NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 425
  • 831
  •   1
Отговори
# 165
Само червена имаше от 150 лв, и бяла от 120 и сребриста от 200.
Разграбиха ги като топъл хляб 😄🎉

# 166
То май само там ги има, в Техмарт, Техномаркет и Зора ги нямаше.

# 167
Не знам дали е коментирано в темата преди да се включа, но в ebay delonghi Германия, миналия месец почти всичко беше на -60%, аз от там купих. Ако ви се поръчва от там и още има нещо на оферта, може да погледнете.

# 168
Ах, какви лоши хора сте, сега ме подкокоросахте да ходя да гледам кафе машина без да имам нужда от нова. Smile Заинтригуваха  ме тези функции за предварително овлажняване на кафето и увеличаване на  интезитета. Не знам дали наистина са ефективни или е просто маркетингов трик.

# 169
Има и опция сам да си избираш температурата 😏 Аз обичам да ми е по-горещо и все си загрявам предварително чашите с топла вода.

# 170
Ха ха, Леми, продължаваш да ме подстрекаваш...И аз съм  така с чашите и топлата вода, но не съм сигурна колко по-горещо може да е кафето като няма градуси за сравнение между тази и другите кафемашини.
Видях, че и в Практикер се предлагат, поне черната ми излезе при търсенето.

# 171
В Практикер е без подарък 5 кутии с кафе, на същата цена. Аа, не те подстрекавам, помисли си дали имаш нужда 😁
Аз онлайн поръчах, уж имаше черна, сега обаче ми се обадиха да ми кажат, че само мострени модели са останали, та ще е червена.

# 172
Нужда от нова нямам, имам една в къщи и една в офиса и работят вече 7  и 5 години без проблем. Ама нямат такива екстри като тази и се замислям... Ако имаш друг модел и можеш да направиш сравнение пиши като я пробваш дали има разлика във вкуса на кафето, ако не те затруднява..

# 173
Имам Мини ми, като (ако) дойде, ще пиша, но ми казаха, че ще е чак другата седмица. Явно имат доста поръчки.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 21:05 от Lemy

# 174
Червената хич не ми отива на нищо ще е като...... Flushed
Печката, тостера и микровълнова черни еми взех мострената(черна  genio) дай Боже да няма проблеми все пак има гаранция Simple Smile

# 175
  • София
В магазин Метро видях кафемашина 3в1 Zephyr , която работи с капсули Долче густо, Лаваца блу, както и с мляно кафе - има три приставки/цедки.

Въпроса ми е имате ли идея от къде мога да се сдобия и дали изобщо съществува такава приставка за капусли Лаваца блу, която може да се използва на машина Мини Ми?
Нещо Амазон/Алиексрес?

# 176
  • София
Нещо Амазон/Алиексрес?
В алито има Capsule Adapter, но трябва да поровиш да висиш дали могат да се използват за твоята машина. Не се бях сещала за подобен вариант.

# 177
В магазин Метро видях кафемашина 3в1 Zephyr , която работи с капсули Долче густо, Лаваца блу, както и с мляно кафе - има три приставки/цедки.

Въпроса ми е имате ли идея от къде мога да се сдобия и дали изобщо съществува такава приставка за капусли Лаваца блу, която може да се използва на машина Мини Ми?
Нещо Амазон/Алиексрес?

Нещо такова?

Съдейки по коментарите, би трябвало да стават за машини Долче Густо.

# 178
  • София
kevin87, провери и в Амазон. Има, но не се задълбочавах в разглеждането им.

# 179
Кевин ако намериш нещо свирни, че ми стана интересно.

Общи условия

Активация на акаунт