Китайски капсули за отслабване - 14

• 87 982
  • 565
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте има излезнала нова форма на Липовон Липовон Блу (син липовон) и го продават в една страница някой пробвал ли го е вече

# 541
  • София
Здравейте, момичета.
Аз правя малка почивка от Редуктил.
Чувствам се много добре и с повече самочувствие. 😉
Днес ще поръчам следващия.
Този път стартирам от 69.800кг,като целта е 4-5 кг.
Хубав ден!

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 07:33 от *Sainte-Marie*

# 542
  • Пловдив
Това е моят Редуктил. Пия го вече 3 дни. Нито гладът изчезва, нито имам странични ефекти. Даже мисля да пия х2 таблетки, пък дано нещо се случи!

Този и аз съм го пила и резултатът беше едно голямо нищо, дадох го и на майка, но и при нея нищо.

# 543
  • София
Това е моят Редуктил. Пия го вече 3 дни. Нито гладът изчезва, нито имам странични ефекти. Даже мисля да пия х2 таблетки, пък дано нещо се случи!

Този и аз съм го пила и резултатът беше едно голямо нищо, дадох го и на майка, но и при нея нищо.
Жижи, и друг вид ли има?
Моят, мисля че е същия. На мен ми помага. 🙄

# 544
  • Варна
Здравейте има излезнала нова форма на Липовон Липовон Блу (син липовон) и го продават в една страница някой пробвал ли го е вече

Да, аз го пия в момента,  но не виждам особен резултат. На половината на шишенцето съм, засега ту свалям 1 кг, ту си го връщам.Но ще го изпия докрай. Някой да препоръча от коя Лида е доволен?

# 545
Миналата година свалих с редуктил 10 кила ,починах си няколко месеца останаха ми 6,7 кила ,купих си пак и нямаха ефект. Аз ли свикнах те ли са фалшиви не знам . Сега не знам от кой да си взема за остатъка, дразнят ме тези 7 кила.

# 546
Скоро си купувах редуктил не ми подейства, не знам какво стана.  Миналата година отслабнах с него ,сега си купих и новата лида синя уж най силната ,втора седмица я пия няма ефект. Дайте идея коя действа и от къде сте я купили

# 547
Аз от почти 2 седмици пия Редуктил, до тук - 2 кг. Забелязах и че коремът не ми е толкова подут.  Уж спирали глада, при мен е обратно. Аз обикновено се храня предимно вечер и то съвсем малко, рядко през деня. А сега от сутринта огладнявам, започнах да обядвам и кг тръгнаха надолу. Надявам се да продължа да свалям. Стартирах 75кг, целта ми е 60кг,с повече фантазия и повече ако може😁

# 548
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Никакъв ефект от Редуктата.
Поръчах "добрата стара Лида", да видим дали още е добра!

Здравей, не си писала от коя Лида си поръчала и дали има резултат?

# 549
Никакъв ефект от Редуктата.
Поръчах "добрата стара Лида", да видим дали още е добра!

Здравей, не си писала от коя Лида си поръчала и дали има резултат?

Няма резултат и от нея

# 550
Тъмно синя лида уж най- новата и най- силна

# 551
Здравейте! От три дни пия Редуктил и до вечерта се чувствам замаяна с липса на концентрация.На някой случвало ли му се е? Ако пробвам с половин хапче,дали ще има ефект?

# 552
Нов опит - с Липовон. Изпиках 1 кг задържана вода след първия ден и никакъв глад. Ще ви пиша пак след няколко дни да ви кажа има ли ефект. Досега Лидата и Редуктата бяха пари на вятъра - от сайтовете, от които преди имахме резултати. Не знам каква дрога слагат, за да отслабваме, но явно в "подобрените" формули я няма.

# 553
С Липовона съм за 6 дни минус 3 кг. Апетит 0. Нямам странични ефекти.

# 554
  • Варна
С Липовона съм за 6 дни минус 3 кг. Апетит 0. Нямам странични ефекти.

От кой сайт поръчахте?

Общи условия

Активация на акаунт