👶🏻🎄Януарски мами 5👶🏻⛄

• 49 868
  • 893
  •   1
Отговори
# 90
Imm955 и аз съм с кетони от един месец и нещо!Това е ацетон в урината,на мен АГ ми каза мн течности и по-малко колбаси и мазни месо!От тогава буквално се наливам с вода,чак ми се доповръща понякога,ама в петък последно си пусках изследване и ми излезе на кетони този път само “Следи”.Ама тея дни пак развалих диетата ,че съм голяма мръвкарка,та сега в петък като пусна пак ще видим кво ще покаже🤔

# 91
Охх момичета връщам се от преглед всичко с бебето е добре, но е слезнала още на долу, в събота влизам в 36г.с., имам си втвърдявания повече като върша нещо, но лекарката ми каза цитирам: " да изкараш поне Коледа у вас".
Много ми е кофти защото искам да си дочака датата за секцио на 11.01 ама май няма да стане. Шийката е добре 3см., нямам и разкритие, но по нейните думи разбирам че няма да съм след Нова Година. Направо ми се скапа настроението...

# 92
Imm955 и аз съм с кетони от един месец и нещо!Това е ацетон в урината,на мен АГ ми каза мн течности и по-малко колбаси и мазни месо!От тогава буквално се наливам с вода,чак ми се доповръща понякога,ама в петък последно си пусках изследване и ми излезе на кетони този път само “Следи”.Ама тея дни пак развалих диетата ,че съм голяма мръвкарка,та сега в петък като пусна пак ще видим кво ще покаже🤔
и аз напоследък си хапвам повече свинско месо, явно ще трябва да го намаля

# 93
  • Sofia
Охх момичета връщам се от преглед всичко с бебето е добре, но е слезнала още на долу, в събота влизам в 36г.с., имам си втвърдявания повече като върша нещо, но лекарката ми каза цитирам: " да изкараш поне Коледа у вас".
Много ми е кофти защото искам да си дочака датата за секцио на 11.01 ама май няма да стане. Шийката е добре 3см., нямам и разкритие, но по нейните думи разбирам че няма да съм след Нова Година. Направо ми се скапа настроението...
Ехее с шийка 3см не се притеснявай 😊 Аз съм с близнаци и шийка 18мм, с контракции постоянно и ми казаха, че мога да си добутам до секциото, което е в първите работни дни на нг.... 😄

# 94
Alstroemeria, дано, дано да добутаме до Новата година, аз си знаех че ще ми се случи нещо такова. Тая седмица бая си пошътах у нас...даже изтупах една пътека, че нали банята ни е в ремонт и майстора върви по една пътека стара в коридора да не цапа...абе незнам, уж се пазя и все нещо си позволявам да направя, но ще се спра вече след днешния преглед...

# 95
върнах се аз от преглед- болките са от бебето - доктора ми обясни, ме вече са силни и големи и е нормално да изпитваме такъв тип дискомфорт да го наречем и аз ще съм на антибиотик от днес + че и при мен  се планира секцио .... нещата не стават както ги плануваме 🙂

# 96
Бубка, за коя болница реши?

# 97
Бубка, за коя болница реши?

50 на 50 съм ... ще ми се пръсне главата от инфото вчера и днес освен за болниците и за стволовите клетки трябва да реша до утре с кои да съм и се чувствам  супер напрегната  ... да се размрънкам и аз и от семейсвото чувам само : " каквото ти прецениш " и " реши ли вече? " тааа 🙆🏼♀💆🏼♀🤷🏼♀🤯

# 98

на мен никой не ми отговори да е ползвал това - та почнах да се притеснявам - доста ми пари и не ми е комфортно ... 😞😞😞

Аз го ползвах преди месец може би. Но просто не ми помогна и след това други.

# 99

на мен никой не ми отговори да е ползвал това - та почнах да се притеснявам - доста ми пари и не ми е комфортно ... 😞😞😞

Аз го ползвах преди месец може би. Но просто не ми помогна и след това други.

да и на мен ми го смени док. преди малко с антибиотик и глоболи

# 100
Здравейте, записвам се и аз в януарската тема, в 33 г.с. с 2 момичета. Терминът ми е на 01.02, но стана ясно, че няма да изкараме дотам. Със скъсена шийка съм, сложиха ми и песар и трябва да лежа. Надявам се поне да прескочим Нова година, въпреки че едното бебе изостава и ме наплашиха, че ще ги вадят още по-рано:confused:

# 101
И аз да се отчета. Връщам се от преглед и тонове, бебето не е слязло още, но се е насочило и скоро и това ще стане. На тоновете се засякоха контракции, които и аз самата усещам, че се увеличават последните дни. На всичкото отгоре таза явно се разширява и направо ми се вие от болка. В 36+6 съм и може и да си имаме декемврийско бебе според доктора.

# 102
Здравейте, миналата седм бях прие доктора при който ще раждам, защото следящата ми ме изражда и видя , че едната ми вена - дясната има стеснение, той казв , че е от уголемяване на матката и че трябва дя ме следят е моя град. Аз съм в 35 седм. После моят докторсе изплаши , но видя че стрднението не е мн, обаче от вчера съм с бодежи при вдишване и още по-силни болки в сеивката на крака от страната на вената и крака и кръста. Някой имал ли е подобен проблем с вените.

# 103
Аз много не разбрах коя вена имаш предвид? Една от вените към бебето? Някаква си вена на крака ти?
 Предполагам нещо на кръвотока. В такъв случай се следи по-често на доплер,ако случайно се установи изоставяне или страдание на плода-се вади по-рано. Това в случай, че съм те разбрала правилно.

# 104
Може ли момичетата ,които пият протеин да споделят на коя марка е?!Мъжа ми има някакъв,който пие преди фитнес,чудя се дали става за бременни,пише че може и жени да го пият🙄🤔Да не взема пък да родя някое бебе гигант,на стероиди🤦🏼♀🤷♀🙈

Общи условия

Активация на акаунт