Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 14

• 93 066
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
  • пустинята Гоби
Да, явно са по-шукаритетни вторите капсули. Ето това пише за тях в немския сайт на ДМ:

- Изживяване за свежест
- Силен срещу петна
- Активно пране от 20 ° C - спестява енергия
- За ярки цветове
Цветният препарат 3in1 Aktiv Cap от Denkmit почиства цветното ви пране особено интензивно. Текстилът е освободен от петна и същевременно е обвит със свеж аромат. Цветният детергент вече е активен от 20 ° C.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 19:15 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 481
Днес бях в ДМ и нащраках праховете с цени:
Скрит текст:

# 482
Днес бях в ДМ и купих препарати,капсули,прахче за бяло,слънцезащита,АМ и тръшнах 70 лв.

# 483
Днес бях в ДМ и купих препарати,капсули,прахче за бяло,слънцезащита,АМ и тръшнах 70 лв.
Каква слънцезащита взе

# 484
Слънцезащитният на ДМ детски SPF 30 е чудесен. В момента го ползвам на море сме и предпазва отлично.

# 485
Саня,днес точно Бочко взех .Макар че е евтина марка,според мен е добра ,приложението ми в телефона я оценя на доста добра даже,там където гледам съставите .Аз не желая да имам тен изобщо,особено по лицето,една бръчка ми стига.С Бочко мажа детето и ние се мажем по ръцете особено,защото имаме татуировки,на мъжа ми са големи .На лице и шия слагам на нивеа за лице,това е за в града.За плаж отделно.Към слънцезащитите на Балеа съм с резерви,минерална на Топикрем съм ползвала,много ми се поти лицето и ми влиза в очите,дори и с прозрачна пудра.Задължително слагам такава върху слънцезащита .

# 486
За лице търся аз. Не съм ползвала за лице и затова ми е мъгла.
Но тези дни смятам да карам колело извънградско и са изсекли дърветата по пътя и обезателно ще ми изгори лицето.
Мисля да си купя на първо време този от Лидл .
А от Бочко съм доволна в последно време от препарата за измиване на бебешки там съдове . Аз го ползвам вместо веро .

# 487
Не знам на Лидл читави ли са слънцезащитите, но така, експериментирайки, ще купиш 1-2-3 и ще дадеш пари колкото за един наистина свестен, който ще си свърши работата, за която е предназначен. Не те уча как да си харчиш парите, а ти го казвам, за да се учиш от моята грешка.

# 488
Днвс метох някъде, че била хубава слънцезащитата на Лидл, даже била лимитирана само за лятото.

# 489
За лице търся аз. Не съм ползвала за лице и затова ми е мъгла.
Но тези дни смятам да карам колело извънградско и са изсекли дърветата по пътя и обезателно ще ми изгори лицето.
Мисля да си купя на първо време този от Лидл .
А от Бочко съм доволна в последно време от препарата за измиване на бебешки там съдове . Аз го ползвам вместо веро .

Piz Buin от години ползвам (Lancaster също са добри, но не се предлагат в DM).

# 490
  • Сливен
Мацки,дайте предложение за слънцезащитен за лице 50 фактор смесена кожа и да не е тежък.В момента съм с Pure skin на Биотрейд,но вече ми идва тежък и дори с пудра се потя за 10мин.

# 491
  • Варна - Черна гора
Може и да сте пазарили от този сайт:
https://www.parapharmacie-et-medicament.com/Solaire/p/3/10315/0/sort=PRICE+ASC
До 30.06. при покупка на два слънцезащитни продукта втория е с 50 % отстъпка.
Всяка събота и неделя има код за БД.
Повече инфо можете да намерите в тази тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1281534.210

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 10:18 от _ilka_

# 492
  • София
Слънцезащитният на ДМ детски SPF 30 е чудесен. В момента го ползвам на море сме и предпазва отлично.
Може ли снимка на тоИ ален е защитен за д а знаем какво да търсим?
Благодаря

# 493
# 494
Саня,днес точно Бочко взех .Макар че е евтина марка,според мен е добра ,приложението ми в телефона я оценя на доста добра даже,там където гледам съставите .Аз не желая да имам тен изобщо,особено по лицето,една бръчка ми стига.С Бочко мажа детето и ние се мажем по ръцете особено,защото имаме татуировки,на мъжа ми са големи .На лице и шия слагам на нивеа за лице,това е за в града.За плаж отделно.Към слънцезащитите на Балеа съм с резерви,минерална на Топикрем съм ползвала,много ми се поти лицето и ми влиза в очите,дори и с прозрачна пудра.Задължително слагам такава върху слънцезащита .

Стана ми интересно какво е това приложение на телефона?

Общи условия

Активация на акаунт