Диета на Пиер Дюкан - 3 част

• 34 877
  • 318
  •   1
Отговори
# 240
..Здравейте дами!!! Снощи хапнах пиле ,но и малко салата Embarassed,кефа се все пак ,защото не хапнах сладичко..а имааааааааааш доста съблазън Rolling Eyes,за пуешкото вчера ,Асса то е задушено от Халите на КФМ...,за килцата не съм се теглила newsm78
ще го направя в понеделник Hug
Засега лек ден и много усмивки Heart Eyes

# 241
Здравейте.
Вчера изкарах трети ден на протеини. Този път строго беше. Изключих изцяло всички млечни - само месо, риба и яйца. И ... днес сюрприз, на който не се и надявах - още 0,5 по - малко. Значи за тези три дни един цял килограм си отиде. Днес съм 56 и до края ми остават още 3 кг. Е, как да не го харесвам този режим... Simple Smile

От солта е, Тани. Мариновата сьомга има доста сол. Ще ги изхвърлиш тези дни, няма страшно.

Деси, нали знаеш че става на ударни етапи - държиш, държиш и след оп, айде отиват си на едро. Знаеш, знаеш... просто някой и друг ден трябва да мине.

# 242
За Асса  bouquet,какво ще кажете за риба тон в собстве сос..  newsm78,не си нося нищо и трябва да измислим нещо ,успах се  Blush...а риба пане  Embarassedмогели  ooooh!

# 243
Асса, брависимоооо! Завиждам ти благородно!  smile3525
Риба тон може, но панирана - не. Тя е и пържена, и с брашно сигурно  newsm11
Аз съм мераклийка да пробвам рибата на Айя, но тази седмица не си купихме риба. Обаче другатааааа  smile3508

# 244
И аз я купих тази риба със "С" - забравих и името - има я навсякъде и не е скъпа. Сложила съм я в камерата и ще я сготвя тези дни. То семейството ми е фен на рибата, ама всеки ден ще му дойде множко!

# 245
Деси, предполагам, че Ескимото може и да помогне. Поне няма да навреди Simple Smile Много е добро.
А, а другото нещо ми е препоръчано от монда - ха сега де, ще трябва да проверя (нещо като калцин или подобно,,, ама след малко ще ти пиша, че трябва да видя, за да не пиша глупости Simple Smile )

# 246
Малко не е в темата, но Монда къде изчезна? Да не пътува пак някъде по света?  newsm08

# 247
    Аз вчера правих  рибата на грил - тиган. Стана още по - вкусна отколкото във фурната.
    Днес ще купувам още. Продавачката като ме види , изобщо не ме пита какво искам. Laughing
    Мисля и аз да пробвам с рибено масло. Ама то като почти само риба ям...... newsm78
    Моите в къщи и те на рибен режим ама не мрънкат . От солидарност ли , що ли  newsm78

# 248
Да се разпиша и аз тук. Та днес съм на воден ден.Ассе ако правилно разбрах един разтоварващ ден три на чист протеин и три протеин с въглехидрат (салатка).

# 249
бебче, ами импровизираме, мила. Пробвай и ще видиш, как ще ти се отрази...
Това е близо до моя режим. Всъщност водният ден не е по режима на Дюкан. Наша измишльотина.

# 250
Е ще пробвам така пък то наистина ще си покаже.Благодаря!А ти на какъв режим си?

# 251
Аз ли? Ами режимът ми е следният:
понеделник - обикновено воден ден.
вторник, сряда - обикновено чисто протеинов
четвъртък, петък - протеини + зеленчуци
събота, неделя (най-вече)- свободна програма, без прекаляване, разбира се, че последният път имаше лоши последствия... Simple Smile

# 252
Деси, предполагам, че Ескимото може и да помогне. Поне няма да навреди Simple Smile Много е добро.
А, а другото нещо ми е препоръчано от монда - ха сега де, ще трябва да проверя (нещо като калцин или подобно,,, ама след малко ще ти пиша, че трябва да видя, за да не пиша глупости Simple Smile )

Калмацин  Wink (калций, магнезий и цинк)

# 253
Здравейте на всички!След дълго четене на темата(повече от месец я следя) реших да се присъединя към вас.Simple SmileЗа протокола:години-34;тегло 68кг,ръст 179.Заветната ми цел е 63кг.Почти цяло лято успявах да се придържам към теглото от 64кг,но последният месец се държах като абсолютна лакомия.Изкарвах с нормално хранене по 3 дни и на четвъртия се нахвърлях върху сладкишите и тестените истории.Спазвала съм всякакви диети:от абсолютен глад,през разделно хранене,Аткинс,НВД(проблем ми е броенето на калории и пресмятането,иначе ми харесва и го намирам за разумно).Четейки за диетата на Дюкан реших,че това ще бъде моя начин,поръчах си книгата и от днес започнах.Присъединявамсе към вас,защото ми действате мотивиращо и намирате стремежа към идеално тегло за естествен.Омръзнало ми е в постоянното ми обкръжение да ме намират за маниачка на тема тегло и да ми казват колко нормално си изглеждам,и защо ми е да се изтезавам и т.н.
Малко дълго стана,но това е защото започнах да се чувствам като част от вас доста преди да реша да пиша.Simple Smile

# 254
една, ами привествам решението ти.
Да, тук си сред свои.
Порицание за усилията няма да видиш.
Даже напротив.
Порицание само при отклонение.
Тъй като не са ти чак толкова много килограмите, мисля, че имаш реални шансове за успех. Има и бонуси - намаляване на целулит, намаляване на мерки повече от килограми.

Общи условия

Активация на акаунт