Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 14

• 91 899
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
Продуктите на dm са много хубави. Аз ги подценявах заради цената, но установих, че като съставки и качество си заслужават, че и превъзхождат доста други по-известни. Например откакто открих праховете за пране и цветоулавящите кърпички на тяхната марка, друго не ползвам. А ягодовото им сладко е най-близкото до домашно, което съм пробвала изобщо.

# 676
Аз слагам + и за детските храни. Пюрета, сухари, бисквитки и тн са с най-доброто съдържание на пазара, а цените са по-ниски.

# 677
Аз също ползвам и харесвам много техни продукти, особено любима ми е серията им с урея за суха кожа. Преди използвах продуктите на юсерин с урея, но лично за мен на Балея е по-добра, а цената няма какво да я коментирам.

# 678
  • Варна
Здравейте, може ли снимка на праха, който ползвате? От доста време се търся и все не попадам на подходящ  - тези които ползвам не са от ДМ
Продуктите на dm са много хубави. Аз ги подценявах заради цената, но установих, че като съставки и качество си заслужават, че и превъзхождат доста други по-известни. Например откакто открих праховете за пране и цветоулавящите кърпички на тяхната марка, друго не ползвам. А ягодовото им сладко е най-близкото до домашно, което съм пробвала изобщо.

# 679

Не знаех, че имат и ягодово сладко. Може ли снимка?

# 680
Аз не намирам нищо впечатляващо в праха им за цветно пране /в лилавия плик/.
Търся друг, който мога да ползвам и за чувствителна кожа.

# 681
Това са праховете - изпират всякакви петна, независимо колко са престояли, просто досега нищо не съм извадила неизпрано. Моята кожа е чувствителна, нямам дразнене от тях.

Скрит текст:

А това е сладкото
Скрит текст:
Имат и с други плодове, но вкъщи ягодите са на почит Simple Smile

# 682
  • Варна
Да, определено си струва да се опитат явно Simple Smile

# 683
  • Deutschland
Ще пробвам този прах. Малката ми изсипа част от слънцезащитен крем на Алверде върху памучна тениска и останаха петна. Това чудо няма махане

# 684
  • София
Прахът за цветно на мен ми направи ужасни вкаменелости под чекмеджето. Има доста зеолити. Като изпиране не е нещо "уау". Но прахът за бяло е един от най-хвалените в темата за перилните препарати.
Имат и бебешки прах - Ultrasensitive, май единствения на бг пазара, който няма аромат.
За мен и спреят им за петна е един от най-добрите.

# 685
Аз доста време ползвах техния прах Ultrasensitive за малката, заради обриви. Как се справя с петна не мога да кажа, защото съм прала предимно бебешки дрехи, но наистина го водят против алергии.

# 686
Всичко на Balea ми е полезно и каквото съм пробвала винаги съм оставала доволна. Последната ми находка е синия дезодорант-ароматизира леко, не оставя петна!! и мирише хубаво. Няма алуминий! https://www.dm-drogeriemarkt.bg/marki-v-dm/balea/balea-izbor-na- … odjast-deo-160294

# 687
  • София
Аз доста време ползвах техния прах Ultrasensitive за малката, заради обриви. Как се справя с петна не мога да кажа, защото съм прала предимно бебешки дрехи, но наистина го водят против алергии.

Това не е прах, а течен препарат.  Правете разлика!

# 688
ppp, моя грешка. От серията има и прах, просто така съм се изразили, последно това бях купувала, така че може и по-леко със забележките Simple Smile

# 689
Балеа или алверде имат ли спрей за лесно разресване на детска коса? Хубав ли е?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт