NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 7

• 63 480
  • 831
  •   1
Отговори
# 210
  • София
https://www.monitor.bg/bg/a/view/bez-plastmasovi-slamki-i-chashi … ite-s-kafe-243402

Ще ги забранят друг път. Най-много да ги направят алуминиеви след няколко години като Неспресото (което е добре за нас като потребители) и/или да поскъпнат (което не е добре).

Подобни заглавия имаше и преди 10 години за полиетилновите торбички в супермаркетите. Някъде да си ги спрели? Навсякъде ги има, само че са по-здрави, плащат се и се водят за многократна употреба.

Те забраниха окончателно и обикновените крушки преди 2-3 години в целия ЕС, само че аз си купувам и до ден днешен само такива. И не говоря за останали количества, а за чисто нови. Водят се "лампи със специално предназначение" и ги има във всяка Билла по 60 стотинки. Да дойде Урсула да види какво е забранила.

Съжалявам, че се отплеснах.

# 211
  • На брега на реката
Днес ,получих известие, за пратка от Спиди. Няма какво друго да е, с дължима сума 5,99 лв.
Поръчката е от 29.12!

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 08:58 от Бубoлина

# 212
Здравейте, закупихме от kafemania.bg капсули за долче густо мини машина. За съжаление бяха много видове и изхвърлихме кутиите, но днес виждам непозната за мен капсула. Поръчали сме origen avellanas /с вкус на лешник/, но това което намирам е с име origen&sensations и е без никаква информация на капсулата. Ако на някого му е познат вида и знае какъв е продукта, ще съм благодарна да ми кажете - в интернет не намирам подобен вид капсула от тази марка. Simple Smile

Origen Allavana e, не оставам без тях аз, сега проверих, на капсулите пише origen&sensations

# 213
  • София
Наскоро купих кафе капсули от Кауфланд с марката Lollo(?). Имат лек тропически вкус, не са особено силни, но като за 5 лв. кутията стават .Simple Smile

# 214
  • София
Коментирано е, но много трябва да ровя Simple Smile
Търся сайт за поръчки.

Аз поръчвам от един, но в повечето случаи или няма наличност или се очаква доставка.

# 215
  • София
Наскоро купих кафе капсули от Кауфланд с марката Lollo(?). Имат лек тропически вкус, не са особено силни, но като за 5 лв. кутията стават .Simple Smile

И аз ги взех, но машината буквално избухна с тях, тече отвсякъде, не посмях да пробвам с втора капсула, смятам да ги върна.

# 216
  • София
Има ли безкофеиново от това Лоло?

# 217
  • София
Има ли безкофеиново от това Лоло?

Да, него сме го пробвали и дори ми беше харесало, но то не беше на тази цена от 5лв.

Пробвали ли сте lungo decaffeinato, не съм сигурна дали го има в БГ, аз го поръчах от Англия, много е ароматно, но след брекзит не е оферта пазаруването в Англия Sad

# 218
  • София
Момичета, в кой Кауфланд ги има тези съвестими Лоло? Аз съм в София, току що ходих до Кауфланд в Овча купел, а миналата седмица минавах през този на Каблешков и този на Тотлебен. Ами никъде няма такива Лоло? Rolling EyesRolling Eyes Видях само оригиналните и Спетема съвестими.

# 219
  • София
Аз го купих от Кауфланд в Банишора.

# 220
  • София
Моите  ги купих в Младост, днес ги върнах, без проблем.

Имайте в предвид, че бяха до касите, не при другите кафета.

# 221
  • София
С много мъки го намерих това Лоло. Около 25 минути се лутах в Кауфланд Банишора (огромен е, с различна подреба и съвсем различни стоки от Кауфланд в Овча купел и двата Кауфланда по Цар Борис). Има 4 вида Лоло. Всички видове са в еднакви на вид и цвят кутии Mask и са в общи кашони. На самата кутия пише с малък лепнат стикер какъв точно е вида Joy. Прерових всички кашони и чак на дъното открих едно безкофеиново. 5 лева е и то. Не ми харесва, страшно горчи и киселее, а цветът на кафето е черен 8ball . За първи път виждам такъв цвят кафе. Дори Наполито с инензитет 13 ми излиза по-кафеникаво. Благодаря на всички за помощта.

А между другото бях забравил за склада за кафе на Загато в Захарна Фабрика, за който сам съм ви говорил по-назад в темите. Имат и онлайн магазин https://caffemarket.com, но става и на място да се иде, имат магазин. Предлагат по 6 лева много видове кутии съвместими с Dolce Gusto - Гарибалди, Ковим, Пера и други италиaнски измслени, но това Лоло e по-измислено и от тях. Преди много ми харесваше в Загато, че имат отворени кутии от всичко и с всяка покупка, ако си поискаш дават по 1-2 капсули мостра да пробваш да опиташ като се прибереш от каквото пожелаеш. Веднъж бях взел 2 кутии за 12 лева и ми дадоха още 7-8 броя капсули насипни различни видове да пробвам. Много са готини.

# 222
Искам да пробвам безкофейновете кафета на Долче. Пробвала съм само розовото и то преди доста време. Сега виждам, че има и други. Някой пробвал ли е и може ли да даде отзив?

# 223
Безкофеиновите Lungo го купих този уикенд от Hit, но цената му е 12.99лв. Превърна се в мой любимец от безкофеиновите

# 224
Кевин, а тези съвместимите които си взимал от Загато, как са като качество на самата капсула?
Иска ми се да пробвам нещо различно, но досегашният ми опит с капсули, различни от оригиналните е кофти.
Мм нещо се замисли за Неспресо, има машини и на нормални цени, но пък капсулите май излизат на левче някъде 🤔

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 09:04 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт