Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 14

• 94 544
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Кои точно ампули?В Дм продават поне на 4 марки.
Ако да продават 4 марки ампули срещу косопад - защо въпросната служителка ми поясни , че са свършили и мястото беше запълнено с някакви шампоани или не обърнах внимание какво там .
Препоръчайте ми една марка и да знам какво точно търся .

# 151
Аз не мoга да знам защо така е казала служителкатa.Може би просто е нямало никакви в моментa.
Мога да препоръчам тези на Линеа био.Ползват се няколко
месеца за ефект.

Други, които са препоръчвани в темата са тези:

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 08:57 от ДХ3

# 152
Благодаря , ДХ3  .
  Определено вече ще знам какво търся .
Но къде - пак не съм наясно . Щото мястото предполагаемо беше запълнено с някакви шампоани или друго подобно .

# 153
Ох, къде, къдеее...Ми в различните магазини е на различно място, но обикновено при шампоани, такива за косопад, масла за коса...В Елитис магазините също има на Линеа био.На Виктория бюти продават, май съм чела доволни и от тях.

# 154
До олиата,кристалите и термозащитите са обикновено.Там където ходя аз са най-отгоре.

# 155
  • Русе
100 пъти се писа, че дори в един град магазините са подредени по различен начин.
Ето и аз оня ден търсих в единия  магазин на центъра мъжки дезодорант STR8, дето в мола само тази марка е при парфюмите. Засилих се натам - няма. Оказа се, че всичко мъжко беше на едно място някъде по вътрешните коридори и дори нямаше черен стрийт, а само бял.

# 156
Кои точно ампули?В Дм продават поне на 4 марки.
Ако да продават 4 марки ампули срещу косопад - защо въпросната служителка ми поясни , че са свършили и мястото беше запълнено с някакви шампоани или не обърнах внимание какво там .
Препоръчайте ми една марка и да знам какво точно търся .
Имам ампули в една зелена кутия Placenta Dea, които не ползвам. Мога да Ви дам, за да видите дали ще Ви харесат. Използвала съм само 2.

# 157
И аз ги имам тези, но нещо не ги харесах, макар че , за да се види ефект, трябва да минат 4м., за да се види по цикъла на растеж на косата дали оказват ефект.

# 158
Тия ампули плацента дея така си и стоят от както ги купих защото стъклоъо е толкова здраво че след всичките ми опити с кърпи и т.н не успях да ги счупя. Едно време продаваха в аптеките специални пилички, но не съм проверявала дали сега ги има

# 159
Тия ампули плацента дея така си и стоят от както ги купих защото стъклоъо е толкова здраво че след всичките ми опити с кърпи и т.н не успях да ги счупя. Едно време продаваха в аптеките специални пилички, но не съм проверявала дали сега ги има
Ааа...чупят се лесно, според мен те е страх:) Аз изхабих цяла кутия, но са мн тъпи за целта.Трябва да се внкмава после как се е счупила ампулата, когато се полага на скалпа, остават остри ръбове тук-таме след счупването.

# 160
  • София

Виж на смпулата дали има една. малка точка. На вдлъбнатата част трябва да се намира. Оттам опитай да счупиш.

# 161
С обикновен нож протъркай на едно място, както с другото ножче, увий в дебеле кърпа и смело счупи.

# 162
Пробвах всичко и нож, и на точката натисках и моя мъж помолих и той не успя

# 163
  • 1st floor
От Лили съм вземала на Виктория бюти с плацента. Ампулите са пластмасови, лесно се отварят и лесно се нанасят. Косопадът ми спря на втората ампула, което по-скоро ми говори, че му е било дошло времето да спре. Така че за ефект нищо не мога да кажа.

# 164
Момичета в дм предлага ли се марката Bielenda?

Общи условия

Активация на акаунт