Великобритания - тема [85] Коледна Много Много Коронована Локдаунска Новогодишна

• 37 740
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Истински се вижда само със сърцето.
Завид за снега Simple Smile
И аз подхващам приготовленията. Макар че освен едни сарми и питка друго няма да правя.

# 151
  • UK
И аз като прочетох за снега, малко завидях. Дано се задържи по-дълго и децата са щастливи.

Аз сутринта сложих боб да се вари, снощи с готвих една тава кисело зеле, то ни е задължително за Бъдни вечер и Коледа. Малко по късно ще правя питка.
Тази година ми е толкова спокойно, уютно и празнично. Явно факта, че сме в къщи и го няма това бързане да отидем при Санта, да отидем на кънки, да видим тези светлини пък еди какво си и накрая приготвяне за гости си казва думата. Единствено се ядосах, че не можах луканка да си купя от магазина, на БГ щанда само едни кренвирши останали.
Пожелавам ви приятни празнични дни изпълнени с много любов и уют, и червено вино разбира се! 🎅🎅🎅🍷🍷🍷🥂🥂🥂

# 152
Весело посрещане на празниците, момичета, и много здраве на вас и семействата ви през 2021-ва!

Аз отивам да меся питка и да правя салати - моите хора сарми не обичат и когато не сме в България не правя. Вчера имахме доставка от Tesco и бяхме приятно изненадани, че всичко, което бяхме поръчали дойде.

Благородно завиждам за снега! При нас духа един леден вятър и вали.

# 153
  • Великобритания
аз вчера пратих мъжа ми на Коледен шопинг , че уж да не сме всички ..казах му едно по голямо пиле да ми донесе за Коледа , той пък пуйка .. добре , че не е цяла ами само crown - та сега питам как да я направя  , за да не ми изсъхне много месото .. ей не обичам пуешко и това е ..
ние имаме 2 турски магазина в града , а и отвориха още един арабски , но и в него продават български стоки , та си взех днес кори за баница за утре
Прибираме се и от единия турски магазин мъжа , който е българин и зарежда стоките ме видя и повика ,  и щото знае че съм по луканките и суджуците  - 4 парчета хубав суджук ..охаа , тъкмо идеално за утре , +домашния от колета на майка ми , който се промъкна точно преди празниците и всичките простотии с тия затваряния на граници
Мисля да не готвя много много за утре , че все се скапвам и като стане 6- 7 часа вече всичко ме боли и само ми се иска да си полегна хихххи

# 154
  • София
Честит рожден ден на Ронка и Илейн. Бъдете здрави и щастливи!

# 155
Почти честита Коледа. Не ми идва да кажа весела, но все пак дано е ново начало за всички ни.

# 156
  • На острова
Честита Коледа и честита ни сделка! Да сме здрави и с надежда, че по-доброто предстои 🎄❤

Милада, сподели доволна ли си от адвент-календарите? ☺ Аз съм доволна и от Nuxe, но Lancome ме изненадаха много приятно с подбор и количество на продукти 🥰

Сложих си пуйката (crown) в слоу-кукъра, намазана с подправки и масло, да се готви бавно до утре. Не знам, не съм правила преди, надявам се да стане.

Подаръците са наредени и чакаме с ММ ранно събуждане.

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 03:59 от ~Миа~

# 157
  • Leeds, UK

Бъдете здрави и щастливи, момичета!
Ще я избутаме тая година-гадина!😁

# 158
Честито Рождество момичета! Бъдете здрави вие и семействата ви.

Аз имам едно много щастливо момиченце днес което получи така желаните подаръци и никакъв вирус не може са помрачи такива моменти Simple Smile

# 159
  • След завоя в дясно

🌲Весела Коледа!🌲

# 160
Ах, че прекрасно пухкаво коте 🥰

# 161
  • Leeds, UK

🌲Весела Коледа!🌲
Ell, разкошен пухкавелник! Рагдолче. На колко е?

# 162
  • След завоя в дясно
Благодаря,  на 8 месеца е.

# 163
Весела Коледа! Надявам се не само децата са доволни, а и вие да имате един светъл и мирен празник!

Ние имахме елха от подаръци. Белобрадият донесе голяма дървена кухня, съседите донесоха още подаръци...Единя съсед така хубаво ни честити с "Весела Коледа", че ми напълни душата. И произношението беше докарал. Емоционален ден е днес. Сега имам камара бг книжки за четене с децата.
Сняг има само заледен за тревата. Пече слънце и е тихо в очаквне на бурята утре.

Ел, котето е чудно😍

# 164
  • София

Честита Коледа на всички! Да сте здрави, щастливи и благословени!

Общи условия

Активация на акаунт