Сега да си кажа теорията, след като прочетох озета. Значи ако търга и пристигането на бабането са в един и същи ден (вероятно на финала на епизода) и ще има изненади и по двете точки допускам следното:
За коментарите за Серенай се появи още преди известно време такъв слух, че искала да си го върне. Не знам при какви обстоятелства и по какви причини са се разделили, но някак не ми се иска да се събират. Аз не я харесвам, без да имам причина или да знам защо. Като съм ги гледала на снимки и клипчета от времето, когато са били заедно - той ми се струва много влюбен, някак му светят очите, един такъв щастлив изглежда до нея. И после в един момент вече и двамата сериозни на снимки, явно вече са имали проблеми. Голяма дисекция на връзката им направих по снимките де, но мисълта ми е, че след като нещата са приключили (а аз не знам защо си мисля, че тя е прекратила връзката им) няма нужда да се връщат тези неща. Човек трябва да гледа напред. Дали ще е с Ханде или някоя друга, важното е да е щастлив. Извинявам се на феновете на Серенай, просто не ми допада като излъчване тази жена. Не коментирам външна красота или актьорски умения. 

, че пропуснах в предния пост.
Много хубаво го написа Блу - "Дали ще е с Ханде или някоя друга, важното е да е щастлив." Нашето момче е умно. Вярвам, че ще избере правилната жена за него. 

Свързвам го с Мави по някакъв начин. Интересна закачка 

Хареса ми, ще ми се да питам каква програма ползваш/как се прави. Интересно ми е, но така като гледам не ми е по възможностите

Препоръчани теми