Обсъждане на имотни обяви-18

• 27 495
  • 802
  •   1
Отговори
# 675
Нищо съмнително, освен че няма снимка на сградата. Има нови кооперацийки там, нисички, нормални са.
Нищо, нищо. Освен цената 😀

# 676
Ако се загледаш в разположението на мебелите в холокухнята, ще видиш, че е минималистична, според мен. Заради сгъчканата малка маса за двама между диванчето и ръба на кухненски шкаф.
Иначе спалнята изглежда с добри размери. Но може и да е разтегляна.

# 677
Наистина е доста съмнителен - всичките му обяви са еднотипни - винаги без преход, винаги на предпоследен или предпредпоследен етаж, строителството - 2006-2010 г., не работи с агенции, иначе самият той - агенция.

Обади му се все пак, може пък да е нормална обява.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 16:54 от EmmaT

# 678
Преустроените панелни гарсониери се харчат по-скъпо. Щом има и други обяви, нещата си изглеждат зарибявка. Или "цената е без ДДС".

# 679
  • София
Да, и на мен цената ми е съмнителна, изглежда ми много маломерно.  Тип 45-6 м2 гарсониера ЕПК. Не пречи да проверя, тъкмо да споделя не останалите тук за този господин. И на мен ми направи впечатление, че самият той е агенция Smiley Иначе ето при мен как излиза, че не е на последен етаж: 

# 680
6 от 8 по тогавашната архитектурна мода може да е под 2 етажа мансардни.

# 681
  • София
Аз днес ходих да видя едно в ХД, за което нямаше строителство. Е, оказа се панел на 1 етаж над претъпкания паркинг на блока, където нямам идея как излизат с колите си. Smile

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 17:37 от Adventures7

# 682
  • София
Адв, истината е, че бюджетът ти е ограничен и трябва да си много търпелив и последователен, за да намериш хубав апартамент в добър квартал за тези пари.
Не казвам, че е невъзможно, просто е по-вероятно да ти се наложи да правиш компромиси.
При всички случаи, желая ти успех! Много приятно раздвижваш тая тема Simple Smile

# 683
Да, като един от малкото, който действително търси да купи 😁

# 684
Аз днес ходих да видя едно в ХД, за което нямаше строителство. Е, оказа се панел на 1 етаж над претъпкания паркинг на блока, където нямам идея как излизат с колите си. Smile

Ако е на първи етаж, поне да не гледа към паркинг.э

# 685
  • София
Компромисите са ясни. Вече все повече отдалечавам района от центъра, тук получих чудесни препоръки. За мен най- важно е да има парк и да е топло и светло жилището. Кварталът е от по- малко значение, но пак да е удобно стигането до Център. Не гледам Овча купел, Дружба, Обеля и т.н. Мога да живея на 30 мин от София с кола и не го виждам като разумна постъпка да си дам парите за покрайнините на София. Ако не сте виждали оазис в центъра на София, до женския пазар, заповявайте Simple Smile : https://bazar.bg/obiava-31353414/ednostaen-oazis-v-tsentara-na-sofiia

# 686
ох, припадам 😁😁😆😆😁 Оазис.

Казвате като е първи етаж, поне да не е към паркинг. 😃
https://www.bulgarovo.com/properties/p-223

# 687
  • София
Пак си е паркинг, но на вълните Smile Smile

Жалко, че към момента съм зависим от София, иначе изощбо нямаше да се занимавам да търся тук.

@Илит, бюджетът ми наистина е ограничен, тук доста ме свалихте на земята и видях всъщност, че толкова много пари ( за мен), са супер недостатъчни за каквото исках по начало. Но за пръв път се сблъсквам с това и подобни суми. Като ми сверихте часовника почнах да виждам неща, които попадат в графа "възможни". Колкото и да го смятам, за сега мисля да търся с такъв бюджет, освен ако не излезе някоя наистина хубава оферта или жилище, в което не се изисква много ремонт. Аз си го представях да си направя всичко от- до, но май няма да е точно така, защото повечето не са за цялостен ремонт и ще е допълнителен разход, а гробниците никак не са евтини. Не е спешно и имам търпение, хазяите ми не знаят, че търся толкова сериозно. Не търся идеалния дом, а приличен апартамент, който да знам, че си имам,каквото и да става и да не се съобразявам с хазяи. Не изключвам възможността да замина в чужбина и затова не искам да се набутвам с големи заеми.  Възползвам се сега от това с хоум офиса да гледам максимално много обяви и да се образовам по темата, защото тук трябва да си спец по всичко, за да не те прецака някой. Neutral Face    Мисля, че доста дръпнах за няколко месеца. Съдя по колегите ми, които са с по над 10 години по- големи и не знаят какво се случва, а аз очаквах да си обменяме опит Smile

# 688
По-назад някой беше писал, че не опитва да бутне цена... това е възможно  най-глупавото.... винаги бутат поне 5%. Да купиш  на определената цена не показва, че си паралия а будала.

# 689
Да, като един от малкото, който действително търси да купи 😁

Доро недей така, има бум на търсене, всеки купува. Цените са нормални спрямо икономиката и заплатите. Лихвите са по-ниски от всякога, това сигурно означава че процъфтяваме и държавате се опитва да ни подпомогне. Бойко го е уредил, защого го е грижа за народа, дори чух че плаща помощи за бизнесите от собствения си джоб.

Адвенчър - дори и да идеш в чужбина ще го продадеш и ще избиеш ипотеката, че и пари ще изкараш, понеже цените сега са евтини и ще са нагоре след година две.

Кристиана - никой не сваля, аз поне не съм чул... най-много 1-2к да ти свалят и това е, особено ако е НС или добра локация.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 18:55 от Gogo1979

Общи условия

Активация на акаунт