NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 437
  • 831
  •   1
Отговори
# 180
Точно от Алиекспрес ми изскочи реклама вчера за тази джаджа. Но не се загледах и не мога да кажа нищо повече. Става ли, не става ли.

# 181
30 долара, заслужава ли си 🤔

# 182
В алиекспрес е $19.90 с безплатна доставка. Оставям линк, ако на някого му е интересно. Не съм търсила в амазон, там може да има и по-евтини, не знам.

# 183
  • София
Ама защо са така скъпи тези елементарни пластмаси дори в Алиекспрес? Аз мислих, че са по 2-3 долара. Една жена е продавала в olx, ама съм изпуснал обявата.

https://www.olx.bg/ad/adapter-za-kafemashini-dolce-gusto-i-kapsu … D632-ID8iiQV.html

# 184
Здравейте!
От вчера се сдобих с кафемашината на Долче Густо. Може ли малко информация от къде купувате капсулити на Нескуик и дали се произвежда още чаят на марката? На една командировка пробвах чай - уникален е. Приемам препоръки и за съвместими марки капсули чай. Живея в провинцията и тук дори по хипермаркетите няма различни капсули от кафе.
Хубав съботен ден!

# 185
Дойде машината, но май ще я връщаме, нещо не отговаря на очакванията, старата ни Мини е по-удобна. Някой има ли опит с връщането на стока закупена онлайн?

# 186
Дойде машината, но май ще я връщаме, нещо не отговаря на очакванията, старата ни Мини е по-удобна. Някой има ли опит с връщането на стока закупена онлайн?

Зависи от къде е закупена и условията са различни,но в повечето случаи няма проблем да се върне с касов бон.

# 187
От кой сайт сте я поръчали? В условията би трябвало да е описано как става връщането и ако си е в оригинален вид/опаковка не би трябвало да има проблем.

Капсули на Нескуик мисля, че съм срещала в Метро.
И при нас няма голямо разнообразие, а и за мен е по-удобно да ги поръчвам онлайн и ползвам основно сайта на Долче густо, често пускат намаление, поръчвам си повече и до сега не ми се е случвало да купувам капсули на редовна цена.

# 188
От кой сайт сте я поръчали? В условията би трябвало да е описано как става връщането и ако си е в оригинален вид/опаковка не би трябвало да има проблем.

Капсули на Нескуик мисля, че съм срещала в Метро.
И при нас няма голямо разнообразие, а и за мен е по-удобно да ги поръчвам онлайн и ползвам основно сайта на Долче густо, често пускат намаление, поръчвам си повече и до сега не ми се е случвало да купувам капсули на редовна цена.

Благодаря! Сега ще разгледам!

# 189
Някой поръчваш ли е скоро от сайта на Долче Густо? Имам поръчка от 01.01 и още я няма. Вярно, че бяха и празници, но все пак.

# 190
Моята поръчка е от 29 декември и още я няма Simple Smile

# 191
И аз имам от 29.12. В четвъртък ми се обади една много любезна дама, за да ми каже, че един от поръчаните ми артикули го няма в наличност, заменихме го с друг и каза, че го изпращат. Още не съм получила нищо, надвам се за понеделник.

# 192
Здравейте, закупихме от kafemania.bg капсули за долче густо мини машина. За съжаление бяха много видове и изхвърлихме кутиите, но днес виждам непозната за мен капсула. Поръчали сме origen avellanas /с вкус на лешник/, но това което намирам е с име origen&sensations и е без никаква информация на капсулата. Ако на някого му е познат вида и знае какъв е продукта, ще съм благодарна да ми кажете - в интернет не намирам подобен вид капсула от тази марка. Simple Smile

# 193
От понеделник пак ще има намалени капсули в Кафланд. 7,99.

# 194
  • София
Моята поръчка в сайта е от 3ти.
Случайно видях в мейла, който ми изпратиха, че в сайта фигурира старият ми телефонен номер. Редактирах си профила и им писах. Обратна връзка няма.

Цитат
Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви уведомим, че е възможно забавяне на доставката на Вашите поръчки поради големия брой направени такива и намаления ни екип по време на празничните дни.

Молим да ни извините и благодарим за проявеното разбиране!
Чакайте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт