Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 14

• 91 894
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
Ето това. Хубава работа върши, втора опаковка ни е това, но честно казано миризмата вече ме дразни, при все че и същия шампоан ползва дъщеря ми. Доста силна и сладникава.

# 691
Има ли все още някаква отстъпка, ако отидеш да пазаруваш на рожденния си ден, и за всички градове ли важи?

# 692
И ние ползваме показания спрей (и шампоана) на Балеа, хубави са, на мен ми е приятен аромата.

Отстъпката за РД важи във всички магазини, за цялата седмица, в която е рождения ден.

# 693
Видях наскоро този шампоан в ДМ. Хубав ли е?

# 694
  • София
Видях наскоро този шампоан в ДМ. Хубав ли е?

Преди години ползвах този шампоан. Не видях никакъв резултат.

# 695
Нищо особено, но поне не се налага човек да го купува от кой знае къде, за да го пробва.

# 696
  • София
За този шампоан помня, че когато бях под душа и косата ми се намокреше, миришеше като козината на куче, стояло под дъжда. Simple Smile На суха коса не миришеше така.

# 697
За този шампоан помня, че когато бях под душа и косата ми се намокреше, миришеше като козината на куче, стояло под дъжда. Simple Smile .
НимоА Wink
Този спрей за разресване може ли да се ползва от възрастни?

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 23:12 от PeacockLove

# 698
  • На изток от Ада
За този шампоан помня, че когато бях под душа и косата ми се намокреше, миришеше като козината на куче, стояло под дъжда. Simple Smile .
НимоА Wink
Този спрей за разресване може ли да се ползва от възрастни?
може, аз го взех за мен.

# 699
  • Deutschland
Ако е за косопад, на мен ми препоръчаха Елидор, турски е. Честно казано, не знам дали го има в България и къде. Ако го намеря, ще си купя

# 700
  • На изток от Ада
Ако е за косопад, на мен ми препоръчаха Елидор, турски е. Честно казано, не знам дали го има в България и къде. Ако го намеря, ще си купя
Из нета го има.

# 701
  • Русе
Турски магазини нямате ли при вас? При нас го има в тези магазини. Но той е може би 10 вида. Трябва да знаеш кой от всичките е за косопад.
А иначе пак турски Bioblas с чесън. Този знам, че е точно при косопад. Всички са луднали по него в турските групи във Фейсбук. Миналото лято купувах от Турция за колежка. Аз не съм го ползвала. Така и не съм я питала имало ли е ефект.

# 702
  • Бургас
За зверския следковиден косопад, дето ме "нападна" преди 2 месеца ползвах точно комбинация от този турски чеснов шампоан, витамини за пиене (Ревалид, Дефлувак и от сорта, които редувах) и ампули L’Oréal Professionnel Serie Expert Aminexil Advanced. За около 3-4 седмици проблемът отшумя. А беше сериозен, защото сега съм с наполовина от предишната си коса и чакам някой ден да се посгъсти пак...

# 703
Аз преди години съм ползвала два видя турски шампоани с чесън. Единият беше точно Биоблас. Не видях изобщо никакъв ефект.

# 704
  • Бургас
Не знам точно кое е дало ефект и затова написах всичко, което ползвах. Възможно е шампоанът просто да ми е миел косата, но може и самата комбинация да се е оказала действаща при мен.

Общи условия

Активация на акаунт