Китайски капсули за отслабване - 14

• 87 816
  • 565
  •   2
Отговори
# 495
  • на тавана в кошницата
Здравейте,
И аз го взех от същия сайт от който го е купила *Sainte-Marie*., но аз го спрях. Получих боки в областта на гърдите, позиви за повръщане по цял ден не бях на себе си имах чувство, че ще умра. За сега съм го спряла, че още не мога да се възстановя. Така се бях засилила, че купих 3 кутии с надеждата, че ще го пия и ще има ефект. Може би на по- късен етап ще видя дали да не отворя една капсула и да взема част от нея да разбера дали ще ми е пак зле.
Успех на всички.

# 496
  • София
BBBB6, съжалявам, че си се почувствала така.
Дези, аз също мислех, че като спра само сладко и тестено ще отслабна, но не стана. Трябва някакъв режим. Иначе добре се храниш. Успех!
Моята равносметка за 1 месец е минус 4 кг. Започнах от 75.300кг,сега съм 71.600кг. Не гладувам. Започнах с диетата на Байкова, минах през Скарсдейл, сега просто взаимствам от двете диети, не спазвам точна схема. Ходя на спорт 2 пъти седмично.
Много бавно се случва всичко, може би е от годините ми. Забавен метаболизъм. 🙄 Преди 20 г., за 1 месец свалих 8 кг само с диетата на Байкова. Но няма да се откажа. Продължавам и пожелавам успех!

# 497
  • София
Аз имам стомашни проблеми и алергии…това отделно от щитовидната жлеза. 2020 спазвах противовъзпалителна диета, около 6-7 месеца строго и после бавно въвеждах храни. Наблюдава се при въвеждането кое как ти влияе, та от там си знам кое ми създава дискомфорт, подуваме. Някои пакетирани неща не мога да ги ям, защото се обривам Neutral Face Боли ме стомах, подувам се като бременна.
Тогава отслабнах с 10 килограма, но около 2022-2023 нещо се случи, макар че не се хранех различно и напълнях отново с 10кг.
Наистина, след една възраст и със здравословни проблеми, спирането на сладко и тесто не действа. А освен щитовидната жлеза е от значение и надбъбречната-при много стрес и недоспиване се увеличава кортизола и си дебелееш.
Въпреки, че почти нищо не съм свалила този един  есец на редуктила, някак се чувствам по-добре. Писах в предишното мнение. По-събрана, коремът ми не е така подут. В горната част на корема при ребрата беше започнало да ми изпъква, като кръгло шкембе оформях 🤣 Сега сякаш го няма. А смятам, ме бавничко ще вляза в релси.
Иначе ходя на пилатес реформър два пъти седмично, ако успея и три.
Аз съм си мързелива, не обичам да спортувам. И йога ме мързи да правя, народни танци харесвам, но и те ми дотягат от третия път и ходя по задължение. Но пилатеса ми пасва-хем има напрягане и зор, хем ми е постижимо. Не е като някакви силови тренировки или кондиционните, където не успявам да вдигна пудовката и да пазя баланс(имам проблеми и с ушите и балансът е мираж 🤣) и цялата мотивация отива на кино. За пръв път намерих нещо, на което да ходя с относително желание и без страх и срам, че няма да се справя.

# 498
Здравейте момичета ,
    Радвам се ,че постигате резултати , момичета .Разбирам ви .Но с диета или без , даже и с някакъв вълшебен режим , без калоричен дефицит не става . Трябва да се намали количеството на по-калоричната   храна. Защото колкото и да са полезни протеините например , ако ядем големи количества , не се отслабва  . Който не обича спорт , поне повече ходене пеш . Знам колко е трудно , аз съм с Хашимото - хипо функция + инсулинова резистентност ( по случайност открита , защото не обичам сладко и имам ниска кр.захар ) , винаги съм била слаба ( ям си от всичко , но  по-малко ) , но през последните години ми е много трудно , даже и с голям  глад , ако ми се разбъркат хормоните ,качвам 3-4-5 кг за норматив , борбата е голяма , но свикнах .
   Но -2024 г. от юни до август ( тъкмо за плажа ! Stuck Out Tongue Winking Eye )  + 7-8  кг ,въпреки големите ограничения . Почти съм ги свалила до сега , но  много трудно този път  , поне за мен . но определено вече краката не ме болят като им олекна .Още повече ,че есен-зима още по-трудно се сваля . Разбрах ,че трябва по-често от 1-2 годишно да си правя изследвания , за да не ми се случи пак неусетно да напълнея , гладувайки  .Тези кг са най-трудните , свалени в живота ми  . За човек с тези 2 дебелеещи диагнози ,въобще не съм била  ( все още , Боже опази ! ) много  дебела - 65-67 бях стигнала , но през последните години си позволих да стигна до 57-59 максимум - 167 см, не повече . За това ми тежаха доста тези кг отгоре , заради краткия срок на напълняване   , може би , много се бях депресирала . Опитах с Мейзимакс ( преди около 2-3 години свалих и задържах дълго след това кг с него , но не стана този път ) . После взех редуктил - пак нищо -  заради лошите хормонални резултати, предполагам .
Не съм маниячка на тема лекарства за отслабване , но от безсилие да се справя с новата реалност на здравето ми , ето - пробвах и аз . Знам,че звучи откачено , но преди не знаех какво е диета и режим , и какво е да се бориш с няколко кг отгоре, сполетели те заради хормонални заболявания от нищото  , които ти тежат и не се чувстваш добре и физически .
Напоследък изпих 2 опаковки Мейзимакс , исках помощ да се справя с глада , особено по празниците .Този път ми помогна . Наистина намалява апетита , но не гладувам както преди , ходя пеша или правя упражнения вкъщи , но леки и приятни . Но повече за сега ( дано не ми се налага ! )няма да го пия ,защото знам ,че от честа употреба ефекта се губи .Следващият месец ще си направя изследвания пак ( на 3 месеца започнах да ги правя , това веднъж годишно среща с ендокринолога е голяма тъпотия ) , повече няма да позволя такава подигравка с физическото и психическото ми здраве .
Извинявайте ,че ви надух главата , но тук слушам колегите обсъждат Живот на кантар и реших и аз да ви споделя моята не така страшна борба .

# 499
Здравейте, момичета,

И аз да се включа че има килограми за махане.

Хваща ми окото коментираният от вас Редуктил, Сибутрамин ,  страхотни отзиви чета в интернет за веществото Сибутрамин, но ... Reductil е забранено в цяла Европа от 2010 г., защото Сибутраминът причинявало на пациентите инфаркт или инсулт.
Как е възможно да се предлага свободно и да го пиете, не се ли притеснявате от тези странични ефекти?

Спрях се засега на следните билкови капсули, които подтискат апетита:
Apetite Stop
Borola Calorex Apetin

Какво Ви е мнението за последните две?

Благодаря предварително за коментарите и съветите.

Хм, преди малко попаднах на едно Reductil Natural от BRITISH PHARMA, съдържало само билки. Дали сте го ползвали за отслабване?

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 00:43 от bossboss

# 500
  • София
Здравейте. Аз изчетох много информация за Редуктил. Знам всичко. Много предпазливо го пиех първите дни, с готовност да го спра. Четох и тук, че момичетата, които го пият имат неприятни странични ефекти. Но при мен, освен липса на апетит(и сухота в устата) , което е предназначението му, нищо друго не усетих. Продължавам с втора опаковка.
За другите препарати не знам нищо.

# 501
Здравейте. Аз изчетох много информация за Редуктил. Знам всичко. Много предпазливо го пиех първите дни, с готовност да го спра. Четох и тук, че момичетата, които го пият имат неприятни странични ефекти. Но при мен, освен липса на апетит(и сухота в устата) , което е предназначението му, нищо друго не усетих. Продължавам с втора опаковка.
За другите препарати не знам нищо.

От къде го купи в крайна сметка?

# 502
  • София
Здравейте, преди доста време споделих опита си с редуктил. Като имам и прекъсване,но от близо 2 месеца го приемам всеки ден ,четох някъде ,че е хубаво да се приема 3 месеца та съм решила да направя този курс ,към днешна дата съм -10кг за 2 месеца.

Откъде взимате този Редуктил, който действа?
https://4fitnessbg.com/от този сайт

Здравейте.
Много изчетох и току-що поръчах от този сайт. Надявам се да сваля 10-15 кг.
Има ли някой, който в момента го пие?
Също, да попитам, има ли промяна при ПКК след приема на лекарството?

Оттук го купувам.

В "крайна сметка" го пише по-нагоре в темата. Оттук го купувам.

# 503
Може ли да споделиш как ти откриха ИР? Може и на лично.

Здравейте момичета ,
    Радвам се ,че постигате резултати , момичета .Разбирам ви .Но с диета или без , даже и с някакъв вълшебен режим , без калоричен дефицит не става . Трябва да се намали количеството на по-калоричната   храна. Защото колкото и да са полезни протеините например , ако ядем големи количества , не се отслабва  . Който не обича спорт , поне повече ходене пеш . Знам колко е трудно , аз съм с Хашимото - хипо функция + инсулинова резистентност ( по случайност открита , защото не обичам сладко и имам ниска кр.захар ) , винаги съм била слаба ( ям си от всичко , но  по-малко ) , но през последните години ми е много трудно , даже и с голям  глад , ако ми се разбъркат хормоните ,качвам 3-4-5 кг за норматив , борбата е голяма , но свикнах .
   Но -2024 г. от юни до август ( тъкмо за плажа ! Stuck Out Tongue Winking Eye )  + 7-8  кг ,въпреки големите ограничения . Почти съм ги свалила до сега , но  много трудно този път  , поне за мен . но определено вече краката не ме болят като им олекна .Още повече ,че есен-зима още по-трудно се сваля . Разбрах ,че трябва по-често от 1-2 годишно да си правя изследвания , за да не ми се случи пак неусетно да напълнея , гладувайки  .Тези кг са най-трудните , свалени в живота ми  . За човек с тези 2 дебелеещи диагнози ,въобще не съм била  ( все още , Боже опази ! ) много  дебела - 65-67 бях стигнала , но през последните години си позволих да стигна до 57-59 максимум - 167 см, не повече . За това ми тежаха доста тези кг отгоре , заради краткия срок на напълняване   , може би , много се бях депресирала . Опитах с Мейзимакс ( преди около 2-3 години свалих и задържах дълго след това кг с него , но не стана този път ) . После взех редуктил - пак нищо -  заради лошите хормонални резултати, предполагам .
Не съм маниячка на тема лекарства за отслабване , но от безсилие да се справя с новата реалност на здравето ми , ето - пробвах и аз . Знам,че звучи откачено , но преди не знаех какво е диета и режим , и какво е да се бориш с няколко кг отгоре, сполетели те заради хормонални заболявания от нищото  , които ти тежат и не се чувстваш добре и физически .
Напоследък изпих 2 опаковки Мейзимакс , исках помощ да се справя с глада , особено по празниците .Този път ми помогна . Наистина намалява апетита , но не гладувам както преди , ходя пеша или правя упражнения вкъщи , но леки и приятни . Но повече за сега ( дано не ми се налага ! )няма да го пия ,защото знам ,че от честа употреба ефекта се губи .Следващият месец ще си направя изследвания пак ( на 3 месеца започнах да ги правя , това веднъж годишно среща с ендокринолога е голяма тъпотия ) , повече няма да позволя такава подигравка с физическото и психическото ми здраве .
Извинявайте ,че ви надух главата , но тук слушам колегите обсъждат Живот на кантар и реших и аз да ви споделя моята не така страшна борба .

# 504
  • София
Аз имам сухота в устата, дори да забравя да пия хапчето. Вчера, например, забравих и пак ми лепкаше устата отвътре.
Някой път ми е замаяно, днес леко ми се вие свят. Но иначе се чувствам добре, може би и с повече енергия.

# 505
  • София
Аз имам сухота в устата, дори да забравя да пия хапчето. Вчера, например, забравих и пак ми лепкаше устата отвътре.
Някой път ми е замаяно, днес леко ми се вие свят. Но иначе се чувствам добре, може би и с повече енергия.
Дези, това замайване, да не би да е от глад?

# 506
  • София
Не, аз не гладувам или поне не усещам да е така. По-скоро си мисля, че тези дни карам нещо на крак. Преди месец децата и мъжът ми бяха болни и пак така гърлото по едно време ме болеше и ми беше отпаднало. От миналата седмица 90% от офиса е болен. Даже в петък бях само аз Laughing И от два дни ме наболяват ушите, гърлото ми е леко раздразнено. И съм отпаднала. Та си мисля, че нещо и аз съм хванала, но или е различно от на колегите(те са с висока температура, болки в стомаха, кашлици, секрети), или го карам някак по-леко.
Малкият ми и той е сополив Rolling Eyes
Вчера след работа ходих на тренировка и мина добре, макар че преди това през деня ми се виеше свят. Вчечерта обаче, толкова ми се доспа изведнъж...че само си спомням как цъкам телефона да си настроя аларма и след това съм се трупясала Satisfied И днес вече ми е отпаднало, очите ми някак ми тежат.
Иначе си ям стандартно, но без сладки неща. Аз тестено, млечни и картофи, ориз не ям по принцип. Но залитах преди НГ по сладкото, пък макар и разни био, безглутенови да са...пак са захар.
Аз не мога да ям често, става ми тежко.
Вчера пих кафе, ядох един лидълски бургер от сьомга и салата от цвекло и моркови. След това привечер ядох ябълка и 2 саламени пръчки, че се изкуших Laughing Но поне от Лидл твърдят, че нямат глутен.
Днес пак кафе, безглутенова тортила намазана с подквасено кашу и с малко шунка и 3 домата. Салата от хумус със сушени домати, чушки, маслини. Имам и ябълка, но не ми се яде. 
И не съм гладна, аз съм свикнала да ям рядко, фаствам си по естествен начин Satisfied
Назад писах, че не ми се иска да седя гладна, защото ако спра хапчетата всички килограми ще се върнат(ако сваля още де Sweat Smile). Другата причина е, че имам андрогенна алопеция, която напролет при нормалния косопад се влошава. И мажа редовно, но с почивки, миноксидил. При глад косопадът ми също се влошава, та не ми се иска да изгубя ефекта от мазилата, макар да е доста малък...по-скоро ми задържа косата д ане пада толкова, не че ми расте още.
Целта ми с хапчетата е възпитание Satisfied Да свикна отново да ям умерено и без сладко и изкушения.

# 507
Привет момичета, и аз като Дези ги ползвам за възпитание и връщане в правия път Joy
Споделяла съм много пъти, че пия Лида Гриин, при мен тя работи, почвам ударно с по една таблетка за около 10 дни и после до края на месеца пия по половин. (Сипвам си половината в сутрешното кафе когато е към края си, минимално променя вкуса - понася се. А другата половина я затварям в ампулата за следващия ден.)
 Веднага след като съм изпила лидата - удрям голяма чаша с вода за да се разтвори добре.
 Нямам много за сваляне, но има периоди в който качвам някое друго кило и гледам по най - бързия начин да реагирам, защото много лесно се качват кила след първите +3 , понеже вече съм научила тялото си да яде повече.
Телец съм, но нямам воля и инат за диети Blush

# 508
  • София
Здравейте, момичета! 🤗
И аз съм Телец😄 Много обичам да си угаждам, но хубавото е, че имаме и здравословен инат. 😁
Аз вече съм 71 кг. Остават поне още 4-5 от първоначалния план.
Аз също не гладувам, но при мен"възпитанието" при храненето е свързано с режим, иначе не мога да устоя на изкушенията. А Редуктила помага.
Днес съм на таратор.
Хубав ден!

# 509
Може ли да споделиш как ти откриха ИР? Може и на лично.

Здравейте момичета ,

Отговарям не на лични , за да помогна на някоя страдаща с отслабването дама 🙂 или по-важно - да избегне здр.проблеми .

Никак не  ми го откриха , аз помолих ендокриноложката за изследвания 😅
Отключих Хашимото след един не тежък грип през 2019 , първо перикардит беше подарък от него , после продължих да се задъхвам и да се изморявам и се оказа тироид на Хашимото с забавена функция . Започнах да качвам кг и по-трудно да ги свалям , което ми стана проблем и фикс идея малко . Тогава една колежка , която още на 20 години и бяха махнали щитовидната и от 15 г. живееше така, ми каза ,че се отключва ИР заради жлезата . В защита на ендокриноложката да кажа ,че аз съм с много ниска кръвна захар ( около 4 ) и може би за това не се е сетила .Тя ми направи всички изследвания на глюкоза + така наречения хома тест за ИР ( инсулинова резистнтност )  . Прави го 1 годишно , но не е достатъчно . Оттогава  на няколко месеца си правя аз в някоя лаборатория  и си го плащам . Така ,че препоръчвам . Ако не беше моята колежка , вече щях да съм диабетичка ( която има ниска кръвна захар и не обича сладки неща 🤣 ) .Дано на някой съм помогнала , диабетът е сериозно заболяване , кг са бели кахъри , знаем всички .Като се разчетох за ИР , кават ,че е една от модерните болести  , стрес , наследственост ( аз нямам ) , хормонален дисбаланс я причинява .

Общи условия

Активация на акаунт