Отговори
# 225
# 226
Сега е Демет в лайфа,няко знае ли кога са Нашите?

# 227
  • Пришълец
Интересното е, че щом този е фалшив, защо няма нов. В Туитър се върти този. А вече минава 21,30 часа досега трябваше продуцентите да са пуснали "оригиналния"...
Май тази седмица ще си останем без ребус, Миси. Освен ако не са решили да го пуснат утре, да има над какво да размишляват феновете докато стане време за епизода. Шегувам се. Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе за официалния акаунт както вече ти отговориха, без тикче е и той.

Ако имаше бременна жена наистина, най-логично щеше да бъде това да е Пъръл, бебето да изпревари сватбата, ауу комшиите как ще го възприемат Scream Joy

# 228
Гледате ли лайфа и Ханде и Керем ще се включат лайфа е от хатидже шендил

здравей много се извинявам за въпроса той може и да е позакъснял но все пак да попитам по кой канал се излъчва лайф на Ханде и Керем в колко часа ? Искам поне веднъж да ги гледам на живо.
Предварително ви благодаря за отговора

а междугдругото и нови снимки на Ханде искам да ги споделя с вас:

# 229
Аааа още един любимец се включи- Чаалар. Heart Eyes Лайфът е в инстаграма на Хатидже- haticesendil, но нашите още не са се включили май. Проверих хаштаговете да не би да сме ги изпуснали, но щом няма нищо качено, значи не са минали още.

# 230
azisiq в Инстаграм. Ако имаш такъв, отвори този линк и щракни върху снимката в горен ляв ъгъл. Още не са минали.

https://instagram.com/haticesendil?igshid=x34c9oufoybq

За сега на Демо баха 87хил., в момвнта са 56...

# 231
  • София
Аз гледам лайфа, но ми прави много лошо впечатление това, което правят феновете - пишат в коментари "Хандеее" и "Керееем", искат те да се включват, което е доста неуважително към каузата и останалите артисти. Разбирам, че искат да видят любимците си, но тук фокусът е друг. Трябва да сме преди всичко съобразителни в такива ситуации... Simple Smile

# 232
Аз гледам, сега при Хатидже и Бергюзар е Фахрие Евджен. Набират средства за малко момченце. В лайфа има закачени банковите сметки, ако някой друг иска да помогне. И аз след малко може да опитам да даря, има отделна сметка за преводи в евро. Има и търг доколкото разбирам между включванията на гост-звездите

искам да ви питам момичета как гледате тези живи лайфове на Ханде и Керем? В колко часа или поне на кой канал в интернет трябва ли да се абонирам за неща? да чакам че да ги видя на живо в лайф? Не съм на ясно много от тези неща ако ми обясните ще съм ви благодарна.

# 233
Оставям ви, тази вечер всички соц. мрежи ми "пилят нервите" и за да не се ядосвам ви пожелавам една спокойна вечер Simple Smile

Ако има нещо ново, на вас ще разчитам Simple Smile

Wink
https://www.youtube.com/watch?v=KDyyEqumnec

# 234
Ето ги нашитеее

# 235
azisiq в Инстаграм. Ако имаш такъв, отвори този линк и щракни върху снимката в горен ляв ъгъл. Още не са минали.

https://instagram.com/haticesendil?igshid=x34c9oufoybq

За сега на Демо баха 87хил., в момвнта са 56...

много благодаря
в момента се включиха Ханде и Керем

# 236
# 237
Гамзе дарява роклята от рожденния ден на Мави за търга Hands Clap
В момента се наддава за тениска подписана от футболисти, но не разбрах от кой отбор. Най-високата предложена цена е 90 000 лири- почти 20 000 лева. Hands Clap

# 238
За какво си говореха ако някой е разбрал нека сподели
и искам да попитам как се правят снимки по време на лайф ? исках да им направя снимка на Керем и Ханде но не ми е ясно.

# 239
Нашите ги.... Побъркаха 😂 Не с приказки, а с посещаемост. Марката, на която Ханде е рекламно, нещо даде 90хил.т.л., Али тъкмо писа.
Почти 150хил.

Снимах всички числа, но няма да ги качвам 😂😂😂 Двете дами бяха във възторг, мисля че и заради това бяха толкова време там. Другите, които се включваха говореха доста, а нашичките хич, но и двамата в тон, ти да видиш 🤩

Общи условия

Активация на акаунт