💝🎄Февруарски Мами 🎄💙2021 Тема IV

• 38 917
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Каква е валидността на направленията за изследнания по Здр.Каса по време на ЖК ?
30 дни ?

# 211
Нямат разлика с останалите направления.

# 212
Момичета когато става въпрос за консултация с друг специалист, АГ ли ви дава направление или от личен лекар, напр. за кардиолог?

# 213
Аз ходих на кардиолог,защото имах сърцебиене в началото на бременността и АГ ми даде направление.

# 214
  • Велико Търново
Miss_chichi, стратегията ми беше да не го държа, нося и приспивам. Хранех го дори не на ръце, а в полулегнало положение. Разбира се гушках си детето, но когато е будно, не с цел успокояване/ сън. За заспива не съм го полюшквала, кошарата вибрираше и подобни неща, но не и на ръце. Разбира се всичко зависи и от темперамента на бебето! Също при кърмене, това е невъзможно. Истината е, че никой не ми е помагал с гледането и искам или не, си ценя и пестя усилията за всичко.

# 215
Miss_chichi, стратегията ми беше да не го държа, нося и приспивам. Хранех го дори не на ръце, а в полулегнало положение. Разбира се гушках си детето, но когато е будно, не с цел успокояване/ сън. За заспива не съм го полюшквала, кошарата вибрираше и подобни неща, но не и на ръце. Разбира се всичко зависи и от темперамента на бебето! Също при кърмене, това е невъзможно. Истината е, че никой не ми е помагал с гледането и искам или не, си ценя и пестя усилията за всичко.
Благодаря. Blush

# 216
  • София
Може да потърсиш в някоя библиотека, защото там дават безплатни за новородени бебета и ако решиш после да си купиш и за теб Simple Smile
Благодаря, Лалнеце, разбрах те.

DiaSla, попитай тук

https://m.bg-mamma.com/?topic=1223976
Благодаря, Антигона! Даже си отговорих на въпроса. Мисля да взема слинг да нося бебенцето от време на време. Но като стане над 9кг просто ще ми е непосилно и евентуално с тати напред назад.

# 217
Момичета, браво на вас, много сте напреднали с покупките, аз изчаквам да свърши лудницата по магазините и ще се задействам след празниците. Засега единствено имаме купена количка. Спряхме се на марката bugaboo, поръчахме я на черен петък от амазон и вече е при нас. Имах такава с каката и бях много доволна от гумите и. Стават за бг улици Simple Smile
Виждам, че в началната страничка не е отбелязано, та да напиша, че очаквам момиченце и съм от София.
Весели празнични дни на всички!

# 218
Аз бях на преглед в понеделник и лекарката малко ме стъписа. Терминът ми е 8ми фев и си мислех, че имам поне до средата на януари спокойствие, но тя ми каза, че от началото на януари един вид ще съм в 36 седмица и трябва да съм готова във всеки един момент. И така, оказа се, че то време не е останало! В първия работен ден съм на консултация с кардиолог и анастезиолог. Ще си наглася и багажа за родилното.
А за покупките - днес си поръчах по нета каквото ми беше останало. Има доста неща от приятелки, половината съм ги изпрала и подготвила, другите трябва да ги погледа, някои да стерилизирам. Но тука около празниците малко по малко ще го свърша. Почва голямото чистене. Имам чувство, че моята госпожица няма да чака до последно и искам да съм готова.
А иначе за други две операции се е налагало да ми слагат спинална упойка. Не е драма. Лекарите си знаят работата. Даже с единия катетър стоях 3 дни след операцията и беше спасение. Има моменти когато орални обезболяващи не са достатъчни.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 21:38 от LowRadiation

# 219
  • Варна
Един път през живота ми преди 10 години са ми правили операция със спинална упойка и всичко мина както трябва. Дано и този път е така, съвсем случайно попаднах на тема за болницата, в която ще раждам и се ужасих. Хем си знам слабата психика и че трябва да избягвам такива писаници.....

# 220
Здравейте!
От снощи усещам леко пробождане около срамната кост. Според вас дали е от положението на бебето / главично/ и не спира да се движи?
П.С. Чух се с аг, каза, че не е опасно! Но ми е чудно от къде се появи тази болка... Някой с подобни симптоми?
Весели празници! 🎄

# 221
Аз, още от 6ти месец. Нормално е.

# 222
  • Велико Търново
Имам много странни ритмични втвърдявания на корема. Не са болезнени, но на около 20сек корема и става камък за 5 и после отпуска. Това вече поне 15 мин нон стоп е така. Някоя с подобно нещо? Умишлено не мърдам, легнака съм и чакам да спре.

# 223
Имам много странни ритмични втвърдявания на корема. Не са болезнени, но на около 20сек корема и става камък за 5 и после отпуска. Това вече поне 15 мин нон стоп е така. Някоя с подобно нещо? Умишлено не мърдам, легнака съм и чакам да спре.
Скоро бях така. Изписаха ми но-шпа /мускулно/

# 224
На мен преди две седмици ми се случи, започнах да пия магнезий 3*1 и отшумя.

Общи условия

Активация на акаунт