Китайски капсули за отслабване - 14

• 87 870
  • 565
  •   1
Отговори
# 555
Перфектно тяло или нещо такова. Не разбрах защо, след като поръчах ме блокираха и съответно не го изпратиха.
Писа им моя позната и тя ми го поръча от нейно име.

С Липовона съм за 6 дни минус 3 кг. Апетит 0. Нямам странични ефекти.

От кой сайт поръчахте?

# 556
eur , какво става с отслабването с Липовона ? Нали е този от снимката от фейсбук  , защото аз убедих една колежка , която ще прави сватба на сина си след 1 - 2 месеца да си го купи , поне 5 кг да свали ще е добре , тя е 75 кг , но е висока и ще изглежда по-добре . Вече го пие от 2 дена и ако няма ефект ще ме убие Satisfied Stuck Out Tongue Winking Eye ( тя е намалила и храната ) .

# 557
eur , какво става с отслабването с Липовона ? Нали е този от снимката от фейсбук  , защото аз убедих една колежка , която ще прави сватба на сина си след 1 - 2 месеца да си го купи , поне 5 кг да свали ще е добре , тя е 75 кг , но е висока и ще изглежда по-добре . Вече го пие от 2 дена и ако няма ефект ще ме убие Satisfied Stuck Out Tongue Winking Eye ( тя е намалила и храната ) .
4 кг свалих, но започнах да се храня насила и да го пия през ден, защото от бързото сваляне започна да ми прималява на моменти. Но имай предвид, че тренирам абсолютно всеки ден, като част от тренировката ми да 3 км тичане. Въпросът е, че имам други проблеми и месеци не мърдах. На хормонална терапия съм. Излезе ми и зверски целулит, с който сега се чудя какво да направя. Женски неволи...

# 558

Някой пробвал ли е тези от the green bear ? Имат и за задържане на вода, намаляване на теглото ... и т.н.

# 559
  • Пловдив
Момичета, в Тик-Ток ми излиза постоянно реклама на Slimax. Някой пил ли го е ? Има супер отзиви, но не знам истина ли е..

# 560
Точно сега и аз го гледах този слимакс и много му се чудя.
Пил ли го е някой?

# 561
Здравейте!
И аз мисля да поръчам липовон. Но се чудя от фейсбук ли? И от този новия синият ли? Искам да сваля 6кг.

# 562
  • Варна

Този синият липовон или друг?

# 563
Здравейте някой ако иска да си продаде някои от хапчетата да ми пише

# 564
Здравейте, момичета. Не знам дали това е правилната тема, но реших да пиша тук вместо да отварям нова. Напоследък доста често ми излиза реклама на Reborn Slim. Рекламират го известни личности като Благой Георгиев. В момента 60 бр. са на цена от 80 лв. Някой дали го е пил, за да сподели дали има ефект? Не мога да открия почти никакви мнения.

# 565
Здравейте, момичета. Не знам дали това е правилната тема, но реших да пиша тук вместо да отварям нова. Напоследък доста често ми излиза реклама на Reborn Slim. Рекламират го известни личности като Благой Георгиев. В момента 60 бр. са на цена от 80 лв. Някой дали го е пил, за да сподели дали има ефект? Не мога да открия почти никакви мнения.
Не вярвам много на реклами от известни личности .Благой наистина е останал кожа, кости и зъби - в някакво предаване наскоро го гледах , но спомена мъжка фамилия , на  някакъв лекар или треньор . Не го разбирам защо се е направил на Кошчей Безсмъртни , не е 20 години .Състарен и измъчен изглежда .Едва ли е от този Риборн Слим .

sugababe__6
пн, 08 сеп 2025, 20:14
Цитат на: eur в пн, 07 юли 2025, 11:31

Дай фото на този липовон и откъде си го взела , защото аз накарах една колежка да го вземе , но не е отслабнала с този , който аз намерих във Фейса

Общи условия

Активация на акаунт