Обсъждане на имотни обяви-18

• 27 483
  • 802
  •   1
Отговори
# 690
🙂😀😀 На мен ми е скъпо, пък не знам на вас 😄

# 691
Adventures7, ако не те притеснява партера, може да погледнеш това
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1i159481383987681
(-)
Няма нито една фасада снимана, така че партера вероятно е полусутерен ...
Банята е много малка
Височината е < 260 см
(+)
В желаният район е;
Влиза в бюджета ти (почти);
Има гараж включен в цената;
Двора е приятен

# 692
  • София
По-назад някой беше писал, че не опитва да бутне цена... това е възможно  най-глупавото.... винаги бутат поне 5%. Да купиш  на определената цена не показва, че си паралия а будала.
Това изобщо не е вярно. Може би нямате много опит.
Има сделки, за които изобщо не става и дума за коментар на цена, защото са толкова добри, че се задържат буквално броени дни на пазара.
И от другата страна - има продавачи, които са си направили ценообразуване, не обичат пазарлъците и ще отрежат купувач дори само за това, че е повдигнал въпроса.
Вероятно в повечето случаи може да се повдигне такъв въпрос, но изобщо не важи за всички оферти.

# 693
🙂😀😀 На мен ми е скъпо, пък не знам на вас 😄

Най-добре тогава да изчакате да станат евтини. Навсякъде по света имотите са достъпни и всеки може да си купи 3стайка в центъра, само тука скъпотия.

# 694
Абсолютно вярно Илит. Да изпуснеш нещо, което търсиш от месеци, а някои и години, защото не смъкват от приличната обявена цена е голяма глупост. Адвенчър, покривката на леглото с драпериите в оазиса кърти просто....А гледката е - един път!

# 695
Най-добре тогава да изчакате да станат евтини. Навсякъде по света имотите са достъпни и всеки може да си купи 3стайка в центъра, само тука скъпотия.
Изчаквам, да. Нямам бърза работа.🙂 Навсякъде по света не знам, а и ти ли си наясно. Знам за едно градче на морето до Валенсия, където си харесах сладко имотче за 90 000 евро, Регулаторно ме притесняват нещата - данъци и прочие, и затова още не съм за**ла българския имотен пазар, но натам вървят нещата. 😊

# 696
  • sofia
Adventures7, ако не те притеснява партера, може да погледнеш това
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1i159481383987681
(-)
Няма нито една фасада снимана, така че партера вероятно е полусутерен ...
Банята е много малка
Височината е < 260 см
(+)
В желаният район е;
Влиза в бюджета ти (почти);
Има гараж включен в цената;
Двора е приятен

Това е вкопано, гаранция..... а за наличието на замаскирана влага в стените съм готова да се обзаложа.

# 697
  • София
Благодаря за предложението и отделеното време, @pep_si Simple Smile . Живял съм в същата дупка в центъра. Да не говорим, че зимата имаше мишки, имот до НДК. Усойно, студ и влага. От снимките усещам колко е студено Grinning . Над бюджета бих минал ако е в добро състояние или добра оферта, това не е нито едно от тези неща, поне за мен.

Гараж за мен не е нужен, не ползвам кола ежедневно, все ще се намира къде да спирам.

# 698
Абсолютно съм съгласна с Веси, обявата в Оборище е полусутерен или нещо подобно. Личи си от това къде са сложени прозорците - високо под тавана, самите те не са особено големи. И в банята се вижда - като се съобрази височината на бойлера.

# 699
  • София
Полусутетен е. През прозореца се вижда високо растението, което е на двора и е не повече от 60-80 см на височина.

# 700
    и ние вече 2 месеца усилено търсим НС в София и смея откровено да твърдя, че НС обявите по сайтовете са възможно най-гадните останали апартаменти. Знам сиг половин София новите сгради наизуст вече. Прикриват снимки и информации за разпределения и квадратура за да те накарат да отидеш да го видиш.

Единствените хубави 2 апартамента, които видяхме и към които имахме интерес, не бяха от обяви, а директно позвъняване на инвеститора. Единия беше много скъп, другия нещо половинката се разколеба.

Ще ходим тези дни към Драгалевци да огледаме останалите апартаменти по vista gardens и някаква Roca беше. Изглеждат ок като разпределения. Някой ако има информация за там да сподели.

Иначе 1600 евро на квадрат за Гео Милев апартамент на 14 години, който не ремонтиран от 14 години не ми се вижда ок. Ама никак. По добре старо за 1200 на квадрат и тотален ремонт по твой вкус. Фирми за дизайн и къртене би трябвало да ти направят ремонта и да ти излезе по-евтино от 1600 евро на квадрат. За този от 2006 в момента не бих дала повече от 1300. Даже и това не бих дала просто защото не ми харесва вътре. Лично мнение

# 701
  • София
    и ние вече 2 месеца усилено търсим НС в София и смея откровено да твърдя, че НС обявите по сайтовете са възможно най-гадните останали апартаменти. Знам сиг половин София новите сгради наизуст вече. Прикриват снимки и информации за разпределения и квадратура за да те накарат да отидеш да го видиш.

Единствените хубави 2 апартамента, които видяхме и към които имахме интерес, не бяха от обяви, а директно позвъняване на инвеститора. Единия беше много скъп, другия нещо половинката се разколеба.

Ще ходим тези дни към Драгалевци да огледаме останалите апартаменти по vista gardens и някаква Roca беше. Изглеждат ок като разпределения. Някой ако има информация за там да сподели.

Иначе 1600 евро на квадрат за Гео Милев апартамент на 14 години, който не ремонтиран от 14 години не ми се вижда ок. Ама никак. По добре старо за 1200 на квадрат и тотален ремонт по твой вкус. Фирми за дизайн и къртене би трябвало да ти направят ремонта и да ти излезе по-евтино от 1600 евро на квадрат. За този от 2006 в момента не бих дала повече от 1300. Даже и това не бих дала просто защото не ми харесва вътре. Лично мнение

Според мен си проучете и харесайте строител/ инвеститор и говорете с тях, че имате сериозно желание да закупите. Можете да се разберете да ви уведомят като имат нов парцел и план, за да избирате възможно най- рано. Аз не клоня към НС на този етап заради общите част (ограничен бюджет) и чакането, иначе бих постъпил така. В тези,които харесах всичко хубаво беше свършило преди първа копка.

# 702
Изчаквам, да. Нямам бърза работа.🙂 Навсякъде по света не знам, а и ти ли си наясно. Знам за едно градче на морето до Валенсия, където си харесах сладко имотче за 90 000 евро, Регулаторно ме притесняват нещата - данъци и прочие, и затова още не съм за**ла българския имотен пазар, но натам вървят нещата. 😊
Нали Света Троица ти харесва. Защо не купиш там?

# 703
Защото, както писах преди 2 поста, ми се струват високи цените на жилищата в момента. Ако ми предложиш тристайна панелка в Св. Троица за 33 000 евро, за колкото го купихме 2003та, взимам веднага 🙂

# 704
Защото, както писах преди 2 поста, ми се струват високи цените на жилищата в момента. Ако ми предложиш тристайна панелка в Св. Троица за 33 000 евро, за колкото го купихме 2003та, взимам веднага 🙂

Колко евро ти беше заплатата 2003-а?

П.П. Средната е била 110 лева = 55 евро.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 20:58 от Черна станция

Общи условия

Активация на акаунт