Обсъждане на имотни обяви-18

• 27 619
  • 802
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Щом до 25 си събрал 80к, значи без проблем можеш да си изтеглиш един кредит и даси купиш каквото искаш. Лихвите в момента са добри, а предвид че плащаш и наем не знам какво го мислиш.

Не съм събрал 80 к.Smile Просто смятам нещата с кредит, който да мога да изплащам без да се притеснявам. Не искам да се връзвам за сума ти години.

# 286
За обявите -  аз първо бих проверила
кои от тях са изобщо реални и актуални, а после бих се чудила и питала коя да избера. Агенцията на този в Лозенец е силно съмнителна,от моя опит.

# 287
  • София
В момента гледам достъпната информация онлайн от инвеститорите/ строителите на сградите до Черковна. Тези Елит имат 2 сгради там, които видях и намерих и свободните им апартаменти. Влизат ми в бюджета, но това не е ли страшно малка квадратура? Гледах наскоро един около 45 квадрата (реални) и ми се стори, че няма нормално място за бюро в него, при положение, че беше обзаведен само с най- основното и нямаше даже масичка в хола. https://elite_kns.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=22&id=a129198006 … amp;f4=&f11=2

# 288
Те в Яворов са 2 - единият на Авицена, другият - на Хан Омуртаг. Кой от двата?

Този:
https://m.imot.bg/details/1b159722011762377

Иначе нещо интересно за тези, които не се боят от трамваи:
https://m.imot.bg/details/1c160682058094097

# 289
В момента гледам достъпната информация онлайн от инвеститорите/ строителите на сградите до Черковна. Тези Елит имат 2 сгради там, които видях и намерих и свободните им апартаменти. Влизат ми в бюджета, но това не е ли страшно малка квадратура? Гледах наскоро един около 45 квадрата (реални) и ми се стори, че няма нормално място за бюро в него, при положение, че беше обзаведен само с най- основното и нямаше даже масичка в хола. https://elite_kns.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=22&id=a129198006 … amp;f4=&f11=2
Adventures, линкът е счупен и не излиза.
Аз гледам сайта на Нова Билд, които строят около черквата. Имат няколко свободни двустайни останали в третата част, но не са показани цените. Предполагам, че ще са мин. 1000Е, но не пречи да пуснеш едно запитване. Схемата за плащане не е много благоприятна, ако си с кредит. Искат 30% на предварителен договор, на акт 14: 50%. Като разпределение обаче не са лоши. https://novabuildst.com/

# 290
Аз чаках Попея да изкоментира 2-стайния в Лозенец, ама не.Laughing

# 291
Благодаря за отговорите.
От това което прочетох мисля да видя тези в лозенец и на хан омуртаг.
Изглеждат най зле но явно локацията е добра.
След това явно ще бъде Изток и Гоце Делчев.
Само не разбрах защо някой ще пуска фалшиви обяви за апартаменти в такова състояние.
За нови апартаменти от това което проверих парите не стигат до никъде.
Поздрави

# 292
Саиван, на Хан Омуртаг и в Лозенец, както и Изток, като локация за мен са най-добре. Хан Омуртаг и Лозенец ще изискват много-много пари и време за ремонт. И на Хан Омуртаг и в Лозенец ме съмнява силно обявената година на строеж - това са по-скоро разпределения от 40-те и 50-те години, не от края на 70-те. Като влизаш във входа, гледай надолу, до към края на 50те години (макс) са изписвали годината на строежа на мозайката долу при влизане във входа.
Личните ми фаворити от тези обяви са в Изток и Гоце Делчев. И двата са 3-стайни, а не 2-стайни и в значително по-добро състояние от първите два, които искаш да гледаш. Партерът е минус, разбира се, но зависи много от мястото - ако не е на оживено място да ти минават нон-стоп под прозорците, да паркират (форсират) под тях, не е такава драма. Апартаментът на Авицена също не е за подминаване. За  партерните апартаменти обърни внимание каква е входната врата - ако се тряска/шумна е, това вече е много по-голям минус от самия партер. За смяна на входната врата в кооперацията, трябва да се съгласят всички и етажната собственост да събере пари, което много често е проблем.
Внимавай какво подписваш за огледа, поне част от агенциите ще се опитат да ти пробутат не протокол за оглед на конкретния апартамент, а ексклузивен договор, с който да те вържат да търсиш само с тях.
Ако споделиш след това в темата впечатления от огледите, ще ми е много интересно.

# 293
Предполагам че годината на строителство лесно ще се види от документите.
За първите етажи ще преценя на място кой е по удачен вариант.
Гоце Делчев определено е най добре като площ но аз не познавам квартала
а от  това което ми отговорихте изглежда е добре.

# 294
Аз чаках Попея да изкоментира 2-стайния в Лозенец, ама не.Laughing
Изкоментирах го. Тази агенция е менте, отделно,че същият го има и в друга агенция менте. Да се обади и да пита за оглед, и ако направи оглед и наистина го има, тогава ще коментирам.
Има различни причини, някои знам, но е пълно с фалшиви или неактуално обяви. Та като направи оглед в Лозенец, ще коментирам. Ако направи такъв, това ще е първата реална обява на тази агенция, която аз виждам.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 10:31 от Анонимен

# 295
Не, Попея, аз очаквах да изкоментираш апартамента, не агенцията. Без значение дали е фалшива агенцията или обявата, защото не го знаем това. Може би Саиван ще пише, като се обади на агенцията. Но ти си представи, че обявата е реална, какво ще кажеш за апартамента, респективно за цената (приемаме, че е в долен Лозенец, не община или район Лозенец, включващ Хладилника и т.н.).

Саиван, Гоце Делчев е много добър район, естествено зависи конкретно тази кооперация къде е, но кварталът е много добър.  На мен много ми хареса балконът по протежение на апартамента, позволява част да бъде остъклена и приобщена, друга част да си остане неостъклена, с решетки, естествено, заради етажа, но пък само с решетки може да си се ползва през топлата част на годината за масичка и столове за кафе/отмора, за цветенца да си сложиш. Пак казвам, зависи от конкретното място на кооперацията, дали е тихо и спокойно, или шумно, оживено, мръсно.

# 296
Mandarinka, ти какво очакваш си е твоя работа. От моя опит фалшивите
/неактуални обяви на менте агенциите най-често са с нереални цени или нереални места, или и двете, затова ще коментирам, когато Саиван го види на оглед и е това за тази цена на това място.

# 297
Ас каква цел всички обяви са им фалшиви?

# 298
  • София
Осигуряват им обаждане от потенциален клиент който търси точно такава стока, какъвто им е бизнеса.
Ама ти май и от маркетинг и сейлс не разбираш Simple Smile

# 299
Каква стока тангра? Ако всичките им оферти са фалшиви, значи няма какво да му предложат.

Общи условия

Активация на акаунт