Направи Коледа специална и подари любов на близките си

• 6 766
  • 202
  •   1
Отговори
# 60
Нямам помощник. Не обичам някой да се върти около мен докато готвя. Въпреки, че винаги когато имам нужда от помощ мъжът ми е на среща и помага, но това е рядко.

# 61
Най-верният ми помощник в кухнята е мъжа ми ,а най-добрият -дъщеря ми.Надявам се и малкият да вземе от нашия пример,като му дойде времето .
Всичко готвим заедно-един мие,друг реже,само за месенето не им давам да пипат нищо .
Баници,сладки или солени,баклава ми е най-завабно да правим заедно .

# 62
ММ е любимият ми помагач. Що се отнася до уредите - кухненския ми робот.

# 63
Дъщеря ми е моята любимка! Тази година ще правим вкусни сладки! Heart Eyes

# 64
Любимият ми помощник в кухнята е мама.
Ще направим за празниците  питка и меденки.

# 65
  • Варна
С дъщеря ми ще приготвим питката за Бъдни вечер и сармите за Коледната трапеза.

# 66
  • Враца
Малката ми дъщеря е почти на 2, а голямата почти на 4, те са моите помощнички във всичко. Всеки ден са покрай мен с черпаци и паници и ми помагат за яденето. Днес направихме няколко вида коледни сладки и те много ми помогнаха, нищо че купата беше на главата на малката Grinning

# 67
Дъщеричката ми, а от уредите определено миксерът.

# 68
Сама съм си помощник, готвя каквото ми се яде. Най-много сега искам баклава и ще си приготвя за Коледа.

# 69
Децата са моите любими помощници.
Преди малко дъщеря ми направи план за приготвяне на кекс с тиква и бисквитки от овесени ядки.

# 70
  • Пловдив
Най-често в кухнята ми помага моят мъж. Като сме двамата, всичко става бързо и вкусно.
За празниците вече съм готова с баклава та, ще направя и домашна руска салата. Една доза сладки вече изчезна, ще правя пак. Брашното се харчи с бясна скорост по тези празници.

# 71
Любимите ми помощници в кухнята са децата. По традиция всяка Коледа правим заедно коледни сладки и се забавляваме.

# 72
  • Елхово
Нямам помощник в кухнята! Най-често ползвам кухненския робот и мултикукъра!

# 73
  • Велико Търново
Нямам помощник в кухнята. Сина ми е малък, а мъжа ми не знае къде е дори брашното в нас. Разчитам на себе си и качествени продукти!

# 74
  • Русе
Племеничката ми е много запалена по готварството

Общи условия

Активация на акаунт