Великобритания - тема [85] Коледна Много Много Коронована Локдаунска Новогодишна

• 37 722
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Честити да сте, дами! Нека вие и всички около вас да сте здрави!

Ujasia, все едно аз съм го написала.
Братовчедка ми след години опити най-сетне е бременна. Сега се е разболяла и е борба да спасят нея и бебето...Дано излезем живи от това!

Не е нито конспирация, нито нещо ново за света. Проблемът е във възприятията и реакциите на някои хора. Сами си удължаваме агонията, но ще се справим, така, както са овладявали всички предходни болести.

# 136
Честит рожден ден на Илейн и Ронка! Да са здрави и да са обичани!
Светли празници на всички момичета в Англия и на семействата ви!
Ще дойдат и по-хубави времена!

# 137
  • London
Явно само хората на които са починали близки вярват във вируса.....недоумявам тия конспирации наистина. На мен специално не ми е никак конспиративно.

# 138
Илейн, честит рожден ден, бъди жива и здрава!
Благодаря ви за пожеланаята момичета, дано всички сме живи и здрави.

В моето семейство има няколко души с вируса, изобщо не ми е конспиративно, а много много реално. Засега са добре, дано всичко се размине.
Ние минаваме в тиер 2, но то все тая реално. В последните дни се увеличиха смъртните случаи при нас.
В България, свекитата и двамата са болни, вече стана десетина дни. Първите няколко дни си бяха вкъщи, сега обикалят нагоре-надолу и по магазините да си пазаруват.
Сестра ми е на 20г, каза ми че нея не я страх и дори и да се разболее, щяла да го кара леко. Но тя живее още с нашите, които си имат техните здравословни проблеми. И не мога да обясня ни на едните ни на другите, как да не мислят само за тях, как незнаят кой им е отсреща и как този човек би понесъл болестта. Няма изолации, няма нищо. Никой не ги проверява, няма глоби. На един познат баща му е болен, майка му ходи и се реди по опашки и в магазини. Е как после очакват да няма заболеваемост и смъртност?

# 139
  • на малък остров в океана
Илейн, Ронка честити да сте, и здрави 😊
La Catrala, слава богу, никого не съм загубила заради коронавируса засега и искрено се надявам така и да си остане.
Няма нищо по-страшно от това да си далече и да не можеш да реагираш ако се наложи. Особено след като затвориха границите за UK до края на януари.
Ние в Ирландия от 25 сме отново в локдаун и ще изкарам поредната си отпуска така. Просто аз ли ги налучквам, те ли ме дебнат, ма нямам читава отпуска тая година.
Абе здрави да сме, другото е без значение.

# 140
  • Bristol
Илейн, честит рожден ден! Здраве и късмет ти желая! Flowers Bouquet
Така да обичам каноли! До офиса близо имаше едно малко кафе, което го държи италианец и понякога се глезех с хубаво кафенце и каноли там. Как ли се справя сега 😔
Готови ли купуваш фунийките за канолите или ти си ги правиш? Аз отдавна се каня да пробвам в къщи.

Синът се обади да пита, дали сме все още ок да дойде при нас за Коледа. В Южен Уелс страшно много заболели имало. В момента няколко негови колеги се борели с вируса. Той си работи от вкъщи, но излиза до магазина и се притеснява да не ни донесе нещо. Аз пък служебно ще ходя в Лондон, където не е по-добро положението и се притеснявам, не само да не пипна вируса, ами и заради едната работа, да не заразя мъжа и дъщерята.
Иначе шефът на сина много приятно ни изненада днес. Взел от него нашият адрес, за да изпрати подарък за всички. Пристигна един тежък кашон, 12 бутилки вино! 🤪
Скрит текст:

# 141
Merry, ей това се казва Коледен подарък. На мм два кашона с плодове и зеленчуци. Здраве да е, ще се опитаме да ги изядем, като не можем да ги изпием.
Вирус си има според мен, ама и много политика. Не е само вируса. И много хора имат проблем заради липсата на лечение в пандемията. Тая година грип няма, явно.
Честит рожден ден на рождениците. Весела Коледа, да сме здрави, пък някой ден да излезем от лудостта. Безнадеждно ми е тази Коледа, за разлика от миналата година, когато хвърчах.

# 142
  • Истински се вижда само със сърцето.
Мери съвсем случайно попаднах на фунийките и взех, английски вариант на каноли. Не съм се пробвала да правя фунийка за сега Simple Smile. Кремът аз си го правих съвсем на око рикота, маскарпоне, дабъл крийм, малко пудра захар, сокът и кората на един портокал.

# 143
  • На село (близо до Лондон)
Ако бяха толкова загрижени за здравето на народа, защо толкова години не могат да се справчт със хилядите видове рак, сърдечно съдови заболявания, високо кръвно и още и още.
Tonito така с широк размах натири в ъгъла множество научни разкрития, нови лечения   и прогрес през последните години.

За които се интересува тук всеки ден
https://m.youtube.com/watch?v=02VZW5gT1HU пенсиониран медик на разбираем език обяснява ставащото с вируса.
Пандемия е, хората реагират различно чисто психологично. За някои е по-щадящо да мислят, че няма такъв вирус и всякакви глупави конспирации се изкарват. Други се опитват да разберат точно какво става.
По някакъв начин с разясняване и убеждаване ще трябва населението да се информира и ваксинира.
Тези ваксини протектират само ваксинирани хора. Не са както детските ваксини, където аз ваксинирам моите деца и те протектират другите неваксинирани.

Не ми е коледно нещо.

# 144
Здравейте,
Съжалявам ,че пиша тук но фейсбук ми затри профила и сега си направих нов профил и се опитвам да се регистрирам отново в групите в които бях.
Може ли някой да ми даде линк към групата ,Бг мами в англия,
По принцип има 2 групи с едно и също име но търсачката ми дава само едната а другата не мога да я открия за да подам заявка за присъединяване
Благодаря ви предварително

# 145
Ронка, Илейн живи и здрави да сте!
Весела Коледа на всички. Бъдете здрави!

# 146
Merry, ей това се казва Коледен подарък. На мм два кашона с плодове и зеленчуци. Здраве да е, ще се опитаме да ги изядем, като не можем да ги изпием.

Пращай насам. На нас овощна и зеленчукува градина ни трябват да се изхраним. Имаме един плот пълен с плодове. Приятелка на гости пита за месец ли ни е запаса - то за седмица не ни стига. 😂

Мери, наздраве!

# 147
  • Leeds, UK
Ронка, Илейн здрави да сте! И другите момичета🤗
Аз съм на работа и днес. Мъжо ще готви за довечера. Резултатът от теста ми още го няма никакъв.

# 148
  • UK
Честито на рожденичките!

Момичета, весело готвене и приятно прекарване довечера, дано дядо Коледа е по-щедър с всички ви тази година Simple Smile Бъдете здрави всички, другото все ще се нареди някак. ☺️

# 149
Здравейте и от снежния Север😁
Детето не се прибра цяла сутрин да рови в снега. Аз днес почивам и се мотам по пижама. Но е време да подхващам готвенето.
Приятно посрещане на празника довечера! И да намерите желани подаръци под елхата утре! 🎅

Общи условия

Активация на акаунт