За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 87

• 25 112
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Тони,много си права Не се бях замисляла ,че наистина каквото и да прави,го прави сама.
Тъй, тъй, говорете за момиченцата ви... ние с момчетата сме като скачени съдове.
Голямото ми беше еднорог. Малкото..НЕ Е Sad

# 586
Рокет,една от най-честите прояви на аутистичния спектър е липсата на зрителен контакт .Майка ми работи с деца,бебета и семейства ,може да помогне.Според мен се тревожиш напразно.

# 587
И аз мисля, че няма място за притеснения. Това е нещо ново, което е открило и за това го прави

# 588
Много се надавам да е нещо временно.
Бобчи, със зрителния контакт и като цяло с общуването проблем нямаме.
Даже е много любопитен. Когато види някой наш познат за първи път, усмихва се, започва да го зяпа, да се закача и да му гука, дори се просягаше към една приятелка да го вземе миналата седмица. Друг път пък се срамува, поглежда човек и след това се гушка в мен.
Днес бяхме на гости да видим прабаба му и там имаше още 4ма нови за него роднини. Много нови лица, ново място, беше и доста шумно. Знам ли, може и с цялата ситуация да е било свързано.
Абе, ще има да се притеснявам сега кой знае до кога. Sad

# 589
Докато си жива. Joy Майка ми все ми натяква как не съм й споделя всичко и ми вика един ден ще видиш какво е. Joy надявам се да не съм като нея, че на моменти ме дразни адски много с някакви неща /за други може да са незначителни, ама аз много на вътре ги приемам/
Моето момиче също се лепва за мен на някакви моменти или през част от деня. Има и моменти, с които се заиграва и не ме търси. Вчера 30мин рови в чекмеджето с играчки и не ме отрази, че оправям любимата й съдомиялна. Хахах

# 590
Вашите деца прокашляте ли се като се развълнуват? Едно постоянно прокашляне е. Ама. Е е да е болен, а да в вид нещо ново, което в открил и Св забавлява така. Знам ли

# 591
Вашите деца прокашляте ли се като се развълнуват? Едно постоянно прокашляне е. Ама. Е е да е болен, а да в вид нещо ново, което в открил и Св забавлява така. Знам ли
И моето го прави същото. На пет месеца сме, не си спомням кога започна да го прави, но беше отдавна. Много странен начин за израз на положителна емоция, ама на. Така се кефи просто. 😄

# 592
Прокашля се да,и го прави нарочно.Като се кефи на нещо,като правим нещо ново,но да прокашля се .
Рокет,напълно излишно се тревожиш Heart

# 593
Да, кашля си и за внимание, и за кеф, че е открила нещо, вече по-рядко го прави, но като се заинтригува или реши да прави нещо засукано за нея, хаха, издава пък др звуци, все нещо се измисля.
За кашлицата именно по това време я имаше, при др наборчета също. То ако е болно си личи.

# 594
Именно, че да речем, че знам как да разбера дали в болен. Мислех си, че се е нагълтал с вода от плуването и за това го прави. Ама вече няколко дни така започва сутринта и разбрах, че просто е ново я репертоара му

# 595
  • Пловдив
Моя не е прокашлял, но ръмжи Joy

Иначе не мога да се оплача от него, сравнително кротък е. Но аз обичам палави деца, палаво дете = здраво дете. Надявам се като проходи живот и здраве и се очовечи да е палавичък и да има щуро детство, със синки и т.н., хич и не желая да си го представям тихо играещ и т.н.

# 596
То моето голямото не е  от най- палавите до сега ама и така ми е предостатъчен Wink има енергия като за 300. Веднъж пред един лекарски кабинет един човек ми каза : трябва да го водите на спорт, има много енергия.
Аз му казах, че ходи на плуване и все пак...има още много енергия Simple Smile
Жилави са и двамата.

# 597
  • Бургас
Десислава, внимавай какво си пожелаваш! 😄
Аз след две диви и буйни момчета, след безброй рани и превръзки, пукнати глави, счепена ръка и лежане в болница заради комоцио вече искам кротичко детенце. Да си играе, рисува, да четем книжки. Стигат ми дивотиите им за два живота. Иначе и аз, като теб разсъждавах де. А големия ми син беше най-кроткото и спящо бебе от тримата. До 18 месечен не разбрахме, че имаме бебе и после ела да видиш. 😁

# 598
  • Германия
Моята госпожица и тя беше от кротките бебенца, но.. След като проходи, това дете не се спира. Освен обедния сън, няма минутка, в която да легне да си почине. Дори не сяда. Много се притеснявам за нея. Играем на криеница, след 5 минути гонене, усещам как пулса ми откача. Ами детето..??? Може ли да и стане нещо, тя не се спира? Плюс това тя е с повечко килограми... Как успява да наддава все още, нямам идея.

# 599
Здравейте, как разбирате дали на бебето му е студено? (вкъщи имам предвид). Държим около 22 градуса +- и вечер го слагам да спи с боди с дълъг ръкав и пелена за повиване. Тази нощ се събуди час след кърмене и реших да го завия с одеалце и се зачудих дали пък не му е било студено (макар че така си спи от поне месец).

Общи условия

Активация на акаунт