За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 32 150
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Мнения: 1 764
Не знам дали ми е за тук въпроса,но ще питам.
Как третирате домашни яйца?Миете ли ги и само с вода ли?
Постоянно взимаме,но този път са доста...мръсни.Rolling Eyes

# 541
  • софия
  • Мнения: 30 827
Мия ги преди да ги ползвам. Чела съм, че не е добре да се прибират измити. Почисти със суха салфетка. После ще измиеш отделението за яйцата.

# 542
  • Мнения: 1 764
Ох,точно затова реших да попитам,защото и аз съм чувала/чела,че не трябва да се мият и прибират,или че не трябва изобщо да се мият,но пък как да го хвана това яйце толкова мръсно и да го варя или чупя в манджата?!

Иначе аз досега,които са по-изцапани ги накисвам известно време във вода,после измивам и прибирам.

# 543
  • Sofia
  • Мнения: 4 838
Аз винаги ги мия, подсушавам и прибирам.
Какво им става като са измити?

# 544
# 545
  • На брега на реката
  • Мнения: 8 642
И аз знам, че яйцата не се мият, защото има някакъв слой, който ги предпазва от бързо разваляне.

Купих това кондензирано мляко. Пише, че е варено. Дулсе де лече ли е или не?

# 546
  • Мнения: 861
Скрит текст:
Момичета сиропирането на реване как става? Със студен сироп топло реване или и двете студени?

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/03/blog-post_3828.html

няма ли рецепта без грис

# 547
  • Русе
  • Мнения: 6 218
Скрит текст:
Скрит текст:
Момичета сиропирането на реване как става? Със студен сироп топло реване или и двете студени?

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/03/blog-post_3828.html

няма ли рецепта без грис

Аз лично не обичам реване без пшеничен грис. Потърсете в нета такава рецепта за реване.

Скрит текст:
И аз знам, че яйцата не се мият, защото има някакъв слой, който ги предпазва от бързо разваляне.

Купих това кондензирано мляко. Пише, че е варено. Дулсе де лече ли е или не?

Дулсе де лече

# 548
  • Мнения: 861
Еми значи ще се слиза до магазина за грис. Благодаря Ви за отговорите !

# 549
  • Мнения: 2 656
Направих шоколадовия сладкиш с майонеза. Стана много сух и се троши. Как мога да го оползотворя?

# 550
  • софия
  • Мнения: 30 827
Не знам какъв е сладкишът, но може да наравиш крем и да го залееш.

# 551
  • София/Испания
  • Мнения: 1 572
Моля за изпитана рецепта за мъфини брауни.Вчера правих по някаква рецепта,но ми се получиха сухи.

# 552
  • Русе
  • Мнения: 6 218
Скрит текст:
Моля за изпитана рецепта за мъфини брауни.Вчера правих по някаква рецепта,но ми се получиха сухи.

Опитайте тези .

# 553
  • Мнения: 22 867
Моля за изпитана рецепта за мъфини брауни.Вчера правих по някаква рецепта,но ми се получиха сухи.

janetaes , по тая рецепта правих, не бяха лоши, харесаха ги вкъщи. От тук някой я беше препоръчал.

# 554
  • Мнения: 9 475
Направих шоколадовия сладкиш с майонеза. Стана много сух и се троши. Как мога да го оползотворя?
начупи на парчета и с крем, ядки, някакъв плод - нареждаш на пластове в чаши.  Крема сирене, заквасена сметана, цедено мляко, извара, каквото ти харесва Нещо такова https://pep-4o.blogspot.com/2013/06/blog-post_20.html  Или объркваш с още шоколад и масло и на скаллички
А се троши, защото е препечен, иначе не се троши.  И така ще го хапнете.

Общи условия

Активация на акаунт