NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 467
  • 831
  •   1
Отговори
# 195
И аз съм с поръчка от 29.12, но имам само потвърждение.
Капсули на Нескуик съм поръчвала от сайта, не знам сега дали ги има. Междувременно започнаха да се появяват и по някои магазини.

# 196
  • София
Нескуик купувам или поръчвам от където е на промоция, подобно на кафетата.
Чай на Долче Густо не съм срещала в БГ. Поръчвах чайове на must, сега имам чайове на foodness.

# 197
Чай на Долче Густо не съм срещала в БГ. Поръчвах чайове на must, сега имам чайове на foodness.

Допадат ли Ви тези чайове като вкус? И на двете марки,които сте споменали,стават за машините на Долчи Густо,така ли?

# 198
  • Варна
Все още не могат да се добавят точки нали. Събрала съм сума ти кодове, мислех наведнъж да ги вкарам...

# 199
И аз си ги пазя ...

# 200
  • софия
Нескуик -в София има в Хит Макс и Фантастико.

# 201
  • София

Допадат ли Ви тези чайове като вкус? И на двете марки,които сте споменали,стават за машините на Долчи Густо,така ли?
Да, избирала съм капсули съвместими с Долче густо системата (защото и двете марки имат и за nespresso капсули). Вкуса е въпрос на лични предпочитания, подобно на кафетата. Като цяло ми допадат и затова си ги взимам, въпреки, че като цена не са много изгодни. Не съм пробвала всички видове. От тези на must, съм взимала черен чай с лимон, ърл грей, горски плодове. Харесват ми, но те са за стандартно дълги напитки. Доколкото помня всичките са неподсладени. Взимала съм и студените чайове с праскова и лимон на мен те са ми сладки и повече ги пиеха децата ми, защото аз не обичам сладки напитки. Включително в студено време им ги пусках с топла вода. ММ обича да пие зелен чай с жасмин, но когато поръчвах от must нямаше наличност. Скоро трябва да му поръчам да си каже мнението.
Сега у дома има една голяма кутия от 50 капсули чай с боровинка и нар на foodness. Ароматен и сладичък, много се котира при децата ми. На мен ми е перфектен ако го пусна с дължина 300мл. и изстискам няколко капки лимон. В стандартна чаша за чай ми е прекалено сладък и не бих го поръчала повече. Но на foodness ми хареса варианта с джинджифил и лимон.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 18:49 от Gorg0nzola

# 202
Gorgonzola,много благодаря за изчерпателната информация!

# 203
Леми, защо не я хареса машината? С минито по-добро ли е кафето? Ако може с няколко думи да ме разубедиш да купувам и аз ще съм ти благодарна.  Smiley
Моята поръчка от сайта е от 28.12 и ни вест, ни кост. Но то в сайта си пише, че около празниците ще има забавяне на доставките и не се тревожа.

# 204
Все още не могат да се добавят точки нали. Събрала съм сума ти кодове, мислех наведнъж да ги вкарам...
Ще ги вкарате, само имайте търпение още няколко години!

# 205
  • София
Аз имам поръчка от сайта от 22.12 и досега ни звук, ни стон. Само мейл за потвърждение. Утре ще им пиша или звъня.

# 206

Добър ден 🌞🌞🌞 следобедно ☕☕☕

# 207
Сега прочетох, че от лятото има вероятност да забранят капсулите? Някой от вас има ли повече и информация?

# 208
  • София
Сега прочетох, че от лятото има вероятност да забранят капсулите? Някой от вас има ли повече и информация?

Поне линк дайте, къде сте го прочели. Малко вероятно ми се струва, по-скоро ще стартират кампания за рециклиране на използваните капсулите.

# 209
  • Луната ни пази
Моята поръчка е от 29 декември и още я няма Simple Smile
Моята от 21 декември дойде на 5 януари.

Общи условия

Активация на акаунт