Китайски капсули за отслабване - 14

• 88 686
  • 567
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета. Днес си поръчах Редуктил, сигурно във вторник ще пристигне и започвам да го пия.
Ще се включвам да споделям резултати 🌹❤

# 196
Здравейте, момичета. Днес си поръчах Редуктил, сигурно във вторник ще пристигне и започвам да го пия.
Ще се включвам да споделям резултати 🌹❤
Здравейте, и аз го пия от 10 дни горе долу, още няма резултат но имам по малко апетит, много се надявам да успея, успех и на вас

# 197
Момичета, включвам се с първия ми отзив. Сутринта изпих третото хапче. Разбира се рано е за резултати, все пак се радвам- за два дни имам 800гр свалени - пак е нещо.
Имам някакви добри очаквания, наистина апетита ми е доста подтиснат, ям по веднъж на ден,  нямам никакво желание за бисквитки и снаксчета (каквито си хапвах всеки ден 😇). Иначе ефекта наистина се доближава в минимални, незначителни количества до този на синтетичните наркотици 🤣
След първото хапче имах главоболие 2-3 часа, но не беше чак нетърпимо. Втория ден (вчера) имах малко горещи вълни, за кратко. Не заспивам трудно, но се наспивам доста бързо и ставам лесно, което ми харесва, защото съм с малко бебе.
Общо взето засега съм доста доволна, ще видим за напред как ще е 😊🤗

# 198
Здравейте, изчетох доста за субтрамина.Може ли някой да сподели откъде ги поръчахте? Понеже и на мен ми дойде доставката днес, исках да съм сигурна дали съм поръчала правилните таблетки.Все още не смея да ги почна, без да съм сигурна, че всички приемат този вариант. Изписва се " Sibutramine (Reductil), 30mg.

# 199
Моите са същите, от 4fitness ги поръчах🤗

# 200
И аз ги поръчах от същото място, притесни ме факта, че нямаше никаква бележка към тях, опътване, дори имейл от сайта. По цяла капсула ли пиете, защото в по- задни коментари момичетата са написали, че приемат по 10,15мг максимум? В тези капсули са по 30мг.
Може би притесненията ми са повече, отколкото е нужно, но исках да съм сигурна. Имам за сваляне поне 30кг,не го правя за малко, вие на колко килограма се надявате?

# 201
Аз гоня поне 10, бих се радвала и на малко повече.
Пия ги по цяла капсула и ми е добре, ако се притеснявате може да опитате първо с половинка и да видите как Ви е.
Сега ми е третия ден, преди малко се претеглих - вече съм 1кг надолу от началото, а днес закусвах и обядвах.

# 202
Благодаря за бързите отговори, дано имаме резултати и дано няма негативни последствия.

# 203
  • София, Лагера
Дами, при всеки сибутрамина се отразява различно. Аз съм с много ниско кръвно и той ми го вдига, супер ми е, дава ми енергия, ноооо... пия само по 1/3 капсулка.
Пробвах в началото веднъж с цяла - ужас, имах 48 часа сърцебиене и не можах да спя. С 1/2 будувам до 3-4 среднощ, на следващия ден съм парцал... а наякои хора са си ОК и с по цяла капсулка.
А на някои въобще не им действа.
Според мен: Гледайте си как реагира вашето собствено тяло. И най-важното: с колкото по-малко химия може да "се мине", толкова по-добре.
При мен сибутрамина убива апетита... но не и лакомията Grinning. гледам вкусотийките, не съм гладна, ама ми се яде Laughing. Е, какво правя - избягвам да гледам изкушения. Успешно. Нооо... ако сега ме вкараш в индийски ресторант... връщам се на нивата ми от декември...

Та, е не търсете бързи резултатите! Това е много порочно и много бързо обратимо!

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 21:33 от Ноеми

# 204
Ноеми, видях името ви в коментари доста по назад. Какъв е вашият опит с капсулите? Задържахте ли постигнатите успехи? Важно е и от колко сте стартирали, разбира се😂. Виждам много коментари на момичета, които търсят ефект за 3-4 кг, аз не бих поела този риск за толкова малко, но въпрос на избор.

# 205
  • София, Лагера
Ами моят опит не вярвам да е много релевантен на другите... първо аз имах да свалям малко 3 кг, ... на първо време (от 63 на 60) и си дадох много време, за да ми свикне тялото с тях. Съответно не съм се зорила много. За 2 месеца (по спомен, не се меря) ги свалих. И ги задържах. Без никакви усилия. От дек до сега. После зарязах хапчетата.
Но аз се храня много тъпо, въобще не съм за пример. Ям (и винаги съм яла) много малко, почти нищо, съответно тялото ми свиква с малко храна и не може да сваля. Например днес съм на 1 турско кафе със захар сутринта, 1 ябълка на обяд и на варени пил.  дробчета и зелена салата с репички и лук за вечера (с 3 чаши розе Simple Smile )
Никакъв режим не спазвам, радвам се на хепчетата, че от тях нямам апетит за нищо.
Каквото ми се яде, това ям. А не ми се яде нищо кой знае какво от тези хапчета, всички е лакомия.

Дано не съм цинична, но си мисля, че с моето тяло мога да изкарам една Сталинградска обсада, без да сваля 1 кг....

# 206
Здравейте, изчетох доста за субтрамина.Може ли някой да сподели откъде ги поръчахте? Понеже и на мен ми дойде доставката днес, исках да съм сигурна дали съм поръчала правилните таблетки.Все още не смея да ги почна, без да съм сигурна, че всички приемат този вариант. Изписва се " Sibutramine (Reductil), 30mg.
Здравейте, и аз ги поръчах същите от фитнес

# 207
Иванка Тонева, какъв е вашият резултат, откога ги пиете?

# 208
Ами моят опит не вярвам да е много релевантен на другите... първо аз имах да свалям малко 3 кг, ... на първо време (от 63 на 60) и си дадох много време, за да ми свикне тялото с тях. Съответно не съм се зорила много. За 2 месеца (по спомен, не се меря) ги свалих. И ги задържах. Без никакви усилия. От дек до сега. После зарязах хапчетата.
Но аз се храня много тъпо, въобще не съм за пример. Ям (и винаги съм яла) много малко, почти нищо, съответно тялото ми свиква с малко храна и не може да сваля. Например днес съм на 1 турско кафе със захар сутринта, 1 ябълка на обяд и на варени пил.  дробчета и зелена салата с репички и лук за вечера (с 3 чаши розе Simple Smile )
Никакъв режим не спазвам, радвам се на хепчетата, че от тях нямам апетит за нищо.
Каквото ми се яде, това ям. А не ми се яде нищо кой знае какво от тези хапчета, всички е лакомия.

Дано не съм цинична, но си мисля, че с моето тяло мога да изкарам една Сталинградска обсада, без да сваля 1 кг....

Здравейте, преди години съм пила едни хапчета подобни на Лида и ми ставаше мноооого лошо, устата ми изсъхваше постоянно, чак ми се гадеше...Та ги спрях и ефект, освен че вдигах кръвно.
Искам обаче да пробвам пак с нещо по-ново. Считате ли, че ядете толкова малко от хапчетата, които пиете само или просто попринцип така малко си хапвате. Nerd Мисълта ми е, заслужава ли си да се пробват?

# 209
На ден 6 съм, вчера изкарах цял ден навън в движение и не съм хапвала изобщо. Сутринта се претеглих - върнала съм си килото, с което се изфуках.Ееееей, няма отърванеее. Връщам се в началото.😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт