Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 14

• 92 891
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Какво прави тази вода за коса? Предпазва от омазняване? Т.е. е подходяща за мазна коса?

# 631
  • Пловдив
Какво прави тази вода за коса? Предпазва от омазняване? Т.е. е подходяща за мазна коса?

Това пише в немския сайт - С екстракт от бреза. За добре поддържан външен вид: Тоникът за коса Balea Birch с ценни растителни екстракти се грижи за вашата коса и придава на скалпа успокояваща свежест. Съдържащият се ментол ревитализира скалпа и същевременно го охлажда. Ревитализиращата формула с екстракти от бреза и хвощ е особено подходяща за люспеста и леко мазна коса. За употреба, нанасяйте ежедневно върху косата и скалпа и масажирайте внимателно. Скалпът се активира внимателно - не изплаквайте след това.

Състав без микропластмаси и водоразтворими, чисто синтетични полимери.

PeacockLove, стои ли малко по-твърда косата от тази вода или не се променя?

# 632
Аз също я имам и съм доволна. Трябва пак да я почна. По никакъв начин не се усеща.

# 633
Благодаря, Змейче! Аз, обаче, съм с много суха коса и скалп, подходящ за употреба на водата. Чудна комбинация, та... ще я пропусна май.

# 634
За мен косата си стои мека.
Не се омазнява толкова бързо скалпа. Ползвам шампоана на Здраве с хума и храната за коса на Гарние.
После слагам водата и балсам и суша.
Направо си е находка за мен тази вода.

# 635
Има ли продукт в ДМ, който ви помага срещу косопад без да омазнява косата?
Аз харесвам този на Билка. С коприва за косопад и ментол против омазняване. Много приятно охлаждащо действие има. От дм го взех.

# 636
И този имам Joy също е хубав
Аз ги ползвам за проблемен скалп, не ми пука за мазната коса. И двата не ми дразнят, а скалпа ми е много чувствителен

# 637
ДПШ на Балеа е мнооого хубав,просто косата я прави чудесна .
Тъй като съм с къса и всеки ден слагам стилизант ,той я почиства много добре .

# 638
ДПШ на Балеа е мнооого хубав,просто косата я прави чудесна .
Тъй като съм с къса и всеки ден слагам стилизант ,той я почиства много добре .
Може ли снимка кой точно е

# 639
# 640
  • Пловдив
А колко често се ползва?  Ако не слагаш стилизанти става ли пак за почистване?

# 641
Става,преди боя също се ползва.Два пъти в месеца ,не повече  и не след боядисване,понеже падала боята.

# 642
Дали в ДМ има нощна маска за лице? Без отмиване.

# 643
Момичета, препоръчайте ми моля качествена козметика (кремове/шампоани и въобще каквото и да е, но да знаете, че е добро качество) на Балеа/Алверде. За подарък е. Или споделете нещо, което винаги си купувате.
Благодаряяя Flowers Hibiscus

# 644
Кремове за каква възраст и кожа евентуално?

Общи условия

Активация на акаунт