Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 14

• 92 821
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Аз тази харесвам, вече втора опаковка ползвам:

# 661
Няколко опаковки от този съм използвала:

Кожата ми е комбинирана, мазна Т-зона, чувствителна и склонна към зачервяване в областта на бузите. Не ми изсушава или опъва.

# 662
  • Ланкър, планините Овнерог
Като избирам измивен продукт, гледам да няма алкохол в състава. На Микса гелът не е зле.

# 663
Аз съм доволна от измивния гел на Билка с пъпеш и краставица.

# 664
+1 и от мен😀

# 665
  • Варна
Момичета, признавам си, бях много скептична към марките на ДМ. Преди няколко месеца си купихме миялна машина и си взех таблетки FINISH. Съдовете постоянно ми миришеха на химия. Тук прочетох за зелените таблетки на ДенкМит. Ами, родих се Simple Smile Вече втори месец ги ползвам и съм изключително доволна. И като един огромен бонус идва и това, че са разградими и не оставят следа в природата, ако правилно съм разбрала.
 Та, въпросът е сега от кое веро сте доволни?

# 666
Аз взех от праха за миялна и съъм много доволна. А и си слагам колкото си искам.

# 667
  • Варна
PeacockLove, аз също много се изкушавам от течните и прахообразни препарати, но как да разбера дозировката? Или всичко е проба - грешка?

# 668
В миялнста нали има дозирано колко да се слага?

# 669
  • Варна
ДХ3, има отделение, да. Но все си мисля, че трябва да се улучи дозата, защото съм чувала и мнения, че като се напълни отделението количеството идва много и пак постигаме ефекта "химичен аромат" на измитите съдове. Явно всичко е индивидуално.

# 670
Пълня догоре и не съм усещала такива аромати, но може би има по-чувствителни хора от мен.

# 671
  • пустинята Гоби
Не съм виждала течен препарат за миялна, ако за тях става дума. Иначе съм вземала прах, слагам колкото е една таблетка, горе-долу.

ДМ имат и веро Nature, прозрачно е със зелен етикет. Ползвам го от години, не искам да го сменям.

# 672
Течния Сомат е много хубав, но ми идва много скъп. Не знам, аз слагам на око от праха

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 12:38 от PeacockLove

# 673
Аз също съм много доволна от праха за съдомиялна на ДМ, само него ползвам. Пакет 1.8 кг е 10лв и стига за много време. Нашата съдомиялна е 45 см и слагам около половин супена лъжица, но то си е описано на пакета. Измерват го в супена лъжица.
Харесвам това тяхно веро

# 674
  • Варна
Много, много благодаря на всички. Не знам защо толкова съм ги подценявала досега техните продукти.

Общи условия

Активация на акаунт