Направи Коледа специална и подари любов на близките си

• 6 900
  • 202
  •   1
Отговори
# 150
Моят малък син е помощникът ми в кухнята. Ще направим меденки

# 151
Любим помощник в кухнята е моето дете

# 152
Когато синовете ми бяха по-малки  ,  помагаха в кухнята  , сега помощници са ми уредите . С удоволствие меся през ден хляб в хлебопекарната. Всичко друго предпочитам сама.

# 153
Нямам си любим помощник в кухнята. Обичам сама да приготвям ястията.

# 154
Не обичам помощници. Виж, компания-да, но сама най- добре се справям, когато готвя.
Любим уред- може би хлебопекарната, но уви, тия дни се предаде едната перка и се наложи да се справям ръчно с месенето.

# 155
  • in Wonderland
Любим помощник в кухнята е моето дете.

# 156
Моят любим помощник в кухнята е дъщеря ми. Много обича да правим вкусотии от брашно - кекс, торти, баници. Тази Коледа сътворихме коледни меденки, питката за Бъдни вечер, дори домашно точена баклава.

# 157
Аз покрай почивните дни около Коледа и Нова година съм си при родителите и след доста време готвим отново рамо до рамо с мама Heart Heart тя е моят помощник, съветник и учител в кухнята!

# 158
  • София
Дъщеря ми е любимия ми помощник в кухнята. Направи страхотни напукани сладки и тиквеник, а аз баклава и капама.

# 159
Моят любим помощник в кухнята е моят съпруг!
Тази Коледа ще направим заедно любимата ни капама!

# 160
Синчето ми , с което приготвяме почти всичко заедно.

# 161
Естествено и у нас децата са ми първи помощници. Готвим заедно от салата до десерт. Сега направихме куп сладкиши и коледна питка

# 162
В кухнята основен и незаменим помощник ми е детето

# 163
  • София
Любим помощник в кухнята е моят син на 8 години. Много не обича в кухнята, но искам да запаля интереса му и за това гледа при всяка възможност го викам за помощ. Много обича да прави Руска салата и тесто за пица да меси.

# 164
Детето разбира се Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт