Направи Коледа специална и подари любов на близките си

• 6 758
  • 202
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Предпочитам да готвя сама, но понякога готвим заедно с големия ми син и е приятно.
Ще правим руска салата и мъфини за Коледа заедно.

# 46
  • Плевен
Кой е вашият любим помощник в кухнята и какво бихте сготвили заедно тази Коледа?
Най-любимият ми помощник е сина ми, неоценим помощник.Любимо ни е да правим всичко, но покрай Коледа, разбира се, правим коледни меденки, украсяваме и се забавляваме...

# 47
Моят любим помощник в кухнята е малкият ми син. Тази година ще ми помага за сладките и питката 😀

# 48
  • у нас
Всички у дома са ми помощници, нямам най-любим. За Коледа ще направим коледни сладки с брашно София Мел.

# 49
Нямам помощник, а много искам. Бих искала всички от семейството ми да се включат в приготвянето на баницата с късмети.

# 50
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Главен готвач е дъщеря ми - а аз помагам Wink
Сега няма търпение да оползотворим пакета, чудесно брашно от София Мел, който сме приготвили ...
Весели и зареждащи празници на всички!

# 51
Любим помощник и най- добра приятелка ми е миялната машина Grinning Помощник ми е и вашето брашно, а друг е хлебопекарната - правим заедно лимецов хляб 🍞 - смес бяло с лимецово брашно.

# 52
Помощник е моят син. Обича да правим и хапваме мъфини

# 53
  • Пловдив
Любимият ми помощник в кухнята е голямата ми дъщеря. С нея ще направим коледни курабийки.

# 54
Любим помощник в кухнята е мъжът ми. Сега съм и в напреднала бременност и се изморявам лесно, така че той прави повечето неща, а аз ги хапвам 🙃🌲❄

# 55
Колко много момчета са помощници! Моят син също ми е пръв помощник. Много обичаме да готвим заедно. Любимо ни е месенето.

# 56
  • София
Моят любим помощник в кухнята е малката ми дъщеря, с нея приготвям торта, меденки и кекс, естествено с любимото брашно на София мел. Heart Eyes

# 57
  • русе
Любимият ми помощник е дъщеря ми. Вече приготвихме заедно джинджифилови сладки,френски макарони,а за Коледа содена питка и всичко за трапезата.
Весели празници ❄☃🎅

# 58
  • Бургас
Моята помощничка е дъщеря ми. Може би ще направим портокалови сладки, меденки и нейните любими кифлички със сусам.

# 59
Не обичам помощници и не позволявам никой да ми се мотае в краката, докато приготвям храна. Знам, че не е хубаво, но помощниците имат право да ми правят компания на щъркелите зад плота Pensive

Общи условия

Активация на акаунт