Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 14

• 92 848
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Значи хидратиращи да са.Може серията с витЦ , тя е ок за всички кожи.Също лосионите за тяло с бляскави частици за лятото.

# 647
Аз харесвам много този флуид хем не е тежък хем хидратира на 26 съм

# 648
  • На изток от Ада
Да похваля млякото от спелта, без добавена захар, а е мн сладко. Сега и ако се разпенване.

# 649
Козметиката е въпрос на индивидуални предпочитания и поносимост, но за серума от серията с витамин Ц съм твърдо против. Кремообразен е, в стъклено шишенце и няма излизане. На мен не ми допадна, но пък моята кожа е много капризна.

# 650
На алверде май не съм ползвала продукти, но на Балея козметика, от която съм доволна: термозащита за коса, новото олио за почистване на лице, спрей с блестящи частици. Също от дм олиото за коса на langhaarmadhen.

# 651
  • пустинята Гоби
Може ли снимка на олиото за почистване на лице?

# 652
Заповядай

# 653
В ДМ продават ли рол-он на Ив Роше? И изобщо някаква козметика на марката дали се продава там?

# 654
Много харесвам олиото,сваля всичко и не изсушава.Няма и миризми.

# 655
В ДМ продават ли рол-он на Ив Роше? И изобщо някаква козметика на марката дали се продава там?
Не, но ги предлагат в Лили

# 656
  • София
Аз си търся рол- он на CD, обаче вече повече от година няма , защо им спряха вноса?
Преди и в Лили ги имаше,вече никъде не ги намирам.

# 657
CD съм ги виждала в магазини за паралелен внос, ако не бъркам - Born или нещо подобно, с едни зелени табели. Поне в София де Simple Smile

# 658
  • София
От кой серум за лице сте доволни?

# 659
  • При децата ми
Препоръчайте ми гел, пяна или друг измиващ продукт за лице? На "Балеа" съм ползвала пяната за лице /розовата/ и един гел /син/. Доволна съм, но искам да пробвам и други. В момента съм с измиващия гел за лице на "Регал". Хубав е и добре почиства, но го привършвам. С нормална до суха кожа съм.

Общи условия

Активация на акаунт