Диета на Пиер Дюкан - 3 част

• 34 878
  • 318
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте дами ,след дълго лутане и не сваляне .... #Crazyсе включвам към вашата група,а така обещах и на Асса Simple Smile и на себеси
Та за режима 5 дни протеини (само),нали ...нямам я книгата но имам желание за успех ... Peace
Днес съм на Пуешко 140 гр.,Верея 0,15 и овесени трици и вода ,а довечеря мисля пиле newsm78....стискайте палци   ooooh!

# 211
Стискаме ти палци. Но един съветот мен - яж, колкото ти се иска. 140 г пуешко на мен ми се вижда много малко, но ти си знаеш. Защото аз като гладувам, се отказвам от диетата и се нахвърлямна разни забранени неща  #2gunfire

# 212
zzz@2, ами добре дошла и дано провлачиш крак от онази тема към тази Simple Smile
Това, дето го е рекла Деси, напълно вярно е. Малко калории, малко протеин. Той трябва да предизвика метаболизма да почне да гори, а не да се залъгва и да се плаши, че тежки дни му предстоят. Да, и пушеното обикновено има доста сол, я тя трябва да се ограничава, че много вода задържа. А това не го искаме, нали?

Айде, стискам плаци и дано добре потръгне.

# 213
     Срам , не срам  Embarassed , вчера не остисках само на протеини. Хапнах зеленчук , че и бадемче някое смотах. И днес съм + 0.5 в сравнение с резултата ми от събота.
     Хубавото е , че все пак не съм нарушила режима , защото с вчера ми стават 5 дни на смесен. Просто аз бях решила да са четири дни , ама ...... .
     Иначе с водата се справям без проблем. Докарвам ги поне до 4 л. , а ако сметна и кафетата , дето вчера им изгубих бройката , става още повече. Май трябва да ги намаля тези кафета  newsm78
      Не пропущам ходенето на пътечка поне по 4км / това е минимума /, често е много повече , а и  с  излизането навън става още повече.
      Ами това е . Стискайте палци , днес да не се издъня пак. Ако се справя с парвия ден , после ще ми е по- лесно.

# 214
Снощи и на мен ми минаваха разни мисли, като гледах на мъжа ми салатата, но се сдържах- изядох три купички кис. мляко с извара. Mr. GreenНаистина се отслабва, но  мен повече ме притеснява дали ще успея да ги задържа, все пак и празници идват...

# 215
Спокойно, ще издържите и празниците. По празниците е пълно с месо, сирене, салати. караш по-умерно с нарушенията и после затягаш режима.
  chef

# 216
какви празници идват?
пак ли нещо проспах

# 217
здравейте, здравейте.
След 2 дни протеинови разкарах още 0.5
За днес ще видя, още не съм решила.
Тази седмица изпуснах разтоварващие воден ден, но изглежда не ми пречи.
Пожелавам успех, момичета Simple Smile

# 218
Ами предполагам, че  zdravi4  има предвид някакви лични празници, защото Коледа е далече  newsm78 Вярно, че преди това е Никулден, но тогава пък бол риба   chef Аз смятам, че до Коледа ако удържим, ще ме свалили поне по още 7-8 кг. Амин  Praynig
Асса, бравос! Ама да не изчезнеш накрая?  Hug Аз все още съм на задържанка  #Cussing out

# 219
Ами в дългосрочен план мисля Joy, щото знам какво става по Коледа.

# 220
е, то до Коледа има 2.5 месеца. Мнооого време. А и тогава пак се ядат всякакви такива благинки - протеинови. Няма страшно, стига да не се прекалява, ще се задържат килограмите Simple Smile

# 221
Да Коледа е празник, който Дюкан сигурно обича -месо, месо, месо,
Нашите правят една руска салатка ,ама само по Коледа, ще е трудно, новсе си мисля че успеем ли ддотогава да си спазваме режимите, така ще свикнем, че въобще няма да ни пука

# 222
Аз имам чувството, че на Коледа ще забравя за диетата, ще се наям като за последно, защото обожавам всичките му там сарми, чушки, питки, руски салата и т.н. и после ще съжалявам дълбоко за това, а може и лошо да ми стане  Sick

# 223
Деси, ако дотогава си спазваш режима стриктно, напълно е възможно да ти стане лошо.
Аз, макар да правя по един ден седмично в "свободна програма", тази събота имах неблагоразумието да похапна повечко въглехидрат. Ами беше ми лошо, че и през нощта връщах менюто. Хич не е готино, уверявам те. Затова, наближат ли празниците, имайте готовност пак да сте шо-годе стриктни. Че да не се провалят празниците.

# 224
Здравейте и от мен!
Лошо ми тръгна деня - ПТП (КАТ, протоколи), розовата серия, сутринта +300 гр. А нищо не съм сбъркала - може би малко повечко хапнах снощи от рибката. Скумрията във фолио не хареса на семейството и сега ще си ям и днес, а може и утре. Чак сега сколасвам да пия кафе и да седна пред компютъра.
Хей, а сиренето съвсем обезсолено ли го ядете, ако мога да си ям сирене и кашкавал - мога да изкарам 10 години на тоя режим!
Успешен ден Ви пожелавам и се пазете от боклукчийските коли! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт