👶🏻🎄Януарски мами 5👶🏻⛄

• 49 903
  • 893
  •   1
Отговори
# 120
На мен ми го спряха в 36та, точно както е казала Wednesday28.

# 121
Blue Sky аз съм 36+ 3 г.с и още го пия.Във вторник съм при АГ и сега ме сещаш да питам до кога да го пия,както и другите лекарства!А  от значение ли е как ще се ражда(за магнерота питам)?

# 122
При планирано секцио се пие до края. Ако се очаква нормално раждане се спира 36г.с..
 И аз да се оплача. Сутринта имах доста болки.... Сега е по-добре, но усещам бебчето по-малко, вчера бях на лекар и нещата изглеждаха добре. Но ето ти нов филм 😂

# 123
Аз също не пия магнезий вече 36+ съм и аз. Вторник като бях на контрол АГ каза ,че вече няма да се пие .

# 124
И аз сутринта се бях доста уплашила.. По принцип бебка е доста активна вечер и нощем, но снощи си легнах - нищо, будих се няколко пъти нощес - пак нищо, сутринта потупвах, побутвах корема - никаква я нямаа.. Направо си изкарах акъла, но реших да почакам още малко и тя взе, че се разшава.. 😐😁 Иначе за Магнерота - аз имам и за следващата седмица и след това мисля да не купувам повече - ще бъда в 35г.с.

# 125
Благодаря ви много за бързите отговори. Е аз съм средата на 33 г.с.  Така че май ще взема една малка опаковка за всеки случай. Да ви се оплача как се набутах с билковата кръв - мислех си, че още е на промо в Софармасито и като си видях сметката от 33 лв. на 39.90 лв. ме хвана яд, че не проверих. В Ремедиума все още си е на 33 лв. голямата опаковка.

# 126
На мен ми казаха, че след 34 г.с. се спира.
По- логично звучи при влизане в 9-ти месец, но може би си има и някакви индивидуални особености... Звънни един тел на док и попитай ти какво да правиш, за всеки случай.

И като стана въпрос, следите ли активността на бебчетата? Как/ с какво?

# 127
Това с размяната на лекарства е добро предложение. И аз сега взех голямата опаковка, а в понеделник доки може да реши да ги спра. Ама все пак, без да се консултирам с нея не искам да ги спра, а в аптеката до нас имаше само голяма опаковка. А за консултация по телефона, моята доки отказва категорично, казва, че без да ми види шийката и без да направи основния преглед не се наема да ми променя лекарствата.

# 128
  • Велико Търново
Магнезий може и е хубаво да се пие и след бременност. Няма да отиде зян Simple Smile

# 129
Магнезий може и е хубаво да се пие и след бременност. Няма да отиде зян Simple Smile

нямах предвид само магнезия - аз от ден едно съм с някакви рецепти и имам много - дуфастон,утрогестан, огестан, фолиевата я подарих вече,флумизина който купих и не ползвах ,канестен, клион- д
за тези се сещам сега ... но както и да е, само предложих - всеки си решава 🙂

# 130
  • Велико Търново
И аз имах останали опаковки, не отворени при това, дуфастон и утрогестан, но колкото пъти ги предлага, толкова никой не писа и се отказах. Мисля си, че явно потребителските имат едно на ум за лекарства... Нз защо, но с такова впечатление останах.

# 131
И аз имах останали опаковки, не отворени при това, дуфастон и утрогестан, но колкото пъти ги предлага, толкова никой не писа и се отказах. Мисля си, че явно потребителските имат едно на ум за лекарства... Нз защо, но с такова впечатление останах.
може би им се струва рисково от непознат, ама като знам колко ми струваха на всеки 3-5 дни 🤦🏼♀ може и да си права ще предлагам на познати само ... ооо имах 2 кутии с твстове за ову  - тях с такъв кеф ги подарих ...

# 132
Във фейсбук в групите ги подаряват или продават и доста бързо “заминават”.

# 133
Здравейте, аз съм от мартенската група. И до сега си купувам утрогестан и всеки път си мисля какво огромно перо е. Не съм видяла да се подарява.

# 134
Пробвайте да влезете в групите във ФБ на януарските и февруарските майки например, там бях попаднала на такива постове преди известно време. Момичетата пращаха лекарства като доставката се поемаше само от получателя.

Общи условия

Активация на акаунт