Диета на Пиер Дюкан - 3 част

• 34 876
  • 318
  •   1
Отговори
# 225
Асса, спазвам, спазвам  Simple Smile А за връщането е съвсем нормално. Като свикнем на лека и здравословна храна, гледай какво става след преяждане   Sick Sick Sick
tanita_ko, дори и 1 кг риба да изядеш, няма да надебелееш. Може да си задържала вода от солта. А кашкавал и сирене не можеш да ядеш всякакви. Можеш само сирене с възможно най-ниска масленост - моето е на "Хелиос" с 8%, но все ми се иска да открия нещо по-хубаво. А кашкавал с ниска масленост не съм виждала до сега  #2gunfire

# 226
Значи правилно съм разбрала за сиренето и кашкавала. Е това е голямо предизвикателство - а аз обичам предизвикателствата (вършила съм доста глупости когато ме предизвикат, че нещо не мога Embarassed)
Предполагам, че сиренето, което ядеш, DessiJ, се казва "Свежест" или "свежо сирене" - знам го - ще трябва да му свикна

# 227
Да- "Свежо сирене", обаче го ям само печено в микровълновата, защото в суров вариант е отврат. По-добре яж гума за моливи.

# 228
Миналата седмица мина гроздобера, (татенцето си гледа грозденце за винце и ракийка) и по тази причина в средата на кухнята се препъвах от цяла касетка с грозде. Направих се на добра съседка и го раздадох - хем да не ме изкушава, хем да си разчистя кухнята! smile3521
А сега една колежка почерпи за първия си частен хонорар с ШОК. БОНБОНИ "ЛИНД" - и се моля другите по-бързо да ги изядат, че да не ги гледам, че аз съм инат ,ама да не прекаляват с изкушенията!

# 229
Браво, браво! Дръж! После ще се радваш като слабееш.  Hug
Това с ШОК ме заинтригува  newsm78

# 230
Шоколадови newsm53

# 231
момичета, май най-добре е да не разчитате много - много на млечни продукти. Много зле се отразяват на организма, задръстват, бият спирачки на усвояването на всички останали вещества. Ако все пак не можете да ги спрете, нека да е предимно кисело мляко и приемайте Ескимо3 - облекчава положението, спомага усвояването. За калция по - добре някаква минерална добавка. Между другото появата на калций при диета също добре се отразява.

# 232
  • New Zealand
да ви се оплача...след вчерашния протеинов ден, днес съм с едно кило отгоре Close нищо не разбирам #Cussing out не се дължи и на цикъл, защото ми свърши преди няколко дни. днес увеличих водата и утре ше докладвам Thinking

# 233
     Днес съм в другата крайност. Още нищо не съм хапнала. Само 2 литра вода. От сутринта тичам по задачи и тепърва ще си приготвям нещо за хапване.
     Имам новичък грил - тиган и много му се радвам.

# 234
Аз имам чувството, че на Коледа ще забравя за диетата, ще се наям като за последно, защото обожавам всичките му там сарми, чушки, питки, руски салата и т.н. и после ще съжалявам дълбоко за това, а може и лошо да ми стане  Sick
Точно за това говоря. Confused
А за млечните- ям ги когато вече ми писне от месо Sick, взела съм си една безмаслена извара и Верея калций.Сега гледам, че в книгата има доста рецепти, ще пробвам за разнообразие, че ми писна от печено месо и варени яйца.

# 235
    Ох , за сега държа фронта. Количествата са ми малко , ама няма за кога да наваксвам.
     Едно варено яйце , една пилешка гърда  Laughing , двеста грама риба и 4 л вода.
      Утре повече.
      Сега ще си правя вечерното ходене на пътечка. Не , че много ми се ходи , ама....... , иначе ще ям бадеми. Само за тях мисля , как си стоят в шкафа и  Hug

# 236
Ох и аз как обичам бадеми  eat
При мен нищо ново вече цяла седмица и ми е едно такова тъпо   smile3507

# 237
Здравейте, красавици!
Днес "+0.3" - защо ли! Или от цикъла, или от маринованата сьомга снощи. Ама нали всякаква риба пише, че може - даже да е пушена, осолена и т.н. Дано е заради солта - ще се  наливам с повечко вода днес!

# 238
     Тани , със сигурност е от соленото . При мен се получават най - редовно такива " изненади", сега много внимавам със солта. Не за друго ами просто се ядосвам , като видя плюсове  заради някаква вода , която съм задържала.

# 239
Забелязах, че започнаха да ми се белят ноктите - нещо, което не ми се беше случвало много отдавна  smile3516 Честно казано не съм фенка на синтетичните витамини, та се чудя дали Ескимо-то ще орави нещата, или както там се казваше?  newsm78

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 11:00 от DessiJ

Общи условия

Активация на акаунт