Отговори
# 150
Добро утро отиват на снимки и какво правят с новата колежка

Май й се спи?! Ами да не ходи! Добре ще си прекараме без нея! Със сигурност!

# 151
И за добро утро:

Май й се спи?! Ами да не ходи! Добре ще си прекараме без нея! Със сигурност!
Ааа не ѝ се спи, Анъл си уви краката около нея, затова е тази физиономия Joy

На мен Илайда ми допада, изглежда, че се разбира с колегите, това е важно. Балджа обаче....

# 152
И за добро утро:

Аууу, Али, и сега кой кой е на тези две снимки? Grinning

# 153
Май отляво е Мави, отдясно е Ханде. Ама приликата е ЕХА! Не съм виждала детски снимки на Гамзе, ама това детенце е копие на леля си. Прекрасна е. Абе и трите са прекрасни.

Всъщност Гамзе е по-голямата, нали? То е само с 1 година де, но на тази снимка Гамзе изглежда като момиченце. Не мога да ѝ да дам 28 години.

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 12:27 от ally.yor

# 154
Здравейте. Едвам Ви насмогвам. Heart Eyes Записвам се в новата тема. Гласувах за Балджа. Не понасям жени като нея - нагли и безочливи.

# 155
  • Пришълец
Това се чудех и аз, коя от двете - Ханде или Гамзе е по-голяма? Очевидно са с малка разлика. И също така очевидно, че Мави е одрала кожата на леля си. Grinning

Кукличке Joy колко си права. На Серкан това му е нормалното състояние да се проявява като тотално заблуден по отношение на жените. Как пък не ги опозна изобщо, че да разбере кога точат лиги (с извинение) и какви грешни мисли ги връхлетяват спонтанно.
Точно за Енгин и Пъръл се сетих и аз, че той ще, не ще се уреди с кафе. Но, Балджа каквато е напориста, ще се вземе насериозно и с едно кафе няма да се задоволи, по-големи очаквания ще има и 'айде пак главоболия за Серкан Head Band

# 156
  • София
Привет момичета. Снимките с племеницата на Ханде от рожденият й ден само за 4 часа са събрали повече 2 милиона лайка...

И нещо много интересно
https://vk.com/hande_ercel?z=video-77566380_456240459%2F8f1ac2b7 … pl_wall_-77566380

# 157
Здравейте,
за Сейфи и Мело,нещо не си ги представям.Нали Мело си чака нейния брюнет GrinningGrinning
Прекрасни са всички снимки от РД BlushBlush
И малко се ядосах,че пак ни показаха всичко в двата фрага.За бабата,че ще се появи,добре,то е ясно,че пак ще е краят на епизода.Но примерно можеха във втория фраг да не показват ,че Балджа нарочно си чупи токчето и затова със Серкан така бяха прегърнати в първия.
За нас,които редовно си гледаме сериала,независимо от рейтинга,мисля,че няма значение.Но да оставят нещо скрито,за да седнат пред телевизорите и да го гледат в събота .

# 158
  • София
И за добро утро:

Аууу, Али, и сега кой кой е на тези две снимки? Grinning

Питам се аз, Керем дали така упорито следва и лайква снимките на племеничките на другите му колежки?

# 159
  • Плевен / София
Питам се аз, Керем дали така упорито следва и лайква снимките на племеничките на другите му колежки?

Но отговор не чакаш нали? Знаеш си го....

# 160
  • София
Извинявам се, но ще си позволя да коментирам нещо, което често се засяга в темата и вече сме го обсъждали под една или друга форма. Само че продължаваме да си го повтаряме и да се тюхкаме, което според мен е напълно излишно. Simple Smile

Практика е да се пускат два фрага, снимки и озет за предстоящия епизод. Това не го прави само нашият сериал, а се прави по принцип от всички продукции. Смятам, че нашите трейлъри в повечето случаи са доста добре изпипани и го казвам като човек, работещ в тази сфера. Това, че даден епизод е с по-нисък рейтинг, не можем да отдаваме само и единствено на трейлърите. Всичко опира до настроението на турската публика. Както видяхме, мислехме си, че им липсва драмата в нашия сериал, а се оказа, че резултатите ни са по-високи, когато няма драма и главните ни герои са заедно и щастливи. Няма смисъл според мен да си разваляме настроението, мислейки постоянно за рейтинга и търсейки за какво да се хванем като причина за по-ниския рейтинг. Истината е, че съдбата на сериала ни е в ръцете на Фокс и феновете. Каквото и да пишем тук, ние сме безсилни. Има фенове и фенове. Хората са различни. Някои ще гледат, независимо от всичко. Други обаче гледат избирателно. Няма как да се угоди на всички. Това е истината. Затова нека се радваме на нашия сериал, на тези талантливи актьори, да гледаме историята, която ни поднасят, и да редуцираме постоянните критики към сценария или друго. На мен лично това ми влияе доста негативно, а не това е идеята на темата. Настроението тук винаги е било ведро и зареждащо. Но от известно време насам забелязвам много коментари, които са тип оплакване. Разбирам желанието на всички да споделят какво мислят, как се чувстват. Живеем в свободна държава все пак. И не е против правилата на темата. Но няма ли да ви е по-приятно да си обсъждаме развитието на сериала, на героите, отколкото да мрънкаме какво не ни харесва в сценария, как са ни показали края на епизода в трейлъра и т.н. Окей, казваме си го, може би ни олеква, но нищо друго не постигаме освен да се дразним. Simple Smile

Аз се опитвам да гледам на този проект като на завършен продукт. Има една история, която се разказва. Тя е вече написана. На мен ми е интересна и искам да разбера какво ще стане накрая. Но не само краят ми е интересен, а как ще стигнем до него. Ето защо гледам всеки епизод с интерес. Вчера ме дразнеше Селин, днес - Балджа. Утре може да е нова особа. Няма проблем. Да идва! Предпочитам да обсъждам с какво ме е подразнил Серкан в действията си. Къде е сгрешила Еда в отношението си. И така нататък. Но не и да анализирам сценаристи и режисьори. Безсмислено ми е. Само си разваляме настроението и нищо друго не постигаме. Simple Smile

П. П. Надявам се правилно да ме разберете. Не се карам на никого. Просто споделям мнение, защото наистина ми липсва позитивизмът в темата от преди няколко месеца. Hug

# 161
  • Плевен / София

Аз се опитвам да гледам на този проект като на завършен продукт. Има една история, която се разказва. Тя е вече написана. На мен ми е интересна и искам да разбера какво ще стане накрая. Но не само краят ми е интересен, а как ще стигнем до него. Ето защо гледам всеки епизод с интерес. Вчера ме дразнеше Селин, днес - Балджа. Утре може да е нова особа. Няма проблем. Да идва! Предпочитам да обсъждам с какво ме е подразнил Серкан в действията си. Къде е сгрешила Еда в отношението си. И така нататък. Но не и да анализирам сценаристи и режисьори. Безсмислено ми е. Само си разваляме настроението и нищо друго не постигаме. Simple Smile

И да не забравяме, че това е само един сериал...Понякога реала е още по жесток....има и по лоши от Селин и Балджа.....

# 162
  • София

Но отговор не чакаш нали? Знаеш си го....
Абе аз отговора го знам, но очаквам Керем нещо да каже по въпроса. Защо толкова се интересува от Мави? А може би повече го интересува лелята на Мави?

# 163
Керем ,определено не следва на другите си колежки ИГ така .Съмнявам се да иска да трупа последователи на гърба на Ханде (изобщо не знам как ми дойде на акъла Joy). Явно има друг интерес Heart Eyes
    И Гамзе е по-малка от Ханде  .

# 164
  • София
Извинявам се, но ще си позволя да коментирам нещо, което често се засяга в темата и вече сме го обсъждали под една или друга форма. Само че продължаваме да си го повтаряме и да се тюхкаме, което според мен е напълно излишно. Simple Smile

Практика е да се пускат два фрага, снимки и озет за предстоящия епизод. Това не го прави само нашият сериал, а се прави по принцип от всички продукции. Смятам, че нашите трейлъри в повечето случаи са доста добре изпипани и го казвам като човек, работещ в тази сфера. Това, че даден епизод е с по-нисък рейтинг, не можем да отдаваме само и единствено на трейлърите. Всичко опира до настроението на турската публика. Както видяхме, мислехме си, че им липсва драмата в нашия сериал, а се оказа, че резултатите ни са по-високи, когато няма драма и главните ни герои са заедно и щастливи. Няма смисъл според мен да си разваляме настроението, мислейки постоянно за рейтинга и търсейки за какво да се хванем като причина за по-ниския рейтинг. Истината е, че съдбата на сериала ни е в ръцете на Фокс и феновете. Каквото и да пишем тук, ние сме безсилни. Има фенове и фенове. Хората са различни. Някои ще гледат, независимо от всичко. Други обаче гледат избирателно. Няма как да се угоди на всички. Това е истината. Затова нека се радваме на нашия сериал, на тези талантливи актьори, да гледаме историята, която ни поднасят, и да редуцираме постоянните критики към сценария или друго. На мен лично това ми влияе доста негативно, а не това е идеята на темата. Настроението тук винаги е било ведро и зареждащо. Но от известно време насам забелязвам много коментари, които са тип оплакване. Разбирам желанието на всички да споделят какво мислят, как се чувстват. Живеем в свободна държава все пак. И не е против правилата на темата. Но няма ли да ви е по-приятно да си обсъждаме развитието на сериала, на героите, отколкото да мрънкаме какво не ни харесва в сценария, как са ни показали края на епизода в трейлъра и т.н. Окей, казваме си го, може би ни олеква, но нищо друго не постигаме освен да се дразним. Simple Smile

П. П. Надявам се правилно да ме разберете. Не се карам на никого. Просто споделям мнение, защото наистина ми липсва позитивизмът в темата от преди няколко месеца. Hug
БРО +1 
Напълно съм съгласна с теб.  Аз разсъждавам така, все едно серияла вече е заснет изцяло и аз започвам да го гледам тепърва. Серия по серия. Каквото и да има, което не ми е ОК, аз го приемам като свършен факт, като нещо което вече е приключило. Наслаждавам се на серияла, радвам се на влюбените, ядосвам се на лошите.
Ние сме само консуматори. От нас не зависи. Затова са сценаристите. Сюжета е написан от тях. Ако на мен не ми харесва не гледам. Чудно ми е като се започне по соц. мрежите да дават акъл кое как да бъде. Всички вече разбираме от сценарии. Те вкусовете са различни. Българските серияли, например, се заснемат до край и чак тогава ги излъчват. Никой няма думата какво и как да се снима.
Затова нека наистина да се наслаждаваме  на героите, защото серияла ще свърши в един момент и тогава ще ни се иска още да ги гледаме.

Общи условия

Активация на акаунт