За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 87

• 25 664
  • 761
  •   1
Отговори
# 420

Много хубава книжка!

# 421
Бихте ли ми препоръчали гелче за никнещи зъбки?

# 422
Четох за Mundisal, бил добър, но и на мен скоро ще ми трябва, така че следя и аз за други предложения Grinning

# 423
Мундисал вчера ми донесоха,пробвах го на мен ,леко изтръпва,по -добре е от другите които съм взела.Имам и Бочко ,Калгел и Камомила.Нищо от изброените не помага особено.При нас е било така-два долни зъба за една седмица ,при всеки няколко часа мрънкане и избива.Сега ще избие горен,имала е малко нервни моменти,но слаба работа.Дъвче всичко с настървение,като се изнерви я гушкам и това е .И аз искам вълшебното мазило,ма няма .Накупих ги всички,просто да има и да я мажа,но както казах ефект голям,цъ.

# 424
  • Германия
От гелчетата сякаш само дентинокс успокояваше. Пробвахме калгел, бочко, осанит и още едно имаше, но не помня името.

# 425
Мажа с Осадент ...нз до колко помага ...и аз следя за гелчета 😕
Днес е със ситни пъпки по дупето. .....с какво да я мажа .... Почти на годинка е на 20.01 има рд 😄🥂

# 426
Здравейтее дами , едно бързо въпросче.. някой знае ли нещо за кехлибарените гривнички , които помагат за никнещите зъбки на бебето. Моля за мнение Simple Smile

# 427
Герданче и гривничка за краче имаме,която лятото ще слагам.До сега не е имала големи драми,но и само два зъба има.И за имунитет помагали,двама души много ги хвалиха наши познати.

# 428
Герданче и гривничка за краче имаме,която лятото ще слагам.До сега не е имала големи драми,но и само два зъба има.И за имунитет помагали,двама души много ги хвалиха наши познати.

От този сайт обмислям да поръчам https://amberlino.com/product-category/detski-bijuta/detski-grivni-kehlibar/
Не знам дали има някакво значение кой модел ще поръчам.
И ние ще слагаме на глезена , по безопасно

# 429
И нашите са от там,герданчето въобще не го пипа.Млечен кехлибар е.
Много е читав сайта и кехлибара си е истински ,както си е написано ,така е.

# 430
Не бях забелвала пишлето на бебето ми известно време (на 10 месеца е) и тази вечер забелязах, че главичката не се показва хубаво. Какво мога да направя?

# 431
На къде трябва да стои пишлето в памперс-нагоре или надолу?
И може ли съвет как да спазвам режим на 3 часа като понякога след час и половина започва яко дране и хапане на ръцете да търси ядене... През нощта особено никак не се получава Confused

# 432
На къде трябва да стои пишлето в памперс-нагоре или надолу?
И може ли съвет как да спазвам режим на 3 часа като понякога след час и половина започва яко дране и хапане на ръцете да търси ядене... През нощта особено никак не се получава Confused

Ако кърмиш не е нужно да се спазват часове

# 433
Не кърмя, на АМ е.

# 434
И с АМ не е нужно да спазваш часове.Това е бебе,а не робот.И ние не ядем по час,нали?Храни си детето така,както прецениш!Може дозата,която му даваш да не е достатъчна.Пробвай да я увеличиш.Моето дете никога не е имало режим на хранене,а вече е на 1г и 3 месеца.Изцяло на АМ беше.Ядеше по колкото иска и когато иска.Никога не съм я оставяла да реве и да чакам да минат 3 часа.Никога и не съм я будила да яде,защото са минали повече часове.Спеше си по цяла вечер още от раждането.През деня също се е случвало да спи по 5-6 часа (особено ,ако сме навън).После си набавяше нужната доза.

Общи условия

Активация на акаунт