💝🎄Февруарски Мами 🎄💙2021 Тема IV

• 38 868
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
ОТ ЕМАГ Simple Smile
Много благодаря за мненията. Почнаха да ми се изясняват нещата 😊 А тези пелени 2 за 43 лв откъде са?

# 121
  • София
Мистерия, излез някоя вечер на разходка като вече е по-хладно. При мен така пръстите на ръцете винаги се свиват от студа и пръстените ми стават хлабави.

Спалните чувалчета умишлено са без ръкави за да могат бебетата да се охлаждат от някъде ако им е много топло.
Повиването по метода на Харви Карп неутрализира т.нар. Рефлекс на Моро, при който бебетата разперват ръце в съня си и така често се стряскат и будят.

http://purvite7.bg/refleks-na-moro-za-stryaskaneto-i-za-oshhe-ny … pri-novorodenite/

# 122
  • Велико Търново
Книгата на Харп ме беше изнервила преди точно 3г. Целият й смисъл е в 5 изречения, а той го е разтеглил като дъвка в 200+ страници. Не стига, че бях оглупяла ( както и сега), а и да ми повтарят едно и също нещо на всяка страница ме беше докарало до лудост.

# 123
Момичета,преди малко се наведох да взема нещо от пода и толкова жестоко ме преряза корема,че направо не мога да си поема въздух,дали е от навеждането.. случвало ли се е на някоя от Вас? Това беше преди половин чаи и още не ме е отпуснало,усещам напрежение и вече по-лека болнка. А тъкмо се върнах от преглед и казаха,че всичко е наред ..

# 124
На мен се беше случило преди месец. Изкарах си много ангелите, чудих се дали да ходя до спешния кабинет. Изчаках да видя дали мърда малчо, както обикновено и се поуспокоих. Но болката продължаваше. (Към 17ч ми се беше случило и докато заспя ме болеше). Но на другия ден нищо ми нямаше.

# 125
Чаршафите за моето “next to me” са всъщност вместо пликове с малки юрганчета, който могат да се подпъхват под твърдата дъска и мисля да ползвам или тях или в началото да спи в cocoonababy за цялата нощ и да е повита с неговата си зимна завивка. Angel baby и аз ги гледах, но нещо идеята с ръцете отвън не ми допада, а и са прекалено шарени за моя вкус, иначе като концепция изглеждат чудесно.

# 126
  • София
За спални чували мога да кажа, че са супер. Ползвах с първото  дете още от ден едно вкъщи. Слагах боди или цял ромпър и в чувала. Супер ми беше, че не мисля по цяла нощ дали детето се е отвило, дали няма да се покрие с одеялото. Аз имах 0-3 месеца от Джордж и сега пак ще ползвам тях, за следващите месеци имам на различни марки.

# 127
Баткото ми се роди през юли и го завивах само с лека пеленка. Сега обаче мисля да заложа на чувалчета за новородени. Споменавала съм и преди, че баткото и на 3,5 още си спи с чувалче и съм много доволна, че не го мисля дали се е отвил или дали се е завил през глава. 😁

# 128
Моето е такова, от по-дебелите. Понеже спалнята ни е много малка и като се пусне печка става 30 градуса за 10 мин. Та смятам да не работи вечер.

# 129
Мами на вас втвърдява ли ви се корема ? Моят всяка вечер е като камък и в момента също .... пия магнезий и но-шап ,но няма ефект Sad

# 130
Мами на вас втвърдява ли ви се корема ? Моят всяка вечер е като камък и в момента също .... пия магнезий и но-шап ,но няма ефект Sad
Моят не, но ме боли. Понякога много се въртя докато си намеря удобна поза, надясно или наляво, по гръб въобще не успявам. Наложи се два дни да спя на друго легло с мек матрак, щях да се побъркам, събуждах се от схванат корем... Сега ме боли нещо ниско долу като при цикъл и кръста също и мисля утре да ходя да ме види АГ.

# 131
  • East Coast
vdgvdg оле, оле какъв бузанчо Blue Heart

Аз май се разболявам... Имам лека мускулна треска. и главата ме боли, носа ми е запушен. Нямам температура. Пия доста чайове с мед, лимон и джинджифил, айрян, витамини. Не знам да ходя ли на доктор... Не ми се стои, да чакам с други болни.
Вие взимате ли нещо за подсилване на имунната система?
Знам, че тук предписват тайленол.....Имам толкова неща да свърша преди Коледа, а ми е толкова отпаднало Pensive

Може ли някой да включи РаЧе_ЗаЩиПаЧе във фейсбук групата. Аз не помня кой я беше правил, не пиша там и не знам даже как се казваше Thinking

# 132
  • Велико Търново
Раче, радвам се да те видя тук Simple Smile

# 133
Аз миналата събота нещо се предобрих и се сдобих с доста контракции, че и на често бяха на всичкото отгоре. Не бяха болезнени, но все пак. Взех си магнезий и си го пия 3*1 и вече се нормализираха нещата. Консултирай се с АГ евентуално за увеличение на дозата.

# 134
Най-добре да кажеш на АГ. Вече напредваме със седмиците и трябва да сме предпазливи ☺️

Общи условия

Активация на акаунт