Отговори
# 615
  • София
Аз навремето ви бях казала, че очаквам бабата да се появи и да води зет от Мардин със себе си. Wink Не се притеснявайте! Ромком сме. Каквото и да става, ще е повече забавно отколкото драматично. Освен това очаквам Серкан и Еда да се сближат след опитите на всички да ги разделят. Бабата и Балджа буквално ще ги тикнат един към друг. Ще ги сплотят. Особено появата на кандидат за Еда, ще е черешката на тортата. Очаквам на Серкан да му падне пердето, да метне Еда през рамо и да я закара на поредната вила... и да се върнат сдобрени. Simple Smile

П. П. Дано този път ни спестят воалите. Wink

# 616
  • Кърджали
Не са в тежките драми, едва ли ще има такива заплахи.
най-много Серкан да я качи в самолета за Париж и да я върне като г-жа Болат...Което не е лоша идея

# 617
  • София
Мда, бабата ще печели доверието на Еда като я отдалечи от Серкан . План Б, спасяваш Серкан и фирмата му, ако го обичаш, ако играеш по моята гайда. Тук наистина ще има война, щом и Айдан започна да си бае с тамян...или там каквото е... ще ме загубят като зрител, ако завият в такава посока...Да видим колко е умен Серкан Болат сега.

Аз отдавна негодувам срещу клишетата и за съжаление, вместо да правят опити да ги избягват, те навлизат все по-дълбоко в тях! Ако нещата се развият така, както ги разбрахме от първо четене/гледане тази вечер на трейлъра и мен са на път да ме изгубят като зрител! Но тайно се надявам, да е поредната заблуда и нещата да не са в действителност такива, каквито изглеждат!

Това обаче, което със сигурност ме дразни, че времето което отделят сценаристите на герои като Балджа, както в епизодите, така и в трейлърите! Някое момиче вече писа, че в трейлъра има повече сцени с Балджа и с г-жа Семиха, отколкото с нашите главни герои! Но ние търпеливо чакаме романтика.....

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 00:28 от nrgmama

# 618
Ако досега двамата се чудеха какво да правят с Любовта си, какви театри да си разиграват, с които не знам какво постигнаха, е, вече е време да си кажат и на себе си, гласно и на останалите, че ако ще светът да тръгне наобратно - те са заедно, сега и завинаги. Бабата няма да приеме нищо друго, преговори с нея са невъзможни, с нея трябва да са абсолютно твърди. Тя цял живот с децата си не се вижда, че Серкан ще й домилее  с неговата любов към внучката й...Сега вече може да си сложат и белезниците...

П.П. Сега нали се сещате, че това е емоция, а сериалът трябва да продължи...

# 619
  • Плевен / София
Ако не ни подвеждат, ще кажа, че малко пресоляват манджата.. и бабата, и Балджа.. а пък ако се съюзят ще е катастрофално. Знам, че доброто ще победи и любовта ще я видим, но много ни измъчват..
много ще ми дойде ...и в ДЕК нещата никак не са розови....Идват празници...къде отиде.."правете любов, а не война/ мръсотии/..."
Отивам да преспя и да се поуспокоя...

# 620
Ханде днес на лайфа беше с бяла рокля и ... 💔 Ах, омъжват я 😂😂😂
Илиии са избягали със Серкан и се женят тайно? Забравиха да ни извикат за свидетели, пу.
Колкото упорита и наперена да е бабата, Еда е два пъти повече от нея, тъй че като питат в другата серия "Давате ли момичето? " искам всички в един глас да казвате, че не я даваме 😂😂

# 621
  • Кърджали
Искамв да видя как бабата и казва "Водяа ти бъдещият ни зет" и Еда" Да, да бабо, ще имаш да вземаш"

# 622
  • София
Илиии са избягали със Серкан и се женят тайно? Забравиха да ни извикат за свидетели, пу.
Колкото упорита и наперена да е бабата, Еда е два пъти повече от нея, тъй че като питат в другата серия "Давате ли момичето? " искам всички в един глас да казвате, че не я даваме 😂😂

А-а-а, Nalbantova! Не така! Зависи кой пита! Ако Айдан и Сейфи питат, веднага я даваме! Виж, ако г-жа Семиха пита, естествено е да викаме, че не я даваме Еда! GrinningSunglassesHeart

# 623
Искамв да видя как бабата и казва "Водяа ти бъдещият ни зет" и Еда" Да, да бабо, ще имаш да вземаш"
Вече съм съгласна да стане бременна от целувка, съгласна съм 😂😂😂

nrgmama естествено, че на бабата. На онези другите съм я дала без бой, но с тази ще си, вадим очите 😂

# 624
Редовно са ни подвеждали, дано и сега да е така, но бабаането не познава Еда, само
                   да се опита да й се меси в живота и ще си го отнесе. Момичета опитвам се в тази ситуация
                   да мисля позитивно, но с този фраг ме поляха с кофа студена вода.

# 625
по скоро белезниците на баба и кандидата и и Мардин ги зове със пълна сила ... обратно към корените... ключа може и в Босфора да се озове... Балджа в Папуа Нова Гвинея да събира пера от райска птица бе да ходи , без
обратен билет...

# 626
Оо, Еда няма как да се остави на бабата, тя изобщо не иска да я чува и вижда, а какво остава мъж да й избира. Да си признаят нашитв пред себе си и пред всички за любовта си и да са те срещу всички недоброжелатели.
Вторият фраг може да ни оправи настроението след няколко дни.

# 627
  • Плевен / София
ама ако не я иска Серкан нали....
Вече наистина" лека нощ"

# 628
Аз новият го гласях за Мелек.

Тази баба веднъж е допуснала грешка да определя кой за кого ще се жени, кой кого ще обича... и е загубила сина си.
Сега втори дубъл - щяла да жени Еда, щяла да я запознае с бъдещият й съпруг.

Заплахи й отправя - животът на Серкан бил в ръцете й.... Imp

Абе на годежа на Еда с другия, като нищо Серкан да разбере, че е саможертва на Еда, заради любовта й към него.

# 629
  • София
Значи отсега казвам - ако Еда и Серкан в крайна сметка направят тайна сватба и се върнат като съпруг и съпруга, отварям студио за гадаене. Вие отсега имате 50%.

Шегата настрана. Ама много ще се изкефя да се вземат тайно. Ей това ще бъде чок татлъ развитие на сериала и всички ще се радваме на него. Ах... размечтах се! Утре почвам да си пиша писмото до Дядо Коледа... Joy

Общи условия

Активация на акаунт