Направи Коледа специална и подари любов на близките си

• 6 841
  • 202
  •   1
Отговори
# 75
Дъщеря ми е най-голямата ми помощничка в кухнята. Тя е на три и предимно помага в разхвърлянето. Вчера правихме заедно меденки, сега предстоят още доста печива по празниците. От години правя винаги домашни кифлички и питки за Коледа.

# 76
Любимите ми помощници са моят съпруг и моята дъщеря,обичам да готвим заедно -питка,сладки,  палачинки ...щом съм с тях няма значение какво ще приготвяме

# 77
Декември е най-магичното време от годината! Улиците са празнично украсени, възрастните трескаво избират подаръци, а децата отброяват с нетърпение дните до срещата с добрия старец. Но въпреки празничната еуфория, всички ние знаем, че истинската магия не е само в няколкото празнични дни и не се крие в материалните подаръци. Тя е в силата на любовта помежду ни! А дните около Коледа са най-подходящото време да забавим ритъма, да приготвим нещо вкусно и ароматно в кухнята и да споделим безценни мигове с най-любимите си същества.

У дома е най-хубаво

У дома се носи аромат на свеж лимонов кекс, на изкушаващи шоколадови мъфини, на прясно изпечени гевречета... Защото в сърцето на всеки дом е кухнята, а в сърцето на всяко домашно печиво е любовта и София Мел – брашното, на което винаги можеш да разчиташ за вкусните моменти заедно.

Готвенето заедно ни сближава[/col
София Мел ви предизвиква – развихрете въображението си и поканете любимите си хора в кухнята, за да се порадвате пълноценно на времето заедно. Позволете на децата да украсят коледните меденки по техен вкус, да се омажат с тесто и да се оцапат до лактите. В една кухня рецептите стават много по-вкусни, когато са придружени от детски смях и подправени с щипка любов.

Включете се в играта на София Мел и BG-Mamma!

Споделете с нас:
Cookie Кой е вашият любим помощник в кухнята и какво бихте сготвили заедно тази Коледа?

На 4 януари ще изтеглим и обявим в темата имената на 10 късметлии, които ще получат престилки с надпис “Най-добрата домакиня".

Следете темата, защото ще публикуваме и много вдъхновяващи рецепти!

Не забравяйте да участвате и в нашата специална промоигра, в която ви очакват още страхотни награди!

Моля, запознайте се с общите условия на активацията тук.

Понякога помощникът в кухнята е моят съпруг,но предпочитам аз да владея ситуацията и за това по-често сама се чувствам свободна да приготвям с много любов всяко ястие.За това най-добрите помощници за мен са уредите в които приготвям всякакви ястия,с които всеки път се старая да  изненадам семейството си.Щом имам под ръка пресни и качествени продукти,всичко става идеално!Весели празници а всички!

# 78
Любим, помощник в кухнята  е дъщеря ми, най-полезен, помощник планетарния миксер, най-качествен, любимото брашно София Мел Екстра. С всичко това,месим всичко с любов  и  се получава идеално🍰🎂❤️🤍

# 79
  • София
Мъжът ми. Обича да готви.

# 80
Любимият ми помощник е моята майка Simple Smile Най-обичаме да правим сладки заедно.

# 81
  • Пловдив
Любим помощник е мъжът ми, който основно сам се оправя в кухнята.
За коледа бих го оставила да направи вкусни палачинки.

# 82
Моят любим помощник в кухнята е рецептурника. Имам две деца и става истинска бъркотия след тяхната намеса, затова съм я свела до минимум.

# 83
  • София
Средният ми син, ще правим линцерови сладки.

# 84
Племенникът ми. Правим сладки и питки заедно.

# 85
Любимата ми помощничка в кухнята е племенницата ми. Вероятно ще направим коледни сладки.

# 86
С децата и разбира се с брашната на Sofia Mell ще направя коледна пита

# 87
Мама)) Тя винаги има добри идеи.
Ще направа тиквеник с точени от мен кори.

# 88
Разбира се, децата са ми първи и верни помощници! Прекрасни и толкова приятни са тези моменти, когато заедно приготвяме нещо- мъфини, кекс, бисквити...и мн.др.

# 89
  • Варна
Децата са моите помощници. С тях за Коледа ще приготвим сладки, тиквеник и други подходящи за празник неща.

Общи условия

Активация на акаунт