Направи Коледа специална и подари любов на близките си

• 6 765
  • 202
  •   1
Отговори
# 165
Любим помощник е моето дете, а за Коледа винаги правим меденки, които тя много обича.

# 166
Любимият помощник е сестра ми,нищо че е малка все иска да пипне да чупи..

# 167
Моят помощник в кухнята е синът ми. Сега е във ваканция и се включва активно. За Коледа направихме заедно коледни бисквити и ги украсихме. Беше забавно.

# 168
Най- добрият помощник е моята дъщеричка! Не обича да яде сладки неща и затова се отдаваме на приготвянето на солените. Питка, тутманик, баница и любимият на цялото семейство по това време зелник, който приготвяме от Коледното зеле с накъсано месо от пуйката.

# 169
Сестра ми е най-добрият ми помощник в кухнята. Тази Коледа двете с нея приготвихме джинджифилови сладки.

# 170
Любим помощник ми е моят син, с когото направихме чудесни сладки за Коледа.

# 171
  • EU
Моят любим помощник е моята майка. По-скоро аз съм нейната помощничка. Заедно правим меденки за Коледа.

# 172
  • София
Когато децата ми живееха при мене, те бяха моите помощници, особено дъщерята. Сега приготвям всичко сама, но когато се събираме заедно, част от менюто приготвя тя, в нейното си жилище.

# 173
Любим помощник ми е детето

# 174
Любим помощник са ми децата. Винаги може да се разчита на тях

# 175
Помощник в кухнята е мъжът ми, а от уредите , миксерът и пасторът.

# 176

Цялата рецепта вижте ТУК.

# 177
На първо място, мама ми е големият помощник, по телефона ме е учила да готвя:smiles:
На второ място, бг-мама. Следя кулинарните теми и взаимствам много рецепти.
Ииии, разбира се, бодрата смяна в къщи.Двете ми момичета с удоволствие се включват, особено
при направата на сладкиши.

# 178
  • Велико Търново
Няма как да си редактирам предишния пост, но ако трябва да съм съвсем откровена, най-големият помощник в кухнята ми е БГ МАМА! Потребителските тук са бързи, отзивчиви и адекватни със съветите си! Благодаря ви!

# 179
Любимият ми помощник е синът ми. Готви и помага с радост и желание.

Общи условия

Активация на акаунт