Китайски капсули за отслабване - 14

• 88 639
  • 566
  •   1
Отговори
# 285
  • Стара Загора
Здравейте! Миналата година януари започнах да пия Лида поръчана от без глад. Първата опаковка я изпих за месец. Следващите две през ден, два или когато се сетя. За 3-4 месеца свалих 16кг като искам още 10.От последната опаковка ми останаха 11 капсули, днес си взех новата, но странното е, че капсулите са с различен цвят. От стара са тъмно зелени, а от новата светло зелени. Сега се чудя дали ще имат същия ефект както преди. Чувствах се добре докато ги пиех, с изключение на сухотата в устата, което ме научи да пия много вода. Въпроса ми е към тези, които пият Лида вашите капсули с какъв цвят са?

# 286
Здравейте!
Моята Лида изглежда така:

Купувана е преди около две години. Сега от няколко дни отново я пия, но този път хапвам нещо малко преди да я изпия и страничните ефекти ги няма. Имам сухота в устата и супер притъпен апетит.

# 287
  • София
Здравейте.Капсулите на моята Лида са светло зелени.Аз ги пих два дни само, защото бях болна и спрях но мисля тези дни пак да започна макар,че се замислям дали изобщо ще ми помогнат с апетита.С двата приема имах странични ефекти и ми се хапваше.

# 288
  • Стара Загора
Вляво е капсулата, която ми остана от миналата година, а другата е от новата кутия.

# 289
  • Хасково
Вляво е капсулата, която ми остана от миналата година, а другата е от новата кутия.
Моите са от тъмно зелените. Три кутии съм поръчвала през месец от originalnalida и всичките са били тъмно зелени.

# 290
Здравейте! Имам за сваляне 2-3кг. Които с НИЩО не мърдат Triumph на см също бих се радвала.
Пих мейзимакс 1 опаковка и освен сухота в устата първата седмица и 2дни не бях изобщо гладна нямах друг ефект.Всъщност имах-апетита май ми се увеличи Laughing Поръчах грийн лида - абсолютно същото нещо се случи.
Имали ли сте такива случаи,препоръчайте ми коя лида да пия (държа да е БЕЗ слабително действие)

# 291
Здравейте, момичета, моля Ви за мнение! Ще поръчвам от originalnalida хапчета Лида. Има много варианти вече. Аз преди хиляда години съм пила Лида стара версия. Чудя се от тях ли да поръчам или някой по-нов вариант
Какво ще ме посъветвате
Благодаря и хубав ден на всички

# 292
  • София
Момичета днес след почивка пак пийнах едно хапче нооо страничните ефекти ми пречат на работата.Главоболие,жажда,замайване и ходя,като ударен самолет.Ще си спазвам режим и така.

# 293
Момичета днес след почивка пак пийнах едно хапче нооо страничните ефекти ми пречат на работата.Главоболие,жажда,замайване и ходя,като ударен самолет.Ще си спазвам режим и така.

Откъде си купихте и какво - Лида или друго?

# 294
  • София

Откъде си купихте и какво - Лида или друго?
Да зелената Лида от оригиналналида я поръчах.

# 295
  • София
Здравейте момичета.Имате ли лични наблюдения и резултати от Нофатин?

# 296
Съдържа много полезни неща, но от тях не се отслабва....

# 297
Момичета Flowers Hibiscus Днес си получих новия Редуктил.
https://zob.bg/sibutramine/
Започвам го на 65,4 кг. Другата седмица ще се включа, за да ви споделя как върви. Heart

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 11:30 от lilyaa

# 298
Здравейте! Някоя дама може ли да услужи с код за отстъпка за оригинална Лида на лично?

# 299
  • София
Здравейте! Някоя дама може ли да услужи с код за отстъпка за оригинална Лида на лично?
Здравейте,нямам код но имам зелена Лида,която не използвам.Липсват 3-4хапчета,ако имате интерес на лс се свържете с мен:)

Общи условия

Активация на акаунт