Пазаруване от Amazon - тема №93

• 68 433
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
Да им пишеш ли?

За всяко действие ми пускаха имейл на мен.
Да не би срокът за шипване да е по-дълъг, знам ли.

До кой адрес я прати ти- тамошен, или до БГ.

Освен да пишеш и да попиташ. Бързо отговарят с мейл...до час.
До България си я пуснах. Писах им, отговориха това

Hello,

I'm very sorry about the delay in sending your order. While looking into this, I found a problem that was preventing your order from shipping. This is corrected now, and your order will be shipping soon.

Your order has entered the shipping process and is currently being packed for delivery.

Your package should be leaving our fulfillment center shortly; as soon as it has, we'll send you a confirmation e-mail so you can track your package or you can sign up for text message alerts by visiting:

Your order could ship any time soon. You can check the most up-to-date status of your order in Your Account, here:

As an apology, feel free to get back to us upon delivery of your order and we will help you with the refund of shipping charges.

Thanks for your patience, co-operation and understanding in this matter.

Stay safe and be healthy ! We look forward to see you again soon.

We'd appreciate your feedback. Please use the buttons below to vote about your experience today.

Best regards,
Amit K

Само не разбрах съвсем ясно частта за рефънда.

# 421
Май сумата за доставката ти предлагат да ти върнат. 5ато жест за забавеното шипване. На мен така за забавена доставка ми писаха същото от немския амазон, и ми върнаха сумата за доставка.

# 422
Май сумата за доставката ти предлагат да ти върнат. 5ато жест за забавеното шипване. На мен така за забавена доставка ми писаха същото от немския амазон, и ми върнаха сумата за доставка.
Даже не знам как да се оправя в тоя сайт, че и рефънд да искам, мътен и кървав ми е. Алито го обръщам с краката нагоре, ама с тоя амазон не мога да се оправя. 8$ ми е доставката, но май ще пропусна да се занимавам да разучавам как точно да си ги искам.

# 423
Даже не знам как да се оправя в тоя сайт, че и рефънд да искам, мътен и кървав ми е. Алито го обръщам с краката нагоре, ама с тоя амазон не мога да се оправя. 8$ ми е доставката, но май ще пропусна да се занимавам да разучавам как точно да си ги искам.
Пишеш им. Най-добре с отговор на имейла, който са ти отговорили.
В Amazon няма бутон за такива неща.

# 424
На мен ми предложиха, и веднага ми наредиха те сумата за доставката. Без аз да пиша / заявявам нещо. И моята доставка беше 8,  евро само че.

Твоята доставка е евтина. Така ми се струва де. На мен от Германия до БГ ми беше 8 евро. 🙂

# 425
Много благодаря, момичета, отговорих на мейла им.

# 426
Момичета, никога нищо не съм поръчвала от чужедстранни сайтове. Тук във форума похвалиха едни лосиони за сгъстяване на косата, много искам да си ги купя. Направих си регистрация в Амазон, но не мога да ги намеря там. Може ли някой от вас /ако имате време/ да ми каже как и къде мога да ги намеря. Предварително ви благодаря!

https://bg-mam.ma/p/1292512/42089431

# 427
# 428
Благодаря Неди,
ама пише, че не е наличен!

# 429
  • Sofia
На мен ми дава, че е наличен от двама продавачи.
Цъкни на бутона “See all buying options”.

# 430
# 431
Спряхме да пазаруваме от английския Амазон и веднага се отрази:
https://nova.bg/news/view/2021/01/08/310786/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D … 0%B5%D1%82%D0%B0/
Пускам сълза...

# 432
Спряхме да пазаруваме от английския Амазон и веднага се отрази:
https://nova.bg/news/view/2021/01/08/310786/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D … 0%B5%D1%82%D0%B0/
Пускам сълза...
БГ мамите сме голяма сила.Факт.

# 433
Явно някои бегемами пазаруват усилено Тесли, ама що няма тема Joy

# 434
  • софия
За да няма завист. 'Щото всичко е злоба, всичко е завиС Laughing

Общи условия

Активация на акаунт