Отговори
# 465
  • Плевен / София
Серкан бей дали си "начеса" достатъчно егото този епизод?!
И не ми казвайте, че е нормално подчинен да иска да си прави селфи с началника и той да каже "да"...
58 Потребители и 128 Гости преглежда(т) тази тема. удържали да гледат как Серкан си прави сепуко...

# 466
  • София
Дайде да не се нахвърляме само на Серкан. Не го оправдавам, но и Еда е чепат характер. Въобще не ги виждам как ще мелят заедно и двамата са едни такива... остри камъни. В техния случай трябват компромиси и от двете страни. Само с инат и налагане не се получава. Към момента и двамата много грешат един спрямо друг. Докога?? Питам аз. Simple Smile

# 467
  • София
очаквам Айдан и Сейфи да направят тийм-билдинг на пързалката...в тях ми е надеждата...

# 468
  • Кърджали
БРО, аз затова казах че всички си просят боя тази вечер...
Серкан най-вече, но не е само той.... Не че този път си има оправдание, ама ...

# 469
Мен и Еда ме издразни с доклада и това доверие. Серкан е шеф, фирмата е негова. Разбира се, че ще иска да прегледа документите. Пуст инат и на двамата. Но тази вечер той ми е една идея по-черен.

# 470
Сценаристите гарантираха, че този епизод ще бъде 100 % любов и романтика, то мина час и нещо и повечето сцени са с Калпазанина и новата. Да им има човек романтиката ...

# 471
  • София
Честно момичета, никак не искам да звуча песимистично, но както gostenka68 писа, до тук " удържах да гледам как Серкан си прави сепуко", но в момента нямам никакво жилание да продължавам да се самоизтезавам! Определено ми дойдоха в повече Серкан и Балджа! Дано не съм права в страховете си, че и на тези от които зависи рейтинга им е дошло в повече!

# 472
  • Плевен / София
БРО, аз затова казах че всички си просят боя тази вечер...
Серкан най-вече, но не е само той.... Не че този път си има оправдание, ама ...
Каквото повикало, такова се обадило...Серкан направи доста грешки по отношение на Еда и сега тя ще се опъва като магаре на мост...но аз я подкрепям...Всяко нещо си има граници....Той ако е на мястото на Еда как би реагирал...и Ефе въобще не се е държал като Балджа, а нашичкия пикаеше газ...Извинявайте, но съм бясна на мъжете като Серкан...

# 473
Това със селфито беше глупаво от страна на Серкан. Ще има нещо - ако не излезе в списанието с репортажа то със сигурност ще предизвика смут в социалните медии...

Серкан - мъж на 30 да не се усеща, че тази флиртува с него...

Еда постъпи глупаво - смеси лично с професионално... Серкан й се води уж шеф. Сега ще си сърба попарата - хем няма да иска да работи с бабата, хем ще е направила проблем в работен аспект и ще съжали за непрофесионалното си поведение, когато проблемът в работен план излезе.
С какво самочувствие е само, от 3 месеца работи в тази фирма, като вероятно само от месец като ландшафтен дизайнер - ама се чувства като собственик - че и решения от името на фирмата ще взема.
Сега бабата ще трябва да я спасява.

# 474
Гледам, че пак подпалихте фитилите за Серкан. Не така, момчето само Еда си обича и си го показва! Ако ви трябва мишена аз ще се жертвам, ама не си давам Серкан за пушечно месо! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 475
Дайте да не се нахвърляме само на Серкан. Не го оправдавам, но и Еда е чепат характер. Въобще не ги виждам как ще мелят заедно и двамата са едни такива... остри камъни. В техния случай трябват компромиси и от двете страни. Само с инат и налагане не се получава. Към момента и двамата много грешат един спрямо друг. Докога?? Питам аз. Simple Smile
Докога? Ще ти отговоря аз - докато не се вземат официално. Когато са двойка, то няма нещо, което да им препи. Закачат се, дразнят се, но е такова сладко. Сега Еда го прави от ревност, а той е като слапо магаре, което не вижда очевидното натрапване на Балджа.
Има още вода да тече от това поточе, а като пресъхне - отиваме да се пързаляме.
Слагай шала, БРО!

# 476
Еда  ината като магарица, а Серкан с това его до небето, накъде отиват сега ?
Ние си ги обичаме и двамата, но ситуацията според мен е хвани един и го фрасни в другия.

# 477
  • Кърджали
Незнам ама миналата седмица ми беше ппо-изнервено, сега  ми е по-такова непукисто.Просто си гледам, даже се забавлявам на това как един мъж може да минава за умен, пък да е такъв идиот....
Но определенон насторението не ми е като миналата седмица...

# 478
Еда  ината като магарица, а Серкан с това его до небето, накъде отиват сега ?
Да яздят в облаците 😂😂😂😂😂

Алекс, повечето пъти серия, която на нас е харесала, то комшията нещо куца... Не казвам, че тази не е хубава, но може пък братовчедите да я загледат 😉

# 479
Цитат
Мен и Еда ме издразни с доклада и това доверие. Серкан е шеф, фирмата е негова. Разбира се, че ще иска да прегледа дали всичко е наред с документите. Пуст инат и на двамата. Но тази вечер той ми е една идея по-черен.

Направо си беше тъпо от страна на Серкан-такова супер доверие само защото е Еда. Ще си сърба попарата.То  граничи с непрофесионализъм.От перфектния професионалист  го превърнаха в мекотело. Аман!

Общи условия

Активация на акаунт