Великобритания - тема [85] Коледна Много Много Коронована Локдаунска Новогодишна

• 37 718
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Манчестър
Затварянето на Ламанша е чиста проба политика....целия хаос около този вирус е политика.
Няма как да ме убедят, че се борят с много заразен вирус, щам и тем подобни, а в същото време създават хуманитарна криза. Щото каквото става на Довър няма друго обяснение за мен. Само реват как да си мием ръцете, пък дистанции тем подобни глупости, но това не им попречи да струпат няколко хиляди камиони и хора на едно място без тоалетни, без вода и без храна. Така , ако ще борим вирус, за мен вирус няма.
То аз лично отдавна не им вярвам на измислиците. И да, аз съм от тези вярващите в конспирации......и виждам много доказателства за това. Включително така прокламирания нов локдаун от Боксинг дей.
Група от 6 = няма вирус
Група от 7 = има вирус...

Кой печели от всичко това :

Производители на PPE
Производители на тестове вкл, този кратък ,който смятат да използват в Довър и който е със съмнителна ефикасност. Да не говорим за масовите тестове, които пък са толкова безмислени, днес си негативен, но 5 Мин след теста можеш да прихванеш вируса и да си позитивен.....

И да не забравим Джеф Безос.....и още, и още и още...

Да допълня и последната българска простотия. Хем тест при пристигане, хем карантина.

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 14:13 от Ave

# 121
  • Пазарджик
в продължение на гореспоменатати мисли да допълня и ваксината. Ако бяха толкова загрижени за здравето на народа, защо толкова години не могат да се справчт със хилядите видове рак, сърдечно съдови заболявания, високо кръвно и още и още. Създадоха "бързото хранене", наблъскаха в сладките неща менделеевата таблица, за брашната да не говорим и сега се "чудят" от къде толкова болести. За кралицата и висшото общество специално отгледани зеленчуци, плодове и т.н. защо ли?

# 122
  • Оптимист по принуда
Не мисля, че няма лек за тези болести, просто не  са достъпни за обикновения човек.

# 123
И все пак средната продължителност на живота расте стремглаво. И е по-висока в развитите страни. А развитието на технологиите и медицината изпреварва много развитието на човешкото съзнание.

ПП От 26-ти и нас ни слагат в Т4. Sad

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 18:00 от Блу

# 124
  • Великобритания
Аз все повече се убеждавам как цялата истерия всъщност е една огромна машина за пари , за всичко.. особено сега със закупуването на всичките тези ваксини ..
Направо не е истина как няколко човека дърпат конците на целия свят и как някои от милионери се превръщат в милиардери за сметка на простия, обикновен човечец , който затъва все повече и повече
С една дума - Отврат

# 125
  • на малък остров в океана
Истерия или не, вярвате или не, днес изпратихме Димо от P. I. F.
Много е тъжно, когато млади и талантливи хора губят битката с живота. Две малки деца ще растат без баща.
Над милион души по цял свят починаха заради вируса. И още ще си заминат, за съжаление.
Силно се надявам, че когато аз и семейството ми се сблъскаме в него, ще излезем живи накрая.

# 126
Да, много тъжно за Димо, бегло познавам сестра му, покрай едно събитие..гледах във фб, че търсят плазма и после уж се подобряваше. Млад човек, за две седмици и..край.
Относно конспирациите, аз не вярвам, че шепа хора са в състояние да създадат и управляват всичко това.
Както и да е, спокойни празници на всички.

# 127
  • Манчестър
Аз все повече се убеждавам как цялата истерия всъщност е една огромна машина за пари , за всичко.. особено сега със закупуването на всичките тези ваксини ..
Направо не е истина как няколко човека дърпат конците на целия свят и как някои от милионери се превръщат в милиардери за сметка на простия, обикновен човечец , който затъва все повече и повече
С една дума - Отврат

Абсолютно съм съгласна с теб. Сега почнаха, вирус щам от Южна Африка..после ще е някъде от Източна Европа....
Пари, пари, пари....всичко се върти около тях.....каква е логиката в БГ да правят тест на летището (който струва пари да се произведе и тн по веригата), като ,ако теста е отрицателен пак ще си по карантина 10 дена. С тест или без тест все тая. Но.....някой явно се е уредил да доставя тестове.....

# 128
Ние от 26 сме в tier 4. Псувам и пия.
Имам чувството, че вече сме в някакъв нескончаем филм, а финал не се вижда.

# 129
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз да обърна темата малко Simple Smile
Ронка на патерица ЧРД да си жива и здрава!
Да почерпя и за моя РД днес Simple Smile разхубавих се с още една година 🤣.
За моя празник ще ви пожелая нещо на вас -да сте здрави, спокойни и да виждате надежда дори когато ви е трудно и се усмихвайте:)

# 130
Еха, страхотно изглеждат. Жива и здрава Илейн, Ронка, ти също. 💐 Simple Smile

# 131
  • На острова
Честит празник, Илейн! Здраве, любов и сбъднати мечти ❤ Чудесни са сладките/каноли ли се казваха?

Ние днес се видяхме пред къщата с нашите приятели, с които трябваше да сме заедно на Коледа. Разменихме си сладки, подаръци, и пак по домовете. Живот и здраве като вдигнат карантината ще се съберем. Дано е по-скоро.

Аз бях депресирана тези дни, днес ми е една идея по-добре. Говоря с нашите постоянно.

Върнах се от коледния food shopping в Теско. Нямаше много народ, накупих всичко дето трябваше, бях с малката, че искаше да дойде с мен, успяхме да счупим два буркана с кисели краставички 😃. Вчера ходих да си взема една поръчка от John Lewis от Waitrose. Заклевам се, такава дълга опашка никога не съм виждала, никъде, дори и в най-големите локдауни. Нямам обяснения защо, наблизо има голямо Сейнсбърис, не е като да е единствения магазин. Добре, че за колекшън не се чакаше..

# 132
  • Истински се вижда само със сърцето.
Миа каноли да Simple Smile макар и да ползвах английския вариант бренди снап:), но пък кремът е за каноли. Чудни се получиха.

# 133
Честит рожден ден на Ронка и Илейн. Бъдете здрави, обичани и щастливи!
Много обичам виртуалните почерпки, не се дебелее от тях.

# 134
  • Оптимист по принуда
Ронка, Илейн, желая ви здраве, за вас и семействата ви! HugHeartGift Heart

Общи условия

Активация на акаунт