Направи Коледа специална и подари любов на близките си

• 6 846
  • 202
  •   1
Отговори
# 135
Любим помощник в кухнята ми моето дете. Бих искала да приготвим заедно бисквити.

# 136
  • София
Готвя сама. Simple Smile

# 137
Украсата на сладките и бисквитките винаги е дело на малката ми дъщеричка. Но у нас всичко, което се пече трябва да е украсено- според нея. Дори хляба, баничките и особено руло Стефани 😁

# 138
Помощник ми е детето, а и понякога по-добре се справя от мен. Това е обаче когато той си реши, в повечето случаи съм без помощник:grinning:

# 139
  • Елхово
Сама ще правя баклава, тиквеник и напукани какаови сладки!

# 140
Най-хубавите кулинарни творение стават с помощта на племеницата ми. ❤ Двете се забавляваме искрено много и винаги резултатът е повече от отличен, защото правим всичко с много желание и любов. ❤ - меденки, кекс, масленки, баници.

# 141
Децата са ми любимите, първи помощници у дома и редовно ми помагат за приготвянето на вкусни сладкиши и ястия!

# 142
Дъщеря ми е моят любим помощник!🥰
Тази година приготвихме част от коледните сладки заедно!

# 143
  • Варна
Малкия ми брат е моя любим помощник ( за сега- надявам се догодина и детето да бъде, за сега само прави бели) обичам да правим питка или палачинки ( аз правя сместа,той ги пече )

# 144
Детето ми е най-големият помощник в кухнята. Тази Коледа ще правим питката заедно.

# 145
Детето много ми помага при приготвяне на ястията

# 146
Детето ми помага много, и то с желание! Ще направим питка за празника! Весела Коледа!

# 147
Съпругът ми,винаги ми помага.

# 148
Сестра ми е помощникът ми в кухнята.

# 149
Разчитам винаги на себе си и качествени продукти.

Общи условия

Активация на акаунт