

# 408
  • Варна
Сигурна ли си за цената? Толкова ниска цена не е регистрирана в keepa и camelcamelcamel дори и от склада.
На 25.11 го купих за 29Е. Препоръчвам го, много сме доволни.

# 409
Скоро пускаха в Лидл кана за пяна, много е добра, вижте, ако е останала някъде. Към 50 лв. беше, с 3 г. гаранция.

# 410
Вече се приемат пратки за Великобритания
https://www.bgpost.bg/bg/messages/2737?fbclid=IwAR0dbX0IpG_eA2Pw … oFJBJ7K2qXjLz2tao

# 411
Вече се приемат пратки за Великобритания
https://www.bgpost.bg/bg/messages/2737?fbclid=IwAR0dbX0IpG_eA2Pw … oFJBJ7K2qXjLz2tao
Не можах да се ориентирам много. Искам да върна Неуспешена поръчка. Не се плаща нищо и няма да има проблем търговеца да я получи?

# 412
Скрит текст:
За много години!
От средата на Декември имам пратки от немския амазон, ползвах Габко, разделиха ми нещо поръчките, още ги чакам🤷‍♀️.Какво стана, защо така се забавиха....не ги бързам, но част от нещата от една поръчка липсват и сега нямам търпение да разбера дали идват със следващата пратка или не.
Успешни покупки през Новата година🤗

Артикулите от поръчките от Амазон ли ви ги разделиха при плащането или не? Ако е първото е може би,  защото са от различни складове с различен срок на доставка и превозвачът, който и да е той няма вина за това.
Чудя се от известно време от Амазон как ще процедират с  артикулите, които физически се намират в складовете  Великобритания, защото в повечето случаи наличността във всички сайтове е еднаква т.е. обща - вземеш единствена останала бройка от нещо в немския да речем и изчезва от всички сайтове, нали? 
Та в тази връзка - поръчах вчера през немския сайт две три неща, за които имам съмнение, че са в UK, а е и английски бранд - бяха по 1-2 бр. и когато финализирах за тях не ми даде срок за доставка... та не знам дали да ги плащам изобщо?
Ъпдейтвам:  Платих, разделиха поръчката на две:  на едната част ми излезе доставка 26.01. т.е. 20 дни, на другата - никакъв срок, което ми затвърждава съмненията, че вероятно нещата са в UK, което не е ОК.

# 413
Искам да поръчам от немския амазон нещо, което ще се доставя от глобал стор.
Ще го пусна до адрес на доставчик.
Приемам ли че всички такси, мита и подобни са изчистени в таксата за доставка, която ми изписват и превозвача към БГ ще получи пакета изцяло без утежнения, както всеки друг пакет доставен от амазон.де?

# 414
  • Sofia
Ако са начислени на отделен ред и ги виждаш преди плащането, би трябвало всичко да е наред. Понеже таксите са прогнозни и се удържат авансово, дори и да има разминаване,  амазон ще дръпнат или възстановят разликата  от/по картата, с която си платила.

# 415
  • Сф
Точно така както е написала Шантал. Преди съм поръчвала обувки от Глобал Стор, бяха ми начислили прогнозни мита, пристигнаха без проблем при превозвач. После дори ми върнаха някакви лири, че разходите били по-малки

# 416
Момичета, на 24.12 поръчах една книга от амазон, но com. Все още не е шипната, това нормално ли е? Никога не бях поръчвала от никой от амазоните, просто ми беше нужна тази книга, намерих я там и без да се замислям я платих.

# 417
Момичета, на 24.12 поръчах една книга от амазон, но com. Все още не е шипната, това нормално ли е? Никога не бях поръчвала от никой от амазоните, просто ми беше нужна тази книга, намерих я там и без да се замислям я платих.

От щатския амазон поръчах на 12.12, но беше шипната бързо и доставена на 18.12. до адрес на превозвач в САЩ.

Виж в пощата нямаш ли нещо от амазон.
И в профила ти какво ти изписва около поръчката...

# 418

От щатския амазон поръчах на 12.12, но беше шипната бързо и доставена на 18.12. до адрес на превозвач в САЩ.

Виж в пощата нямаш ли нещо от амазон.
И в профила ти какво ти изписва около поръчката...
Не, след поръчката не съм получавала имейли от тях. На поръчката пише Order received и отдолу We will email you when we have an estimated delivery date.
Поръчката не без проследяващ номер, но чаках да получа някакъв мейл, че е изпратена, така и пишеше като завърших поръчката.

# 419
Да им пишеш ли?

За всяко действие ми пускаха имейл на мен.
Да не би срокът за шипване да е по-дълъг, знам ли.

До кой адрес я прати ти- тамошен, или до БГ.

Освен да пишеш и да попиташ. Бързо отговарят с мейл...до час.

Общи условия

Активация на акаунт