Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 14

• 94 480
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
  • пустинята Гоби
Има очила за три годишни, да, лично аз съм доволна - купувала съм 3-4 чифта на моите деца, държат се доста прилично като здравина.

# 286
  • София
А на каква цена са?

# 287
Между 5 и 10 лв.

# 288
Мнение за лосионите за тяло на Балеа?

# 289
Не ги харесвам, нищо не правят. Или лепнат, или след половин час все едно не си се мазала. Ако има бътър, вземи си такъв, не лосион.

# 290
Благодаря, ще погледна. Кожата на краката ми е доста суха и не мога да си намеря нещо подходящо.

# 291
  • София
Тази спирала на каква цена е?

# 292
В брошурата видях някаква каша със спелта и какао. С прясно мляко ли се прави? Хубава ли е.
Пуканките от спелта са ми любими - като оризона от едно време без боята

# 293
Благодаря, ще погледна. Кожата на краката ми е доста суха и не мога да си намеря нещо подходящо.
И моята е много суха, сред дрогерийните евтини няма да намериш подходящо мазило за целта. Виж Микса или Нивеа за много суха кожа. Или медицинска козметика като CeraVe, примерно.

# 294
И моята е много суха, сред дрогерийните евтини няма да намериш подходящо мазило за целта. Виж Микса или Нивеа за много суха кожа. Или медицинска козметика като CeraVe, примерно.
Еудермол за суха кожа ползвам и съм доволна.
https://aptekamedea.bg/eudermol-8-200ml-taloderma-v1

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 21:12 от Пролетно цвете

# 295
Мнение за лосионите за тяло на Балеа?

Само този е хубав

# 296
На мен не ми хареса този, мазничък е, но не попива въобще, а аз съм с много суха кожа. Трябваше да забърша с хартия, за да не се размаже по дрехите.
Като цяло, никак не се разбирам с мазилата на Балеа.
На Миска лосионите са хубави, наистина.

# 297
  • Стара Загора
Аз го харесвам този лосион крем олио и при мен въобще не е толкова мазен.

# 298
О, това нещо ново ли е, не съм го засичала.
Преди време имах един любим аромат точно с черешов цвят, дано е същия, че мнооого скърбях като го спряха.

# 299
Тези пуканки От спелта от Био щанда ли са?

Общи условия

Активация на акаунт