Априлски мами 2021 - тема 3

• 54 558
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • ...
Браво! По-добре наистина, отколкото да чакаш до понеделник.

# 571
Радвам се, че всичко е наред. Повече почивка и позитивни мисли 💝

# 572
Аз взех ето тази, пак от емаг, но преди месец някъде я бяха намалили:
https://www.baby.bg/kinderkraft-bebeshka-koshara-s-aksesoari-joy-full-rozova.html

Не сме я сглобявали с всички аксесоари, плата ми хареса, не е от онези много шушляково. Има люлееща функция, играчки, повивалник. Само матрак взехме допълнително.

На какъв матрак се спряхте? Simple Smile
Аз да се включа: след гледане на матраци, поръчах от    Happy Dreams българско производство, говорих с човек от фирмата и просто им се доверих , още повече, че нашият матрак е поръчков размер и исках да е качествен.Изключително съм доволна от тази покупка, доставката беше, както се уговорихме, времето за изработка се спази,което си е важно! Иначе направих поръча от черен петък от Емаг и го върнах, деформиран, наблъскан в един кашон, слава богу, че стана така, та да се спра на нашия матрак.Племенникът ми спи на Пиер Карден Магнифлекс, дори и там питах за поръчков размер, после гледах португалски, не стига парите , ами и честно казано , пак нашият е по-добър! Гледах и Лорели,  и с кокосови подложка. Само ще кажа, че дебелината на матрака е почти 20см(18см).От същата фирма взех и протектор, малко се чудех заради цената от 40лв, но като видях качеството, нямам какво да кажа, а доста се чудех.За сравнение преди да пристигне поръчката, купих един на Лорели, няма нищо общо-ще го ползвам за заместване докато се изпере и изсъхне скъпия.Да сравняваш памук с амбалажна хартия, това мога да кажа!
Относно праха: течен на Персил с бадем за първата пералня, но не ми хареса нещо, оставям го за раници, за покривала на количка и столче, взех Тео бебе течен и омекотител, доволна съм и се глади лесно след това.Идва ми ароматът много силен, пробвах и на Чико омекотител, приятен.Дезифектант на Wizz (  италиански) и Heitmann. За петна ми препоръчаха на Фрош макар че е рано за такъв препарат, ползвах го с дрехите на каката за проба, работи!
Относно това кошче, за което питате, нашите леля и свяко ни изненадаха и са ни го поръчали в Гърция( те са си там), въпреки че ние си взехме кошара на две нива, но лелята ни работи в домове на семейства, които имат бебета, тя ми каза, че в 4 къщи това е било най-добрата покупка за първите 6 месеца според това, което са й казали и е видяла, та просто ми го съобщи,  особено за родилки след секцио. Ето и сайтът, от който го е поръчала, но виждам , че вече някои са го коментирали Kinderkraft Nests
[/img]
  https://www.e-dructer.com/parkokrevato-xromatos-skouro-gkri-kinderkraft-neste/

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 12:12 от DeyaJS

# 573
С какво е по-добър матракът, който сте закупили от Magniflex например?

Между другото, конкретното легло/кошара, което е обсъждано в поста, изисква определена максимална дебелина на матрака и 20 см. е много за него.

# 574

Между другото, конкретното легло/кошара, което е обсъждано в поста, изисква определена максимална дебелина на матрака и 20 см. е много за него.
Матракът е за кошарата, която купихме на две нива.Киндеркрафт си идва с матраче.Материята, здравината и масивността, това ми хареса в матрака. Споделих, че племенникът ми спи на ПК Магнифлекс , доволни са, аз реших друго.

# 575
Здравейте мами. Имате ли мнения, наблюдения или опит с кошарата на kinderkraft sofi 4в1. Виждам, че в емаг продуктите сега са -30%.

# 576
Ние в крайна сметка взехме днес Magniflex Pierre Cardin. Добре ми изглежда на вид и на пипане. Не е мек, не е и много твърд. Дано да е добър избор.

# 577

Матракът е за кошарата, която купихме на две нива.Киндеркрафт си идва с матраче.Материята, здравината и масивността, това ми хареса в матрака. Споделих, че племенникът ми спи на ПК Магнифлекс , доволни са, аз реших друго.

Kinderkraft Joy Full, която е закупена от Evangeliya, определено не си идва с матраче. Пише го в описанието.

Понеже споменахте, че матракът, на който сте се спряли, е по-добър от Магнифлекс и Ви харесва материята - той от какво е изработен и какви са му характеристиките? Мисля, че ще е от полза тази информация за всички, които търсим матраци. Simple Smile

# 578

Kinderkraft Joy Full, която е закупена от Evangeliya, определено не си идва с матраче. Пише го в описанието.

Понеже споменахте, че матракът, на който сте се спряли, е по-добър от Магнифлекс и Ви харесва материята - той от какво е изработен и какви са му характеристиките? Мисля, че ще е от полза тази информация за всички, които търсим матраци. Simple Smile

https://happydreams.bg/page/category-bebe
Ето тук в категория Бебе са описани модели, протектори и спално бельо. Има вътрешна рамка, твърд, ортопедичен, материята е като на матраците, на които се спираме като родители.Аз не твърдя, че това е най-прекрасният матрак, просто за мен отговори да е масивен, твърд и ортопедичен.Compact system F Bonnel се води. Протекторът е този от 39лв.Още повече, че ни трябваше да е с клиентски размери заради размера на Грако кошарата ни, която не е 60/120 или 70/140, а примерно в Магнифлекс ни обявиха 45 работни дни изработка и забавяне заради пандемията. При португалските също дълъг период за изработка 45р.дни .
По повод на долепящата кошетка, с матраче е, макар и тънко, аз бях споделила линк в гръцки магазин.Разбира се не е 10см, но го има.Който иска , може да поръча , където реши по размери.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 19:53 от DeyaJS

# 579
как мога да вляза в групата в фб?

# 580
  • София
как мога да вляза в групата в фб?

Има ли фейсбук група? Ако може и аз да вляза Simple Smile

# 581
Ето я групата - https://www.facebook.com/groups/695736681249546/
"Априлски бебета 2021 - Мами с термин Април 2021" За нея говорите нали?

# 582
Мислите ли ,че чувалче за сън става за изписване,вместо одеало😆понеже си харесах,едно много сладко😆

# 583
Мислите ли ,че чувалче за сън става за изписване,вместо одеало😆понеже си харесах,едно много сладко😆
Защо пък не, не бих имала против. Ама аз май не съм много за слушане...
Вие какво мислите, имам чисто нови прекрасни неща от баткото, които не са носени и мога да ползвам за изписването, но баща му е много против. Казва, че иска първите му дрехи да са си негови и без това ще има да носи чужди ( макар и на брат му).

# 584
Защо пък не, не бих имала против. Ама аз май не съм много за слушане...
Вие какво мислите, имам чисто нови прекрасни неща от баткото, които не са носени и мога да ползвам за изписването, но баща му е много против. Казва, че иска първите му дрехи да са си негови и без това ще има да носи чужди ( макар и на брат му).
Аз бих му сложила дрехите на брат му😃

Общи условия

Активация на акаунт