Китайски капсули за отслабване - 14

• 87 956
  • 565
  •   1
Отговори
# 510
Света Мери, колко килограма свали до момента и за колко време?

Филипини, след Хома теста какво следва? Носиш изследванията на ендокринолог и изписва хапчета или инсулин? След като го откриха каква терапия приложиха и в крайна сметка как реши проблема със здравето и този с килограмите?

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 10:50 от eur

# 511
  • София

Филипини, след Хома теста какво следва? Носиш изследванията на ендокринолог и изписва хапчета или инсулин? След като го откриха каква терапия приложиха и в крайна сметка как реши проблема със здравето и този с килограмите?

4.500кг свалих за 1 месец и 1/2.
Но при мен нещата се случват бавно.

# 512
Престраших се и поръчах Редуктила от тук:
https://reductil.co/

# 513

Най-добре е ендокринолог да те прати на изследвания , защото те ще направят не само Хома теста , а и други свързани с диабета  ( не си спомням точно какви бяха , но пих глюкоза от аптеката и седях без да се движа няколко часа преди следващо даване на  кръв , при мен отклонението беше само при Хома теста , за това след това  тя започна само него да дава за изследване и  си позволявам само него да правя през няколко месеца ).  Другият начин е - самосиндикално  да отидеш на Хома тест и  ще видиш по референтните стойности дали имаш отклонения . Ако да - отиваш при ендокринолога и ти назначава хапчета или диета . Има много различни видове хапчета с метаформин с различен грамаж и т.н  . Даже на някои им действат разхлабващо или дори отслабващо ,или и двете , ( но при мен  не и за двете  ! ). Но пък трябва да се следи витамин Д и Б заради тях , което не правя често . Със стриктна  диета е по-добре , но с този забързан живот е трудно . За инсулин е рано , не думай Grinning .Впрочем , ако дебелеете без преяждане освен ИР , може да имате и проблем с щитовидната жлеза . Проверявайте какво се случва .
      Със здравето -  с още по - ниска кръвна захар съм  заради хапчетата ,понякога ми прималява , но с кг внимавам ( както казах хапчетата не ми действат отслабващо , може би и защото аз не излизам много от нормалното тегло )  още повече заради Хашимото - с забавена функция на щитовидната ми е много трудно . От време на време качвам по няколко кг , поне до сега .Но открих вече начина - да не чакам годишния преглед , а през няколко месеца да си правя хома ( homa )  теста и TSH теста за жлезата ( 3 или 4 пъти годишно )    .Аз специално не трябва да се оплаквам , поне външно по нищо не личи ,че имам и двете ''дебелеещи '' заболявания .  Измъчвам се сама себе си  от суета да прекалявам с ограничаване на   храната .Но  после разбрах ( по трудния начин , от горчив опит ),че освен храната , трябва да се следят показателите на  инсулиновата  резистентност, и особено щитовидната жлеза. Те са най-важни не само заради външен вид , но за здравето като цяло .

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 12:45 от Phillipine

# 514
Никога, никога повече няма да си го причиня!!!!! Преди няколко години се наложи да си прекъсна почивката! Главоболие, безсъние, учестен пулс...опитът ми с хапчета и диети е огромен, но тези ми разказаха играта!!!!
#BGMлоялнапрограма

# 515
За кои хапчета става въпрос?
Какво се случи?
#BGMлоялнапрограма

Цитат на: The Queen1 link=topic=1280276.msg49430423#msg49430423 =1741641906
Никога, никога повече няма да си го причиня!!!!! Преди няколко години се наложи да си прекъсна почивката! Главоболие, безсъние, учестен пулс...опитът ми с хапчета и диети е огромен, но тези ми разказаха играта!!!!
#BGMлоялнапрограма

# 516
  • София
Здравейте, момичета! 🙂
Вече съм минус 5 кг. Много съм щастлива! Чувствам се добре. Продължавам с усилията. Ходя и на спорт.
Вчера имаше повод и хапнах пица. Затова днес съм на таратор.
Хубав ден пожелавам!

# 517
Здравейте, момичета! 🙂
Вече съм минус 5 кг. Много съм щастлива! Чувствам се добре. Продължавам с усилията. Ходя и на спорт.
Хубав ден пожелавам!
Сууупер резултат! Сигурно си много доволна от него! И аз чакам моя редуктил до 2-3 дни.
За колко време е това отслабване и от колко килограма?

# 518
  • София
Здравейте, момичета! 🙂
Хубав ден пожелавам!
Сууупер резултат! Сигурно си много доволна от него! И аз чакам моя редуктил до 2-3 дни.

Бавно. От 23 Януари. От 75.300 кг.

# 519
Здравейте, момичета! 🙂
Хубав ден пожелавам!

Бавно. От 23 Януари. От 75.300 кг.
Бавните са трайните! Поздравявам те за резултата и с кеф да си носиш тялото!
#BGMлоялнапрограма

# 520
  • при най-добрия мъж...
И аз ги поръчах. Преди години си пиех Лидата редовно и с нея свалях доста добре, но последната година не мога да се позная. Дебелея и от въздуха. Бавно, но сигурно влизам в критическа и корема ми тръгна пред мен. Свикнала съм със страничните ефекти - сухота в устата, сърцебиене, понякога главоболие, безсъние и енергия като за трима. Да видим дали този път ще има ефект.

# 521
За кои хапчета става въпрос?
Какво се случи?
#BGMлоялнапрограма

Цитат на: The Queen1 link=topic=1280276.msg49430423#msg49430423 =1741641906
#BGMлоялнапрограма
Точно за Лида. Изпаднах в тремор. Постоянно треперене. Сърцебиене, потене. Няколко дни не можеха да сме стабилизират....не ми се връща назад. Ужасно беше.
#BGMлоялнапрограма

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 23:12 от The Queen1

# 522
До дамите на редуктил:
След колко дни изчезна глада?
След колко дни дойдоха страничните ефекти?

# 523
Това е моят Редуктил. Пия го вече 3 дни. Нито гладът изчезва, нито имам странични ефекти. Даже мисля да пия х2 таблетки, пък дано нещо се случи!

# 524
  • София
Това е моят Редуктил. Пия го вече 3 дни. Нито гладът изчезва, нито имам странични ефекти. Даже мисля да пия х2 таблетки, пък дано нещо се случи!

Ама, виж сега, то не е задължително да имаш странични ефекти. 😄 Аз само 1-я ден се чувствах малко некомфортно, защото бях притеснена от всичко прочетено - едва ли не, ще започна да припадам. Няма такова нещо.
Определено апетита ми намаля. Пия повече вода. Схемата ми е съпроводена с някакъв режим, все пак. 🙂
Аз съм на 2-ра опаковка. От 23.01 досега съм минус 5 кг.
ПП  - Да, това е и моят Редуктил.

Общи условия

Активация на акаунт