👶🏻🎄Януарски мами 5👶🏻⛄

• 49 859
  • 893
  •   1
Отговори
# 75
Напълно те разбирам.. Почти постоянно съм така, но точно тези не съм ползвала.. Може би са едни от малкото, които не съм пробвала.. 😁 В момента съм на полижинакс и поне вече го няма паренето и сърбежа при мен..

на мен никой не ми отговори да е ползвал това - та почнах да се притеснявам - доста ми пари и не ми е комфортно ... 😞😞😞

# 76
Бубка и аз не съм го ползвала, но щом имаш дискомфорт от него го спри и го сменете. Аз лично съм слагала два пъти Макмирор, профилактично го слагах.

# 77
Bubka и аз не съм,но в момента слагам Силвержин,а в началото на бремеността  слагах Макмирор.Но както казват момичетата смени го щом ти е некомфортно!
Аз искам да питам някой има ли пъпки по корема?🤔от месец и половина два имам някакви червени ,супер сърбящи точно под пъпа ,около 10 броя са,не са по целия корем.Смених две три мазила за бременни,от 10 дни се мажа с свинска маз и пак си ги имам!?а ужасно ме сърбят?!Имам един кортикостероиден крем Адвантан,чудя се дали да се мацна🤔🤷♀

# 78
Сега се сетих,че го ползвах един път мисля че беше към 3тия месец,но при мен гъбичките са безсимпомни,така че сърбеж не дъм имала. От самите овули не помня да съм имала проблеми. Имаче за гъбички слагах Полижинакс и ги изчистиха преди месец някъде. Сега съм профилактично на Макмирор,защото Кръстев от Надежда не хареса чистата според моя доктор микробиология. Сега съм 12 дни на макмирор и тогава ще взимаме нова,ама аз най-много да родя преди да излезе резултата Joy

# 79
ами и аз нямам гъбички а бактерия ... преди лекарството нямах никакъв дискомфорт, заради бактерията го започнах, ноо днес направо отивам на лекар - не искам в последния момент да оплескам нещата ... а как цяла бременност всичко излизаше чисто - но като за финал трябва да вдигнем адреналина- много ясно 🤦🏼♀😞

# 80
Прочети в упътването дали не е от честите странични реакции това парене. Аз ползвах ломексин и усещането беше точно каквото описваш, но си го пишеше в листовката.
Според мен не сменяй терапия на своя глава, обсъди го с лекаря си.

# 81
Vasilisa, кортикостероиди абсурт.
 Спри да се мажеш с мазила, маста действа като филм и кожата не може да диша. Измий всичко и не се мажи, изчакай да видиш как ще е и ако е много зор, тогава говори с лекар.

# 82
Момичета, аз да попитам нещо.. От сутринта имам като пробождания долу във влагалището като стоя права.. По принцип леките болежки не ги приемам за сериозно нещо и не се притеснявам, но съм чувала, че при такива пробождания може да се получава разкритие.. Дали някоя е имала такива?

# 83
Момичета, аз да попитам нещо.. От сутринта имам като пробождания долу във влагалището като стоя права.. По принцип леките болежки не ги приемам за сериозно нещо и не се притеснявам, но съм чувала, че при такива пробождания може да се получава разкритие.. Дали някоя е имала такива?
аз в момента и чак се присвивам и клякам от тях ... вече не знам от лекарството ли или бещо става ... след 1 час ми е прегледа ... после ще кажа какво са били при мен

# 84
Бубка, ще чакам  да пишеш.

# 85
Здравейте момичета, днес излязоха резултатите от урината и се оказа че имам кетони, много съм притеснена а съм на преглед след 2 седмици

# 86
На мен също са ми излизали кетони и пикочна киселина, когато съм давала пробата в лабораторията. На другия ден съм си носила от вкъщи стерилна урина в контейнерче и излезе чиста.

# 87
  • Седмото небе
Аз пък снощи на три пъти се будих с охкане и сълзи на очите. Такива единични, но силни усещания като пробождания получавах, че направо ми прималяваше от болка. Усещах ги в областта, където ме боляха яйчниците по време на МЦ. Иначе си пия но-шпа 3х2 и Диаспорал 400 х 2. А вчера бях на лекар и тонове, всичко е супер. Ама тоя снощен кошмар ме изтощи, после и кръста пак ме стегна Cry Едвам се движа из вкъщи. Не стига, че почти не спя и като легна едвам се намествам, сега и това. На всичко отгоре мойта девойка все едно не е заспивала от снощи, много е активна, почти без прекъсване и така ми разтупква целия корем, че чак подскача.
Оплаках ви се, ама поне вие знам ще ме разберете Sad
Аз си чакам резултата другата седмица и може би също ще съм на АБ. И хайде да минава, и заминава вече всичко. Не че после идва по-лесното...

# 88
И мен всеки ден в късния следобед ме почват болки и втвърдявания, та чак до презноща. Направо ми се доплаква от притеснение какво и защо.Да идва тази 36та седмица и да си отдъхна поне малко.
  Супергърл, стискаме зъби още малко. Колкото и да е трудно след това, го предпочитам хиляди пъти пред бремеността 😁

# 89
  • София

Аз имам такива пробождания от 3 седмици насам (че може и повече) от вр на вр, не са всеки ден, но и при мен са си доста болезнени, но лекарката ми казва, че изобщо не е притеснително и било нормално, защото бебето вече било доста голямо. Казаха ми ако искам да започна да пия магнерот и ношпа, но аз реших, че повече хапчета не ми трябват - ще си ги търпя и без това ни очаква раждане все пак..трябва да свикваме :д

Общи условия

Активация на акаунт